Якби СРСР не розпався?

Что бы было,если бы СССР не распался?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    459

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?

Та что вы за этот коммунизм и CCCР ухватились? Это уже в прошлом это наша история которую нужно уважать и делать правильные выводы!
Modd, я не хочу заважати, але це Марсія постійно кожну тему у який пише зводить до того, як було чудово у СРСР. Я тільки встигаю повідомлення пачками сюди перекидувати.

МАХ

Active Member
Сколько я уже таких ….
Я краще знаю про себе аніж ви про мене!!! А ще говорять « Скажи хто твій друг, і я скажу хто ти»… після ваших коментарів, я не здивований що ваша знайома так вчинила….
Наверное не коммунисты -а патриоты подняли полностью разрушенную войной экономику СССР?...
Цікаво а хто нас втягнув у цю війну? Не те ж СССР… і невідомо щоб було б з СССР якщо б Україна була самостійною державою!... і ще.. хто винній що було зруйновано? Не зовнішня політика СССР.. і до того ж СССР не захистила свої кордони! Тому не потрібно розповідати що СССР щось для нас зробив…

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

Наверное не коммунисты -а патриоты подняли полностью разрушенную войной экономику СССР?.

Настроили фабрик,заводов,школ,больниц,квартир -которыми кстати эти же патриоты сейчас и пользуются,делая вид ,что это не так ,и их построила Незалежна Украина.

А что простые рабочие - это не люди?

Вам вообще не стыдно такое писать? Вы же живете за счет их труда.
Марсия, я в цій темі це вже писав, але оскільки Ви всеодно її не читали, доведеться повторити. МАХ це почав писати, але я хочу доповнити.
Після отреченія Миколи ІІ і приходу до влади Тимчасового правительства у Петрограді, в Україні було створено власне правительство. І хоча воно було не зовсім в себе впевненим, на кшталт керівництва УРСР, але наступним кроком всеодно було б проголошення незалежності України. Жовтневий путч купки більшовиків на чолі з Ульяновим лише прикорив події. І тут тоді можна б було казати "А щоб було якби Російська імперія не розпалась". Але, як це москофілам не приємно, я не за те.
Далі, якщо не особливо вдаватись у подробиці подій, бо для цього є відповідна тема, і там все також вже давно обговорено, комуністи скинули владу вже на той час Незалежної України і влаштували Червоний Терор, який тривав до війни і після її закінчення. І тут можна казати "А щоб було, якби не було Червоного Терору". І раз Ви кажите, що заводи-параходи будувались виключно комуністами, то, запевняю Вас, отримавши і відстоявши незалежність Україна набудувала б їх набагато більше. Але історично склалося, як склалося. І будувались вони все ж таки за радянськи часи. Але будували їх не комуністи, а люді. І переважно за ідею, яку їм нав'язали, або примусово, ті кому цю ідею не нав'язали і хто осмілився сперечатись. Ось уявить, ті кого Ви так зверхньо звете "свідомими", чи "націоналістами" за ідею щось створюють. А Ви, як "неідейна" створююте те ж саме, але під наглядом хлопців з палицями. А через років 30 якийсь Ваш нащадок каже, що це створено керівниками незалежної України. Якщо Ви все зрозуміли і уявили, спробуйте відповісти, вони будуть праві, чи ні? Якщо так, то може дійсно варто для "неідейних" робити те що робили комуністи, щоб їх нащадкам хоть чимось було пишатись?
Чи може все ж таки, заслуга того що ми маємо саме тих людей, які це робили, а не влади?

Марсия

New Member
Re: Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?

Modd, я не хочу заважати, але це Марсія постійно кожну тему у який пише зводить до того, як було чудово у СРСР. Я тільки встигаю повідомлення пачками сюди перекидувати.
Вот видите, сколько у вас интересной и творческой работы появилось,а то сидели и скучали слушая одну лесть друг от друга о патриотизме.

Может читая эти сообщения наконец прозреете и поймете,что обливать грязью режим, за счет которого живете до сих пор ,пользуясь его благами( тем,что было построено при союзе) просто глупо.

Останнє редагування:

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?

Вот видите, сколько у вас интересной и творческой работы появилось,а то сидели и скучали слушая одну лесть друг от друга о патриотизме.

Может читая эти сообщения наконец прозреете и поймете,что обливать грязью режим, за счет которого живете до сих пор ,пользуясь его благами( тем,что было построено при союзе) просто глупо.
Вибачаюсь за запитання особистого характеру… але все ж таки… склалось враження, яке я б ходів підтвердити або ж спростувати… власне Ви якесь відношення маєте до Партії Комуністів???
А тепер по темі… Цікава то у вас логіка… Комуністи побудували…
По-перше… будували вони (тут таки згадаю голодомор) на кістках людей… ми повинні їм бути вдячними за індустріалізацію??? А ви знаєте що в перші місяці війни, всі заводи, а точніше їх устаткування зривали з виробничого процесу, на вагони і вивозилося на Урал… а після війни не повернулося й половини…
По-друге!!! Ви говорите що СССР збудувало… а тепер скажіть буд ласка, які саме і з якої республіки надходили в Україну ресурси для будівництва заводів, тих благ якими ми користуємося, чи можливо за рахунок України їх і було збудовано???… А з України лише й шли набиті вагони ресурсами… Донбас чи не весь СССР роками забезпечував вугіллям! А на Західній Україні був один з найбільших покладів розвіданої нафти в Європі… якою користувався весь СССР… А також Україна роками забезпечувала зерном… та й взагалі через велику ресурсну базу, СССР вимушена була будувати саме тут промислові гіганти… але ж що без СССР ми самі б не збудували???
По-третє! Комуністичний режим… цікаво а як би його в нас не було? Напевне жили як у країнах в яких його не було… наприклад як Англія, чи як Італія…. Так що?
По-четверте!!! Будь-який економіст СССР назве вам НЕВДАЛИМ економічним експериментом… але це інша тема, про те є вагомі причини…
Власне можна й далі продовжувати, але вам це не допоможе змінити свою думку…. Напевне як представника КП….чи не так???

МАХ

Active Member
А що зараз??? Взявши один завод … власник з Росії… знайомий пропрацював довгий час на ньому директором… за його правління прибуток зріс в десятки разів… але його звільнили й поставили молокососа якогось… і зараз йде до того що завод збанкрутує… А все пому що… Власник має заводи в Росії зі схожою продукцією… збанкрутувавши наш завод, розберуть а устаткування переправлять на інші його ж заводи… бо головним покупцем продукціє являються російські підприємства… тому йому вигідніше виробляти продукцію в Росії… А от збудувати ще два хімічні переробні цехи росіяни залюбки.. все це я до того пишу, що нам потрібно не шукати ворогів і братів чи друзів, а жити власним життям… бо не має дружби між країнами, є лише ділові відносини… Подивіться у Великобританії майже немає хімічних заводів, бо вони шкодять і людям і природі… а росіяни добрі створюють нам робочі місця.. а от дійсно варті заводи руйнують… Все тому що ви так і не зрозуміли що перш за все потрібно об’єднуватися, створювати власну державу і націю… Бути європейцями на підґрунті українському… от саме і важливо нам щоб при владі були націоналісти… а комунізм ми вже пережили, що не може не тішити...

Satori

Well-Known Member
Марсия я Вами восторгаюсь - Вашему терпениюи толерантности!
пытаться в чем то переубедить челевечка который пишет такие слова "… а комунізм ми вже пережили, що не може не тішити... " - это надо быть героем.
И где ж это на планете нашей коммунизм то свершился?!
И когда?!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?

Марсія, шкода, що Ви не читаєте те що тут вже написано і починаєте все по новому колу. Ми живемо переважно не завдяки радянському режиму, а скоріше завдяки тому, що він не закінчив те що роспочав, але якще вже бути точним, то завдяки своїм батькам, які нас народили і все це будували. Але і навить серед старшого покоління прихильників "старого режиму" зовсім мало. Бо вони добре пам'ятають і відчули його сутьність на власному житті.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?

Марсия я Вами восторгаюсь - Вашему терпениюи толерантности!
пытаться в чем то переубедить челевечка который пишет такие слова "… а комунізм ми вже пережили, що не може не тішити... " - это надо быть героем.
И где ж это на планете нашей коммунизм то свершился?!
И когда?!
Satori, Ви ж самі добре розумієте, що мався на увазі комуністичний режим, а не утопія під назвою комунізм, чи "світле майбутня".

Зверху