Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
Україна з мінімальними втратами витримала перший етап пандемії коронавірусу - Зеленський
12:04, 20.10.20
2 хв. 49
Володимир Зеленський підкреслив, що в порівнянні з Європою падіння економіки в Україні менше, як і відсоток смертності від COVID.



Детальніше читайте на УНІАН:
Що до втрат економіки - окрема тема, а от щодо втрат населення - то є брехня :
You must be registered for see images attach

Сортування по кількості смертей на 1 мільйон ((
 

arnisumy

Well-Known Member
21.10.20 19:58
Антоненкові продовжили арешт на 2 місяці. ВIДЕО
Шевченківський районний суд Києва продовжив арешт підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета музикантові Андрію Антоненкові до 19 грудня.
Про це повідомила головуюча суддя Оксана Голуб, повідомляє з місця подій кореспондент
Адвокати просили відпустити Антоненка з-під варти. Але суддя задовольнила клопотання прокуратури, залишивши його під арештом ще на 60 діб.
Також суд продовжив запобіжний захід двом іншим підозрюваним. Юлію Кузьменко залишили під домашнім арештом з електронним браслетом, а Яну Дугарь залишили під заставою.
You must be registered for see medias
Нагадаємо, Це військова медсестра Яна Дугарь, волонтерка Юлія Кузьменко, ветеран АТО Андрій Антоненко. Крім них, за версією слідства, до вбивства причетне подружжя ветеранів - Владислав та Інна Грищенки. Мотивом підозрюваних слідчі вважають спробу дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Підготовче засідання суду у справі про вбивство Шеремета За рішенням суду, Антоненка триматимуть під вартою до 23 жовтня включно, Кузьменко перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 23 жовтня, Дугарь суд обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 168 тис. 160 гривень з додатковими зобов'язаннями до 23 жовтня.
У середу, 21 жовтня, про вбивство журналіста Павла Шеремета.
 

d324co

Well-Known Member
ОБЩЕСТВО ВЫБОРЫ
ПОЛИЦИЯ БУДЕТ КВАЛИФИЦИРОВАТЬ ПОРЧУ БЮЛЛЕТЕНЕЙ ДЛЯ ОПРОСА ЗЕЛЕНСКОГО КАК МЕЛКОЕ ХУЛИГАНСТВО - ГЕРАЩЕНКО
23:32 22 окт. 590Читайте на:
You must be registered for see images

Конфликтные ситуации в день выборов могут возникать, полиция может квалифицировать порчу бюллетеней для всеукраинского опроса Президента, как мелкое хулиганство.
Об этом заявил заместитель министра внутренних дел Антон Геращенко в эфире "Радио НВ", передает .
Тобто запхати у дупу той бюллетень не так просто буде (((
 

arnisumy

Well-Known Member
ну, зебілоїди, за перемогу над корупцією!

03.11.20 12:43
Рішення КС дало можливість топчиновникам не подавати повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, - НАЗК

Конституційний Суд України (КСУ) звільнив топчиновників від зобов'язання повідомляти про суттєві зміни в майновому стані. Таке рішення КСУ ухвалив 27 жовтня 2020 року, визнавши неконституційними частини 2,3 статті 52 Закону України "Про запобігання корупції".
Про це на сторінці в мережі повідомляє Національне агентство з протидії корупції, інформує
"Допоки питання не буде врегульовано, на сайті Реєстру декларацій неможливо подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані. Це означає, що відтепер суспільство не бачитиме інформацію про значні зміни у статках топ-посадовців", - йдеться в повідомленні.
"Громадяни мають право знати, а не здогадуватися, про статки посадовців. Звільнення від зобов’язання повідомляти про суттєві зміни в майновому стані — це "зелене світло" чиновникам приховати свої статки, уникнути відповідальності та продовжувати діяти у приватних інтересах, замість працювати на благо держави за гроші платників податків", - зазначив глава НАЗК Олександр Новіков.
Також читайте:
До рішення КС посадові особи, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, зобов'язані в електронній формі протягом 10 календарних днів з моменту отримання доходу, придбання майна або здійснення витрат повідомити про це в НАЗК. Істотною зміною в майновий стан вважаються дохід, майно або витрата, що перевищують 105 100 грн (станом на 2020 рік).
Нагадаємо, 27 жовтня і, за формулюванням Сергія Лещенка, "скасував антикорупційну реформу".
Наступного дня на сайті суду з'явився текст рішення. Згідно з яким,
29 жовтня президент Володимир Зеленський скликав термінову нараду РНБО через скасування антикорупційної реформи. Він доручив терміново
Цього ж дня
30 жовтня президент Зеленський вніс у Раду законопроєкт,
 

d324co

Well-Known Member
04.11.20 07:58 Зеленский не мог не знать о подготовке КС скандального решения, а его инициатива о роспуске суда может быть основанием для импичмента, - Богдан
Бывший глава Офиса президента Андрей Богдан считает, что окружение президента Владимира Зеленского знало о подготовке решения Конституционного суда по антикоррупционным положениям. Он утверждает, что его должны были предупредить об этом.
Как информирует , об этом говорится в публикации УП " "
"Президент же заявляет, что это диверсия против Украины, да? Так диверсия против Украины – это преступление. То есть у тебя есть спецслужбы, которые точно тебя информировали, что готовится такое преступление. Какая твоя была реакция? Никакой. Какая работа проводилась? Никакой.
Это же уголовная статья, если ты знаешь о подготовке преступления и не реагируешь. Правильно? То есть надо реагировать, в то время, когда ты довел до того, что молчишь и делаешь вид, что все нормально, и таким образом даешь сигнал, что ты не против. Публично даже".
Богдан утверждает, что о подготовке соответствующего решения должен был знать представитель президента в КС Федор Вениславский.
"Он не мог не знать. Это его работа, он не мог не предупредить об угрозе", – говорит экс-глава Офиса президента.
Все все знали, но ждали реакции общества - а вдруг прокатит ??
 

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕбонати, не дискримінуйте прокурворів, скотиняки!
You must be registered for see images

05.11.20 12:45
Венедіктова звернулася до Зеленського через "дискримінаційну норму прожиткового мінімуму для прокурорів у Держбюджеті-2021". ДОКУМЕНТ

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова звернулася до президента, спікера Ради і прем'єр-міністра щодо необхідності перегляду проєкту ЗУ "Про Державний бюджет України на 2021 рік" та вилучення з нього дискримінаційної норми, яка визначає розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, який застосовується для визначення посадового окладу прокурора окружної прокуратури, в обсязі 1000 грн.
Про це повідомляє із посиланням на Офісу Генпрокурора.
Венедіктова зазначила, що ухвалення Закону в такій редакції фактично знівелює анонсовані підвищення рівня матеріального забезпечення прокурорів, що підтвердили свою кваліфікацію та доброчесність, а також поставить під загрозу належне функціонування прокуратури як інституції в цілому, взаємовідносини з міжнародними партнерами, що призведе до зриву реформи прокуратури.
"З незрозумілих причин прожитковий мінімум, який застосовуватиметься для визначення посадового окладу прокурора, передбачений у розмірі 1000 грн, що є більш ніж у двічі нижчим порівняно не лише з працівниками інших державних органів (2102 грн), а й усіма працездатними особами", - йдеться в повідомленні.
Венедіктова зазначила, що проєкт суперечить положенням Конституції України, зокрема статей 22, 24, 64, щодо заборони при прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод, обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина, встановлення привілеїв чи обмежень за будь-якими ознаками.
"Така дискримінація у питанні оплати праці штучно понижує статус прокуратури як конституційного органу, прокурора порівняно з іншими учасниками кримінального провадження, що, очевидно, впливатиме на його мотивацію, зводячи нанівець суть реформи органів прокуратури", - підсумували в Офісі Генпрокурора.
 
Зверху