Обговорення теми "Стрічки новин від Lonerа"

Нужно ли Лонеру постить картинку в отдельную тему?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38

rfvgy

Ukrainian
Критику свою адресуйте кому то другому, я тут не на зарплате, что бы перед вами отчитываться, не нравится стиль
или подача материала, есть сомнения в его достоверности - переходите на чтение альтернативной ветки
Я й не прошу переді мною звітуватись . Є у вас бажання копіпастити ВСЕ ПІДРЯД , як інформацію так дезінформацію , ваша справа . Ви правильно підмітили що окрім гілки новин від Lonerа , для отримання інформації, є й інші альтернативи . І не тільки на цьому форумі .

Loner

Well-Known Member
Я й не прошу переді мною звітуватись . Є у вас бажання копіпастити ВСЕ ПІДРЯД , як інформацію так дезінформацію , ваша справа . Ви правильно підмітили що окрім гілки новин від Lonerа , для отримання інформації, є й інші альтернативи . І не тільки на цьому форумі .
Так і я про це ж саме: у кого е бажаннья самому шукати новини, кого це дійсно цікавить,
той не жде що йому хтось щось викладе, а сам шукае те, що хоче знайти. Хіба ця стрічка новин
комусь заважае ? Вона у першу чергу оріентована на тих, хто цікавиця, але і силу усяких
причин не мае можливості шукати самому. Таких людей цікавить сама новина, а не те що
її узято з Краматорського, російського чи Луцького форумів і тому ці люди ніколи не дорікають
що новина вже десь була, а не першою з'явилась на Сумському форумі.

І ще. Дорікати у чомусь треба людині яка за свою роботу отримуе гроші. Все що я тут викладаю,
я роблю у свій вільний від роботи час і безо всякої оплати. Хто мае можливість та бажання, хай
робить це краще. Нічого проти цього не маю.

Loner

Well-Known Member
Кажется я понял куда пропал Азаров) Он теперь подрабатывает копипастой по форумам)
Я так понял что ты больше НИЧЕГО не смог из себя выдавить ??
Не густо, деградируешь потихоньку ??
Тупым жить плохо, в канатчиковой даче неуютно и голодно...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Набридло ваш срач тут читати. Гадаю побажання були висловлені в повному обсязі, Lonerом прочитані і, як завжди проіноровані. Тож не бачу сенсу залишати цю тему заради просто флейму. В кого накипить, є тема "Оффтоп".

Зе енд.

Loner

Well-Known Member
Только вчера прочитал пост от модератора форума :
"Вибачаюсь, що з затримкою, ніколи було "спам від Лонера" читати."
( #133)

Понимаю
что сейчас лето, жарко и есть много другой, более приятной работы
чем читать спам от Лонера да еще в большом колличестве. После такой оценки
так и хочется самозабанится и закончить свою деятельность на Сумском форуме.
По крайней мере хоть модератору будет легче и спокойнее.
Я подумаю над этим, может быть и вправду эта тема(набрав почти 500000 просмотров)
уже исчерпала себя и стала не нужной.
Предыдущая тема "Сепаратизм" была таким же образом прибита и сейчас влачит
жалкое существование.

Aiir

_
Модератор
Только вчера прочитал пост от модератора форума :
"Вибачаюсь, що з затримкою, ніколи було "спам від Лонера" читати."
( #133)

Понимаю
что сейчас лето, жарко и есть много другой, более приятной работы
чем читать спам от Лонера да еще в большом колличестве. После такой оценки
так и хочется самозабанится и закончить свою деятельность на Сумском форуме.
По крайней мере хоть модератору будет легче и спокойнее.
Я подумаю над этим, может быть и вправду эта тема(набрав почти 500000 просмотров)
уже исчерпала себя и стала не нужной.
Предыдущая тема "Сепаратизм" была таким же образом прибита и сейчас влачит
жалкое существование.
Да забей ты на всяких там ... - лично мне нравиться твоя тема ( не надо рыться по всему инету выискивая новости ) , а что до остальных - идут они на/в - нужное продолжить ...

edelweiss

Member
Так может он тебе л\с-ками будет _персонально_ мозги минстецевым трешаком засирать?

Зверху