Шановний ви зараз почали казати про обмеження, а де факти??? Те що Шуфрич кричить що за ним стежать та і не тількі він, а усі "голубі" політики. ТО я на це не звертаю уваги бо ніяких утисків я поки не бачу... БО утиски це те коли всіх узіли і посадили незважаючи чи то голова партії чи то простий її делегат!Doz сказав(ла):Я вважаю, що в Україні демократії немає, і взагалі її стало ще менше при новій владі. Поясню чому. Демократія передбачає свободу людини, тоб-то свободу думок, конституційних дій та прав, свободу у купівлі товарів, незалежність масмедіа тощо. У нас все це обмежено. :yel:
Обмеження якраз і полягають у тому, що можна лише "щось кричати". Ви хочете сказати - демократія, це тількт те, що можна кудись вийти і кричати? Помиляетесь! Мажна вийти й кричати сьогодні, завтра Вас попросять з роботи, післязавтра когось з Вашої родини попросять з роботи і т.д. Це одне, а друге, що нинішня влада практично не звертає уваги на тих хто кричить, хоч іноді й корисні речі там озвучуються. Де ж демократія, де волевиявлення народу проявляється? Девіз нової влади: "Кричіть, а ми робитимемо як нам хочеться" - це не демократія. Я вважаю, що більшість чесного народу України обмежена у всьому, тому що не живе нормально, а виживає у цій державі. :argue:Зверюга сказав(ла):Шановний ви зараз почали казати про обмеження, а де факти??? Те що Шуфрич кричить що за ним стежать та і не тількі він, а усі "голубі" політики. ТО я на це не звертаю уваги бо ніяких утисків я поки не бачу... БО утиски це те коли всіх узіли і посадили незважаючи чи то голова партії чи то простий її делегат!
Прямо в точку! И не скоро будет - разве что Бонд поможет.Zingelshtutser сказав(ла):Демократии у нас нет! Потому, что у нас нет демократической традиции, как в других евопейских странах, у нас всегда был один царь, князь, генсек. И все делалось согласно его воле. Народ просто не привык к демократии,
и если она вдруг "наступит" то Украина просто утонет в гражданской войне, или рассыпется на кучу мелких государств и ее постигнет участь Югославии.
Haup сказав(ла):Нужно вопрос переформировать:
"А есть ли в мире демократия?"...ее нигде нет
СпасибоSatori сказав(ла):Прямо в точку! И не скоро будет - разве что Бонд поможет.
Он может...правда My name - is Bond... но это детали...
В идеале - конечно нет, просто сосуд демократии либо пуст совсем либе на дне что то есть - либо больеш половины и так далее. К тому же если об этом рассуждать исходя из личных представлений - то расхождения неизбежны! Для одних ее больше - для других меньше. Кому что надо в этой жизни в смысле свободы, качественно и количественно.Haup сказав(ла):Нужно вопрос переформировать:
"А есть ли в мире демократия?"...ее нигде нет