Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?
Не треба ля-ля! Багато хто хотів, та мало хто їхав. До Болгарії та Румунії були турпутівки, але говорити про їх численність - це просто сміятися. Можна було поїхати до Куби, до В'єтнаму чи до КНДР. Але більше туди їздили працювати чи воювати (воєнспеци). І не забудте нагадати, що кожну таку групу супроводжував певний товариш в цивільному, "как бы чо не вышло" за кордоном.Кто хотел - ехали в Болгарию, Румынию, Кубу, Вьетнам...
Знову побрехенька. Не пускали тому, що були наслідки... :mrgreen: Адже найбільша кількість "зрадників та ворогів"... Пардон, "пєрєбєжчіков" та "нєвозвращєнцев" була серед тих хто мав можливості виїздити за кордон: актори, спортсмени, вчені і ...співробітники спецслужб. Бо люди, коли опинялися "за бугром", бачили, що ситуація навколо не зовсім така, як то малювали в самих чесних ЗМІ. Ось тоді і починалися сумніви, які нерідко закінчувалися несподіванним рішенням - в "совок" не повертатися.И хорошо что не пускали в другие страны! Вы хоть догадываетесь о том, сколько денег вы вывозите из страны взамен "отдыха" за границей. И откуда эти деньги берутся?
В Києв? Проблематично? А нічого буйствовати в вагонах, тоді наряд і не буде знімати з поїздів. Жарт, але кращої версії я не вигадаю.А сейчас я много за границу езжу? А раньше мог, причем свободно, Хоть азия - Вьетнам, Хоть карибское море - Куба, хоть страны европы... А сейчас я в Киев не в состоянии съездить!!! Доруководились!!!!
Останнє редагування: