Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?
Брехать не буду, кукурудзяного хліба не застав. Але ті, хто його куштували розказують, що він був досить непоганий. Відносно всього іншого - позиція цілком зрозуміла. Сталін - святий! Голодомори, репресії, "справи лікарів", ГУЛАГИ то справа рук Троцького (або духу Троцького, коли йдеться про період після 1940 року) або Хрущова...Помню, помню, при Горбачеве такое было, это правда. Но созданно было искуственно! Как и кукурузный хлеб при Хрущеве, а на следующий день после его снятия все сразу стало нормально Помните?
Я ж і кажу - Хрущов в усьому винен та Троцький. А потім Хрущов на ХХ з'їзді КПСС сам себе і "висєк" як та вдова з "Ревізора". Хоча ні, то він був повинен себе "высечь, как честный человек", а підставив Сталіна під удар. Вибачте, а так звану "хрущовську відлигу" слід розуміти, Сталін розпочав?И про селян, это тоже Хрущев ввел. И план для судов (сколько и кого посадить в год) тоже Хрущев ввел, но о тирании Хрущева вы почему-то не вспоминаете.
Вибачте, але мутація ,це не постріл. Вона не відбувається миттєво. Мутаційні зміни треба реально чекати. А щодо інших нічого не скажете? Корольов точно промишляв гоп-стопом. А нам про нього таке казали, мовляв "батько космонавтики" . А Остап Вишня, Лесь Курбас, Гнат Хоткевич... Пригадайте, що вони вкрали чи кого "на перо" посадили?Ну, допустим маньяком в прямом смысле он не был, не доказано Шутка. А вот сидеть на шее трудового народа, и при этом ничего не делать "ждать мутации" это ему совесть позволяла. А еще ему совесть позволяла тормозить переспективные разработки других ученых, переспективных ученых выгонять из института...
Це вже не Вавілов, а Паніковський, який продасть, потім купить і знову продасть, але вже за більшу ціну...и даже закупать за границей зерно, которое мы туда продали!! Только по большей цене!
А я наче зараз пам'ятаю фільм "Стережися автомобіля", де герой Міронова пропонує героїні Галини Волчек імпортний мафон "з-під поли". Була альтернатива - вітчизняний, але ж... Зауважте, йшлося про Москву. А на перефірії що було?А я вот как сейчас помню магазин "Славутич" на Харьковской, и на витрине много телевизоров, и они на разные каналы включены Эта картина оставила у меня почему-то глубокое впечатление
Ага, вартість в нього була 720 рублів, а зарплата в медсестри - 70 рублів. Тобто на телевізор, який відверто кажучи був дровами в порівнянні із зарубіжними аналогами треба було працювати 10 місяців. А може порівняєте тодішні імпортні відіки з вітчизняним "ВМ Электроніка"?И помню как мои родители покупали этот Электрон. Не из под полы! я там тоже с ними был. А стоил он 720 рублей. А кредит давали под 3% а не как сейчас под 30 + страховка + справка с работы!!