Что означает слово "свидомый" ?

Статус
Закрита.

Skel

42
Надеюсь, что кто-нибудь сформулирует своё видение ситуации, какие цели и методы достижения этих целей.
А фото только вопиет о том, что надо прекращать безобразие войны, насилие порождает насилие. Киевская клика находит с кем воевать, но почему то в упор не видит, с кем можно договориться.
Правильно писать @КиевскаяХунта
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Надеюсь, что кто-нибудь сформулирует своё видение ситуации, какие цели и методы достижения этих целей.
А фото только вопиет о том, что надо прекращать безобразие войны, насилие порождает насилие. Киевская клика находит с кем воевать, но почему то в упор не видит, с кем можно договориться.
"Віденіє" просте.
Янукович був маріонеткою вашого Путіна. Коли в 2004-му році він з тріском "пролетів" на виборах і в нас був Майдан, вашого путлера це налякало. Що йому потрібно - цілком в принципі зрозуміло - власний рейтинг, влада, гроші. Коли в сусідній країні Президентом стає прозахідна людина, з якою важко домовлятись - це його не влаштовує. От, десь з того часу і велась підготовка до того, що в нас почало відбуватись у другий половині 2013-го. Це і промивання мозку нашим ватникам - "фОшизм", "ущимление язьіка", і підготовка певних військових планів, на випадок невдачі. Всі ці ДНР-ЛНР на 2014 рік вже були спроектовані і розплановані. Як і захоплення Криму, і інформаційно-пропагандистська компанія, яка все це супроводжує.
За планом хотіли призначити Януковича диктатором. Але він злякався Майдану і втік. Далі пішов в хід план Б - військове захоплення Криму. На хвилі зміни в нас влади і тривалого знищення оборони це вдалось провести. Далі хотіли таким самим чином Донбас, далі Харків, Одесу, Днепр і далі і далі. Ну от, дивлячись, як влада віддала Крим, за Донбас українці вирішили боротись. В тому числі і ті, хто там живе. Ви так пишете - ну віддайте Донбас, вони ж хочуть жити без вас. Ви особисто рахували цих бажаючіх "жити без України"? Фейковий референдум, який там провели не рахується. Так само, як і Кримський. То фарс, театр, а не волевиявлення людей. Ширма, за яку можна заховати "зелених чоловічиков", "ополченців" і весь той зброд, який хлинув з Вашої країни. І військова техніка, зброя, набої, снаряди, ракети... І професійні військові - типо "братня допомога". Ога. То від братів чеченів, то від братів бурятов, а найбільша просто від братків.
І почалось все дуже вдало для путлера. Скільки було розмов з приводу того, скільки ваша влада там накрала на підготовці до Олімпіади. Вмить про це забули. Зате зараз вони непогано на війні заробляють.
Тільки трохи не так, як путлер рахував вийшло. І українці виявились більш активними і без влади щось змогли самі протиставити ( це з приводу Народовладдя, бо влада в нас не набагато краще ). І Захід хоч і аморфно себе веде, але не так, щоб вже зовсім, санкції таки вашим можновладцям по кишені б'ють. Про пересічних росіян-московитів я мовчу, мені якось однаково, ви самі заслуговуєте те, що маєте. І процес вже затягнувся, чим далі, тим гірше буде і вам, і нам. І вийти ваш путлер з цього вже ніяк не може, тільки на той світ. Чого ми з нетерпінням і чекаємо.

З ким і про що домовлятись? З маріонетками? Так вони за слова не відповідають. З вашим путлером? Так він теж своїх слів не дотримується. Ми можемо домовитись, тільки про те, що якщо він зараз відведе свої війська з Донбасу, перекриє кордони з боку РФ і припинить постачання сепаратистів, то ми далі нашого українському кордону не підемо і, в усякому разі офіційно, акцій "возмездия" проводити не будемо. Хоча бажаючіх влаштувати у вас по всій країні "Донбас", хоч відбавляй. І особливо спалити Москву - мрія кожного бандерівця. Це не від ненависті до вас як до народу, а просто ви на це вже заслуговуєте давно. Своїми діями і їх відсутністю. Це не від того, що українці не можуть усвідомлювати себе українцями без ненависті до москалів, як вам би хотілось думати. А від того, що ВИ себе так ведете. Сусіда, який у під'їзді гадить не люблять не за колір його шкіри, чи національність, а за свинство.
 

kamerad

Well-Known Member
БЛИН, пан Доренко ОСВИДОМЕЛ. У-Ж-А-С!!!
You must be registered for see medias
 

Deather

Well-Known Member
5 сторінок якоїсь херні, КОСТа, залиш перший пост і відповідь, все інше знеси к ...ям і тему закрий.
 

vadimv

Well-Known Member
Интересно, почем щас в Ольгино платят за пост таким как это лунное создание?
 

MaiyaSib

New Member
Это яркий пример деструктивного мышления. Если начнёте выискивать недостатки и свинство, то этого нацдете где угодно у кого угодно сколько вам надо. Но только зачем это надо? Радоваться, что у соседа корова тоже сдохла.
На переговорах не было ни одного из действующей власти. Путин может и нехороший человек, но когда в Чечне появился деятель, никому в России неизвестный муфтий, который вдруг понял, что войнунадо остановить, то Путин сразу же принял его в каремле и пожал руку на фьоне золочёной кремлевской мебели стоял муфтий в национальной одежде,такой весь горец, по моему даже впапахе и Путин жмет ему руку - война прекратилась. Это самое главное.
А здесь, деятели днрлнр ездят ездят, гуртом и выбранные и действующие и никак не удостоются, а людей убивают, пожилые люди лишаются имущества и крыши над головой и дети сидят в подвалах. И полюбуйтесь на эти фотки, сколько этот дебелизм может продолжаться.
Требуете, что бы Россия прекратила помощьДонбассу. Россияне не могут отказать в помощи, потому что сосед, потому это фактически такие же русские, как и мы, наши это. Помощь оказывается минимальная на грани исчезновения. Но Донбасс дать задавить Россия не может, потому что люди там живут,потому что это их земля по факту, а не какие то амбиции украинцев, проживающих далеко от Донбасса. Унитарность ударила в голову украинцев. Войну нельзя было начинать. Ещё надо остановить. Никому от этого хуже не будет. Как выможете спать спокойно, когда ВСУ бабахает по территориям, где люди живут. Вчера у нас был день города и бабахали в разных районах фейерверки. А если представить, что в лнрднр в населённых пунктах это не весёлые фонрики, а несущие смерть снаряды, то просто не по себе от бабаханий.
Ещё раз скажу, что при Славянском вечевом устройстве таких больных унитарных амбиций не может быть. Там люди в полной мере владеют своей территорией на которой живут и плодотворно взаимодействует с соседними.
Войну надо остановить и договариваться с теми, кто есть и не считать их нелегитимными, тем более, как говорится чья бы корова мычалА. Сама хунта пришла к власти вследствие переворота и нелегитимна.
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху