Відповідь: Надругательство над Говерлой
Ну Ви же в нас великий шуманіст, українофіл (русофоб), інтелект нації. Усі решта (ті, які не згодні з Вашою точкою зорою) -- уроди, дебіли, шовіністи, "малолєткі", кугути... Не буду оскаржувати враження, що Ви склали про мене, бо я ж бидло. Кацапське бидло. Я, напевне, навіть не маю права жити в цій країні, бо Україна -- для українців.
Для таких звинувачень потрібні вагомі підстави. Будь ласка, в студію цитати
моїх постів, коли я на форумчан казав:
уроди, дебіли, "малолєткі", кугути, бидло...
Слово "шовіністи" вживав, але воно, наскільки я знаю, ненормативною лексикою не вважається.
Слово "малолєткі" - не вживав. Просто натякав, що де-кому, хто в свій час грався ляльками не треба розказувати про події, які більш дорослі люди пам"ятають прекрасно або самі переживали.
Щодо "кугута", то цим словом скоріше називали мене.
Щодо Дугіна та його зграї - моя думка незмінна. Ви їх шануєте як філософів та геополітиків, закриваючи очі на те, що вони кажуть про країну в якій Ви проживаєте (якщо Ви, звичайно, маєте почуття до цієї країни, хоч трішки відмінне від того, яке відчуває Дугін).
Проводячи аналогію, можна сказати, що хтось цінує Гітлера, бо той колись писав картини, а про те, що він є одним з найстрашніших злочинців людства - краще не згадувати.