Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕ-підори, вам тут сцаря присовують потихеньку.

12.11.20 11:28
В Україні має бути суто президентська форма правління, - Веніславський

Ментально й історично українці потребують лідера, а значить, повинна бути сильна влада, сильний президент.
Про це в інтерв'ю " " заявив представник президента в КС, нардеп "Слуги народу" Федір Веніславський, інформує
"Президент все-таки повинен бути главою виконавчої влади, тому що зараз у нас виходить певний дуалізм, бо є прем'єр, який має досить широкі повноваження, але є і президент, який також має ці повноваження в сфері виконавчої влади, у сфері нацбезпеки, оборони і зовнішніх відносин. І тому ось цей дуалізм не завжди забезпечує ефективне функціонування держави", - зазначив Веніславський.
На думку представників президента в КС, ментально й історично українці потребують лідера, а значить, повинна бути сильна влада, сильний президент.
"Я думаю, що буду це рекомендувати, а як буде сприйнято або не сприйнято, будемо дивитися", - додав Веніславський.
Також читайте:
При цьому він пояснив, що є противником чисто парламентської форми правління через те, що в Україні "немає класичних, ідеологічних партій", а без них "парламентаризм неможливий".
 

d324co

Well-Known Member
И не говорите, что нет ничего положительного. Есть!
Может, конечно и фейк, т.к. в наших сми это не обсуждают...
 

arnisumy

Well-Known Member
18.11.20 16:21
Літак Зеленського обладнають інтернетом за 32 мільйони гривень

Державний науково-дослідний інститут технологій кібербезпеки та захисту інформації Держспецзв’язку 16 листопада за результатами тендеру повідомив про намір укласти угоду з компанією "Etihad Airways Engineering LLC" (ОАЕ) про модернізацію зв’язку в президентському літаку за 32,40 млн грн.
Як передає із посиланням на " ", про це свідчать дані Prozorro.
"До грудня 2021 року, тобто протягом року компанія повинна буде модернізувати станцію супутникового зв’язку, котру встановлено на літаку Аirbus 319-115 із заводським номером 3260 та державним і реєстраційним знаками UR-ABA", - сказано в повідомленні.
Це один із літаків Державного авіаційного підприємства "Україна" Державного управління справами, яке забезпечує перельоти вищих посадовців держави, зокрема президента Володимира Зеленського.
Модернізована станція Honeywell JetWave (США) забезпечуватиме доступ в інтернет із використанням швидкісних стандартів Inmarsat Аеrо Global Хрrеss service з максимально можливою швидкістю 50 Мбіт/с. Строк гарантійного обслуговування складає два роки.
Вартість договору на 15% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 38,01 млн грн.
Закупівлю провели з третьої спроби. Раніше відкриті торги з очікуваною вартістю 38,01 млн грн. і 35,00 млн грн. не відбулись через подання менше двох тендерних пропозицій.
 
Зверху