Ответ: Подвиг Луценко или как Хулиганы власть получают
Уважаю, МУЖЫК, не чесал языком, а честно и открыто выяснил отношения, а "Луценко наніс Черновецькому один удар у обличчя, за іншою – вдарив його двічі, в тому числі нижче поясу" я так понял это 2 смертельных удара?, хотя нам не привыкать после Януковича, который в реанимации после удара гиганстким яйцом лежал, как это Черновецкого в больницу не положили или куда-то в Европу не увезли я ваче удивляюсь... Этого еба**го Черновецкого НА КОЛ, и ваче кто он такой чтобы открывать рот на министра внутренних дел?, кажись он что-то попутал
Черновецький голова Києва. Хазяїн столиці України. Нічого собі ніхто?!
Неформально він вищий за всіх міністрів та депутатів ВРУ.
Ви самі подумайте які ціни в Києві на нерухомість та на землю. Найвищі в Україні. Якщо продати всю землю в Києві - це просто Форт Нокс.
А приватизація та оренда землі, приватизація нерухомості - це все йде через міські ради. Депутати ВРУ без міської ради хоть розірвись не зможуть взяти земельки. Мер Києва неформально один із перших людей в державі. Він як людина мені теж не подобається. Можливо він алкоголік або норкоман. Але це не давало право міністру МВС бити людину.
Чому ж і йдуть з мерією Києва всі ці чвари. Бо Черновецький не БЮТІВСЬКИЙ І НЕ З НАШОЮ УКРАЇНОЮ. Як це так, що якийсь нікому не відомий Блок Черновецького хазяйнує в Києві.
Чому є і БЮТ спершу пропонує зробити перевибори мера Києва. І як це так ВЕЛИКИЙ ЦАРЬ ЛУЦЕНКО не розуміє, що якись Черновецький, а не він управляє КИЇВОМ. ВСЕ це просто боротьба за владу.
А якщо Черновецький був ви помаранчевим. То тоді все було добре, навіть якщо він був би зекон, наркоманом, хапав би на людях, алкоголіком. Всім було би всерівно.:razz: