Вбивства Калашникова і Бузини.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
ЙА плакаль


17 квітня, 2015 15:40

You must be registered for see images


фото:firtka.if.ua
На електронну адресу "Опозиційного блоку" в ніч на п'ятницю надійшов лист, в якому якась "Українська

На електронну адресу "Опозиційного блоку" в ніч на п'ятницю надійшов лист, в якому якась "Українська повстанська армія" погрожує почати фізичне усунення представників чинної влади і опозиціонерів

Про це з посиланням на прес-службу "Опозиційного блоку" повідомляє .

Зокрема міфічна "Українська повстанська армія" повідомляє, що дає "72 години особам, які винні в антиукраїнській та антинародної діяльності, починаючи з 00.00 годин 18 березня, щоб ті раз і назавжди покинули межі України".

Нагадаємо, раніше політологу Володимиру Фесенку прислали електронного листа, в якому якась "Українська повстанська армія" "антиукраїнської наволочі: Чечетова, Пеклушенка, Мельника, Калашникова, Бузини.

Читайте також:

Також вчора екс-регіоналка на свою адресу у Facebook зі словами "Наступною жертвою будеш ти". Вже сьогодні міністр МВС Арсен Аваков порадив .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Істерика в опозиційному блоці – УПА їм всім винесла вирок
Депутатам дали лише 72 години, щоб залишити країну.

На електронну адресу “Опозиційного блоку” в ніч на п’ятницю надійшов лист, в якому якась “Українська повстанська армія” бере на себе відповідальність за вбивство низки опозиційних політиків і журналістів, а також планує почати фізичне усунення представників чинної влади і опозиціонерів. Про це повідомила прес-служба партії, інформують Патріоти України з посиланням на Корреспондент.net.
“Ми беремо на себе відповідальність за знищення … Чечетова, Пеклушенка, Мельника, Калашникова, Бузини. Ці атентати були попередженням антинародному режиму олігархів-зрадників, що ми не жартували, коли говорили:” Або люстрація, або – ліквідація! “, – йдеться в листі, що надійшов 17 квітня о 00.17.
Більше того, як зазначають в партії, в анонімці зазначено, що ці особи збираються почати фізичне усунення представників чинної влади, які “не ввели військовий стан, що не оголосили стан війни з Росією і не розірвали з окупантом дипломатичних і торговельних відносин … винні в добровільній здачі українських територій ворогові … винні в серйозних корупційних діях”.
Ті, що назвалися “Українською повстанською армією” повідомляють, що дають “72 години особам, які винні в антиукраїнській та антинародній діяльності, починаючи з 00.00 години 18 березня (хоча зараз за календарем уже квітень – ред.), щоб ті раз і назавжди покинули межі України”, інформує прес- служба партії.
Разом з тим, в “Опозиційному блоці” зазначили, що “схоже, що автор (чи авторський колектив), захопившись графоманством, забув глянути на календар, можливо, злий жарт зіграв і час розсилки? Опівночі мало що може привидітися”.
“І, тим не менш, ми просимо подібні організації не спамити партійну пошту, а СБУ та правоохоронні органи все-таки звернути увагу на “повстанців” і епістолярні шедеври, які від їхнього імені протягом доби були розіслані за певними адресами, оскільки в них міститься загроза життю громадянам України”, – йдеться в повідомленні прес-служби партії.
У той же час, співробітники Служби безпеки України вже почали перевіряти, від кого виходять листи з погрозами на адресу “Опозиційного блоку” і чи відповідає дійсності ця інформація.

You must be registered for see images

Це дуже серйозне і неоднозначне повідомлення. Якщо це має місце, хлопці ризикують потрапити під перехресний вогонь як української влади, так і власне рашистів-юд. Хоча підтримку у змученого зневірою та безкарною зрадою народу вони матимуть 110%. Мусимо визнати, що такий підхід здатен прискорити очищення України у рази.
ГБістам не вперше під УПА працювати.
Підпис навіює... Правильно писати "Смерть ворогам!" без слова "Україна" і після "Слава Україні!" . Якось так:
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!
СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

PS. Не вчитувався, відразу не помітив
починаючи з 00.00 години 18 березня (хоча зараз за календарем уже квітень – ред.)
То взагалі нема про що й думати-гадати :D
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Квітень 17, 2015 22:48

Російська пропаганда готова піти на різні інтриги, щоб заплямувати українських націоналістів, але робить ці спроби якось дивно невдало.
You must be registered for see images

Володимир Фесенко.
Фото:

Політолог Володимир Фесенко у своєму блозі на сайті “Новий час” розповів про отриманий ним на електронну пошту лист, – повідомляють Патріоти України. У листі “Українська повстанська армія” взяла на себе відповідальність за вбивства Михаїла Чечетова, Олександра Пеклушенка, Олега Калашникова та Олеся Бузини. Фесенко пояснив, чому він вирішив обнародувати цей факт.

Проясню, зачем я обнародовал письмо. Во-первых, счел необходимым проинформировать о возможности развертывания антиукраинской кампании посредством активизации террористических нападений и громких убийств. Осведомлен – значит вооружен. Во-вторых, свое сообщение я выложил в концептуальной рамке, то есть сразу дал свою версию происходящего. Таким образом, я не делал рекламу авторам письма, которые, очевидно, на нее рассчитывали. Отмечу также, что я не публиковал весь текст полученного письма. Но игнорировать это событие полностью, по моему мнению, было бы некорректным.

У меня есть веские основания полагать, что данное письмо направлено на разворачивание информационной кампании против Украины. Во-первых, сообщение имело еще нескольких адресатов. Таким образом, речь идет не о единичном вбросе, а о спланированной рассылке.

Во-вторых, компетентные органы, с которыми я уже встречался, сообщили, что рассылка сделана из иностранных серверов. При чем, делали ее не любители. По технике исполнения эта рассылка похожа на ту, которую используют люди, воюющие с Украиной в Донбассе.

Из этого я делаю вывод, что некие люди пытаются создать политическое и психологическое напряжение в Украине, напугать возможной волной террора. При этом, я не связываю убийства Калашникова и Бузины с предыдущими резонансными смертями Чечетова, Пеклушенка и др. Последние два убийства четко стоят отдельно от предыдущих. Они произошли аккурат перед ежегодным телемарафоном Владимира Путина, где он оперативно подтвердил трагическое происшествие. В то же время, в Украине все еще ждали официального заявления правоохранителей.

Почему это вызывает подозрения? Во-первых, Россия использует это, как доказательство того, что в Украине якобы существует политический террор и политические убийства. Кроме того, это явная кампания по дестабилизации ситуации в Украине и дискредитации нашей страны в глазах международных партнеров. Таким образом, они пытаются показать, что у нас в стране беспорядок и хаос.

Почему я не склонен верить, что ответственность за эти убийства несет некая группировка украинских националистов? Так, если бы это была новая организация неких радикалов, то они взяли бы себе новое название, а не использовали имя исторической организации, которая известна не только в Украине, но и за ее пределами. Кроме того, в последнее время в Украине никто не слышал о деятельности подобной организации. От этого и создается ощущение, что убийцы лишь маскируются под радикальных националистов. При этом, конечно, не стоит исключать и любые другие версии. Главное, чтобы оперативно и качественно сработало следствие.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А кто следующий? Если то письмо, которое озвучили вчера у Савика Шустера написано не ФСБ, а действительно УПА?
вот то письмо смотреть с 8-46

You must be registered for see medias
vampirich, я вже писав:
You must be registered for see images

ГБістам не вперше під УПА працювати.
Підпис навіює... Правильно писати "Смерть ворогам!" без слова "Україна" і після "Слава Україні!" . Якось так:
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!
СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

PS. Не вчитувався, відразу не помітив
починаючи з 00.00 години 18 березня (хоча зараз за календарем уже квітень – ред.)
То взагалі нема про що й думати-гадати :D
+
You must be registered for see images

І, цілком згоден з висновками Фесенко.

Квітень 17, 2015 22:48
Наступною, гадаю, буде Лена Бондаренко. Ну дуже сильно вона вже себе "засвітила" як майбутню жертву. Все зробила, щоб її смерть стала супер-мега сакральною, символічною і все інше "незабудемнепростим!!!!".
Ну, у разі, якщо я помиляюсь з Лєночкою, то може Шуфріч, Симоленко, Голуб, або ще якась шістка, яка не сховалась і багато базікала.

І ще. Бузину явно застрелили не ділетанти-любітелі... Снайперських гвинтівок зараз вистачає, можна було б і якусь більшу фігуру зняти, але якще це і відбудеться, то тільки у разі, якщо та "фігура" почне співпрацювати зі слідством.

PS. трохи не в тему по "Шустеру", кому цікаво.
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Генсек ООН осудил убийства Бузины и Калашникова
.
В Госдепе США осудили убийства журналиста Олеся Бузины и бывшего народного депутата Олега Калашникова. Об этом заявила в четверг во время ежедневного брифинга официальный представитель Госдепартамента Мари Харф.
.
В Европейском Союзе осуждают убийства украинских журналистов Олеся Бузины, Сергея Сухобока и бывшего народного депутата от Партии регионов Олега Калашникова и призывают провести независимое и прозрачное расследование этих преступлений. Об этом заявила Майя Косьянчич - пресс-секретарь верховного представителя ЕС по внешней политике и политике безопасности Федерики Могерини.
.
швейцарская неправительственная организация Press Emblem Campaign (PEC), выступающая в защиту прав журналистов в горячих точках, решительно осудила убийство Олеся Бузины.
.
Международная неправительственная организация Комитет защиты журналистов (КЗЖ) также осудила убийство журналиста и призвала украинские власти к немедленному расследованию данного дела.
.
Убийство украинского журналиста Олеся Бузины должно быть расследовано тщательно и беспристрастно. Об этом заявила заместитель директора европейского и центральноазиатского отделения авторитетной международной правозащитной организации Human Rights Watch Рэйчел Денбер.
По ее словам, убийство Бузины является "шокирующим преступлением", особенно в свете того, что оно произошло практически сразу после убийства экс-депутата Верховной рады от Партии регионов Олега Калашникова.
.
народ. аларм! вата прёт из всех щелей, белая чума угрожает планете. вата уже добралась до оон и госдепа, если её не остановить, она окутает весь мир. все на борьбу с ватой! сплотим наши ряды! смерть ватникам! "месть, смерть и преисподняя! (с)"
 

Loner

Well-Known Member
Та що там якесь ООН . Ми всім форумом висловлюємо своє занепокоєння вбивством журнашлюхи Бузіньі та ригАнала Калашникова .
Смотрели вчера Шустера ? Так там Катеринчук(может он скрытый сепар ??) прямо заявил что наличие массы оружия в Украине и недовольство действиями существующей власти преведут к появлению в Украине итальянских "Красных бригад" или ее аналогов.

Очень не хочется думать что он близок к истине. Впрочем еще одно политическое убийство
расставит все по своим местам.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Та що там якесь ООН . Ми всім форумом висловлюємо своє занепокоєння вбивством журнашлюхи Бузіньі та ригАнала Калашникова .
Згоден!
Я готовий ще разів з 20 занепокоїться і стурбуватись.
You must be registered for see images
 
Останнє редагування:
Зверху