Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member


Сьогодні о 07:14

За рік каденції президент України Володимир Зеленський виконав лише дві передвиборчих обіцянки з дев'яти заявлених у великому передвиборчому інтерв'ю на одному з українських телеканалів, повідомляє Комітет виборців України.
"Основні обіцянки з економічного і соціального блоку не виконані. Втім, реалізовані переважно дрібні непринципові рішення, які мало на що впливають. Як правило, ті рецепти, які пропонував кандидат Зеленський, не дали потрібного ефекту і де-факто не працюють", - прокоментував політику Зеленського глава КВУ Олексій Кошель.
Зазначається, що з виконаних обіцянок, заявлених в інтерв'ю, - запуск російськомовного телеканалу для Донбасу і прийняття закону про імпічмент.
Потім у Комітеті виборців підкреслили, що в процесі виконання перебувають обіцянки щодо прийняття закону про викривачів корупціонерів - відповідний закон прийнятий і навіть набув чинності, але на практиці він поки не діє, йдеться в заяві КВУ. Це ж стосується стану справ і з поверненням кредитів МВФ - процедура поки не завершена, але в лютому поточного року Україна виплатила кредити Фонду 213,6 млн дол.
Однак, всупереч обіцянкам Зеленського, влада не змогла досягти в роботі з МВФ скільки-небудь значного прогресу в питаннях тарифів, Фонд продовжує вимагати встановлення ринкової ціни на газ, що, за словами самого Зеленського, означає підвищення тарифів за ЖКП.
Окрім того, в процесі виконання перебуває обіцянка про скорочення майна на балансі Держуправління справами - дійсно в жовтні указом президента 5 об'єктів, які раніше належали ДУС були спрямовані на приватизацію, серед них готель "Дніпро" в центрі Києва.
Із тих обіцянок, які однозначно не виконані: підняти економіку (в 2019 році промвиробництво скоротилося на 0,5%, а ціни зросли майже на 8%), провести механізми нульової декларації та податкової амністії, які сприятимуть виходу капіталу з тіні і залучити до Мінського процесу США та Велику Британію
І вже більше нічого не буде виконано, бо коронавірус...
 
  • Haha
Реакції: Aiir

firefox

Well-Known Member
мудрый украинский нарид тупорылые и смешливые хохлы притащили во власть клоуна.Нате вам - клоун бьет хером в барабан,показывает язык и закатывает глаза.Все честно
 

rfvgy

Ukrainian
І вже більше нічого не буде виконано, бо коронавірус...
Чому більш нічого ? Він же обіцяв заробітчан повернути ?
Зустрічайте . Чернівці , Харків , Київ - вже радіють від виконання обіцяного , а ще потяг зза порєбріка приїде .
Для всіх інших - Україна в смартфоні , і тільки в смартфоні , бо сидять по домівках без можливості кудись піти чи поїхати .
 

firefox

Well-Known Member
лично у меня к долбоебу-клоуну претензий нет - что с него,дефективного, взять.Есть пара вопросов к "лишьбынепорошенко",но и с них взять нечего - главное,что барыгу скинули.Пока тупик...:oops:
 

d324co

Well-Known Member
ЗЕленськиї пообіцяв підтримку громадян під час коронавірусної кризи, тисячу виплатити, пенсії підняти...
Знов обіцянки, знов слова...
А справи:
Видатки на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг у 2020 році пропонується скоротити на 8,240 мільярдів гривень.

Відповідна норма закладена до проєкту змін до Державного бюджету на 2020 рік, який уряд подав до Верховної Ради України (законопроєкт №3279).

Згідно з документом, видатки на виплату пільг та житлових субсидій планується встановити на рівні 39,330 мільярдів гривень, у той час як зараз вони становлять 47,570 мільярдів.

Раніше .
 

d324co

Well-Known Member
31.03.20 00:08 Президент не должен реагировать на каждый пост в Фейсбуке, - Мендель о публикациях "слуги народа" Лероса

Правильно, он вообще на все должен ложить, не только на рояль
 

arnisumy

Well-Known Member
03.04.20 11:05
Коли вирішувалася доля "антиколомойського" закону, бізнес-партнер Коломойського Міндич тричі таємно приїжджав в ОП до Зеленського, - "Схеми". ВIДЕО
Бізнес-партнер і друг олігарха Ігоря Коломойського Тимур Міндич тричі протягом тижня таємно відвідував Офіс президента Володимира Зеленського в той час, коли вирішувалася доля так званого "антиколомойського" закону.
Як повідомляє про це йдеться в новому розслідуванні
You must be registered for see medias
Журналісти проєкту спробували дізнатися, чи міг Міндич відстоювати інтереси Коломойського в ОП, але Міндич, глава ОП Андрій Єрмак і сам Коломойський заперечують обговорення таких тем.
"Я прийшов туди, щоб допомогти в боротьбі з коронавірусом - як людина, як друг, як громадянин. У мене є досвід доставки пакетів, продуктів ... Мені потрібна інформація про те, кому допомогти. Я сказав, чим можу допомогти і мене направили далі... ", - сказав Міндич.
"З Тимуром Міндичем я знайомий кілька років. Познайомилися в той період, коли я займався продюсуванням фільмів, а він співпрацював з телеканалом 1 + 1. Він за власною ініціативою, як представник бізнесу, запропонував допомогу державі в боротьбі з поширенням коронавірусу", - пояснив зустріч з Міндичем Єрмак.
Зустріч Зеленського з Міндичем в ОП заперечують.
"Як бізнесмен, а не політичний або громадський діяч, Тимур Міндич не пов'язаний з питаннями політичного характеру і, зокрема, із законопроєктом про заборону повернення націоналізованих банків колишнім власникам. Саме тому він не мав зустрічей із президентом Володимиром Зеленським. З представником ОП він обговорював питання допомоги в боротьбі з поширенням COVID-19 ", - повідомили в пресслужбі ОП.
 

arnisumy

Well-Known Member
03.04.20 15:40
Зеленский на встрече с малой фракцией "Слуги народа" назвал Лероса "аферистом", а Ермака - своим "другом", - СМИ

Прошла встреча президента Украины Владимира Зеленского с малой фракцией "Слуги народа". Как известно, в малую фракцию входят ее руководители и главы комитетов от "СН". Среди прочих вопросов поднималась и тема записей, обнародованных с подачи народного депутата Гео Лероса, в отношении кадровых переговоров на коммерческой основе проводимых братом главы Офиса президента Андрея Ермака Денисом. Во встрече многие принимали участие в режиме онлайн.
Как стало известно от участников этой встречи, президент заявил, что, во-первых, Андрей Ермак "был и является его другом". Во-вторых, Гео Лероса, опубликовавшего оперативные записи Службы безопасности Украины, глава государства назвал аферистом. И, в-третьих, президент подчеркнул: "Я ни у кого ничего не брал". При этом он порекомендовал оставить последнее слово в этой ситуации за правоохранителями, которые уже занимаются этим вопросом, передает .
Что касается Андрея Ермака, который также принимал участие во встрече, то он, как свидетельствуют источники издания, назвал себя "щитом президента", заявив высокому собранию, что нападки направлены не против него, а против самого Владимира Зеленского. Глава Офиса президента Украины сообщил, что за действиями Гео Лероса стоит его предшественник Андрей Богдан, его партнеры и соратники. Гео Лероса Андрей Ермак назвал "личным врагом" и пообещал "не простить ему этой выходки". Личные мотивы Лероса он объяснил местью за неназначение бывшего заместителя председателя Киевской горгосадминистрации Ильи Сагайдака на должность в замминистра одного из министерств.
Читайте также на "Цензор.НЕТ":
"Я знаю, что на мое место метят. Я бы ушел, но сейчас нужно спасать страну", - резюмировал Андрей Ермак.
По данным издания от источников в СБУ, массив записей, часть которых широко разошлись в интернете, но не попали ни на один телевизионный канал, представляет собой почти 100 часов. Из них были выложены в сеть 13-14 часов. Кроме того, как утверждают в киевском Главке, где и велась разработка, на записях зафиксированы и моменты передачи денег.
Напомним, в воскресенье, 29 марта, нардеп от "Слуги народа" Гео Лерос , на которых брат главы Офиса Президента Денис Ермак якобы обсуждает вопросы назначения на разные государственные должности. Нардеп также сообщил, что .
Андрей Ермак обвинил Лероса в клевете и пообещал .
Цензор.НЕТ опубликованных записей.
САП открыла на основании видеозаписей при назначении лиц в органы государственной власти.
производство по 4 статьям: ст. 190 (Мошенничество), статья 344 (Вмешательство в деятельность государственного деятеля), статья 328 (Разглашение государственной тайны) и статья 365 (Превышение власти или служебных полномочий).
Также на Цензор.НЕТ:
Адвокат Маси Найем сообщил, что на депутата от "Слуги народа" Гео Лероса, который также является основателем проекта уличного искусства Art United Us.
Как стало известно из собственных источников, Дениса Ермака, брата главы Офиса Президента Андрея Ермака, 31 марта
 
Зверху