Ми скотчем заклеяли: дешево і сердито. Який сенс заклеювати вікна, якщо в одному вікні скла зверху взагалі не було?Шмурд сказав(ла):Насчёт заклейки окон: сказала нам однажды староста, что попросили нас окна в кабинете каком-то забить бумагой. Бумаги не было. Нам больше ничего не оставалось, как отложить всё это на следующий день...
Бумаги опять же не нашлось
НУ мы и забили
1 понимающая личностьRavenne сказав(ла):Маячня! Чому це я, як відмінниця, повинна годувати когось за свій рахунок. Я ще розімію, якщо б гроші збиралися з усіх студентів. Якщо ти не знаєш, то розповім, що податки знімаються до того як на картку перерахують гроші, у певному розмірі. І тебе ненаштовхнуло на роздуми, що 10-15 грн прохали здавати тільки на фізтесі?
Ти вікна заклеював?
ЧепухаKoLoB сказав(ла):На "Золотой интеграл": записать минусы, взять на прокат костюмы, зплатить людям, которые помагали при подготовке, купить пиротехнику...
На оформление комнаты студректората:
А міг би виділити 40 хв, щоб в аудиторіях тепліше було!KoLoB сказав(ла):Но ведь и студректорат принимад участие в формировании списков...
З.Ы. Окна не клеел, т.к. был в то время на репетиции "Золотого Интеграл", даже не ходил на пары! (служебная записка на пропуск по уважительной причине)
Що-що? Не сміши. А взагалі, якщо ти член студректорату, то вже мав змогу зрозуміти, що знайомства рулять. А якщо їх нема, то не пощастилоKoLoB сказав(ла):А почему вы не вспоминаете студректорат, когда он организовуеь пати, дискотеки и другие мероприятия?
Я не понял к чему тут знакомства, но нам (всем первокурсникам, прищедшим на первые репитиции "Золотого Интеграла") всем желающим предложили вступить в студректорат.Ravenne сказав(ла):Що-що? Не сміши. А взагалі, якщо ти член студректорату, то вже мав змогу зрозуміти, що знайомства рулять. А якщо їх нема, то не пощастило
Не вистачає часу-обери тільки навчання. А я рік тому приймала участь в інтегралі, поняття про його організацію маю. І суспільною університетською діяльністю цікавлюсь і займаюсь.KoLoB сказав(ла):З.Ы. Знали бы вы сколько это забирает времени и сил - так бы не говорили