Обговорення теми "Стрічки новин від Lonerа"

Нужно ли Лонеру постить картинку в отдельную тему?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38

Deather

Well-Known Member
скорее всего тему с его высерами уже никто не читает, от он и пыжится как может..., но не судьба:D
мож жалование урезали)
та ні, хлопці, то наш новиномейкер вирішив оживити якось гілку про політику, ну і зробив це, як він сам вважає, дуже тонко.

d324co

Well-Known Member
скорее всего тему с его высерами уже никто не читает, от он и пыжится как может..., но не судьб
та ні, хлопці, то наш новиномейкер вирішив оживити якось гілку про політику, ну і зробив це, як він сам вважає, дуже тонко.
Вполне естественно, что политику мало кто читает сейчас...
во первых, и читать нехрен, а то, что есть - читать противно...
во вторых - Н.Г на носу )))

а по теме - все желающие высказались, остальным глубоко пофиг - кто как выкладывает новости. Умеющий читать - прочитает, желающий посрать - посрет, как не выкладывай.

Loner

Well-Known Member
та ні, хлопці, то наш новиномейкер вирішив оживити якось гілку про політику, ну і зробив це, як він сам вважає, дуже тонко...
Я просто вирішив оживити тему, бо вона чомусь зовсім сгасла, а хемаль на неї
плекав такі надії...
Все ж таки якесь відношення до неї маю (я так гадаю)
А що касаемо згасання цікавості до теми політики,и то я цього з щось ніяк не помітив.
Як заходило у тему за добу приблизно 1000 людей раніше так і зараз стільки читае.
Навіть поява альтернативної теми аналогічного змісту цьому на заваді не стало.
Комусь "лаври Lonera" спокійно спати не дають :D:D:D

во первых, и читать нехрен, а то, что есть - читать противно...во вторых - Н.Г на носу )))
Воно звісно так: меньше знаешь, краще спиш...
Нахер нам все знати, пуйло ще Киева не зайняв ?? ну то й добре, тоді можно оселедця
на Новий рік купляти...

Останнє редагування:

Deather

Well-Known Member
Я просто вирішив оживити тему, бо вона чомусь зовсім сгасла, а хемаль на неї
плекав такі надії...
Все ж таки якесь відношення до неї маю (я так гадаю)
А що касаемо згасання цікавості до теми політики,и то я цього з щось ніяк не помітив.
Як заходило у тему за добу приблизно 1000 людей раніше так і зараз стільки читае.
Навіть поява альтернативної теми аналогічного змісту цьому на заваді не стало.
Комусь "лаври Lonera" спокійно спати не дають :D:D:D

Воно звісно так: меньше знаешь, краще спиш...
Нахер нам все знати, пуйло ще Киева не зайняв ?? ну то й добре, тоді можно оселедця
на Новий рік купляти...
бльоать, ти хоча б цитувати нормально навчився.

Loner

Well-Known Member
бльоать, ти хоча б цитувати нормально навчився.
Я так понимаю что мат, это максимум, который ты смог выжать из своего интелектуального развития ?
Меня это радует, с такими людьми пукину далеко не двинуться, только мозгами разве.
Умственно ущербных сложно цитировать: они не думают, они пишут, на понятном им языке :)

Loner

Well-Known Member
коли турки збили кацапський літак - було не аби яке пожвавлення, зараз все притихло, жабу потихеньку варять...
Кожний день збивати кацапьскі літаки - ніяких ракет не вистачить, та й набридне читачам одне й теж саме читати... :) :)

Deather

Well-Known Member
Я так понимаю что мат, это максимум, который ты смог выжать из своего интелектуального развития ?
Меня это радует, с такими людьми пукину далеко не двинуться, только мозгами разве.
Умственно ущербных сложно цитировать: они не думают, они пишут, на понятном им языке :)
You must be registered for see medias

Зверху