Zuzuka
прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"
я згодна із усіма дііями Ющенка по голодомору, так само в цьому питання налаштований Тягнибок. пам"ятник стоїть для того, щоб пам"ятати десяток із гакком млн жертв. так були родичи майже кожного. і треба їх пам"ятати, вони померли не своєю смертю, а це було політичне вбивство. хто не знає і не пам"ятає уроків історії, той не має майбутнього.
як це приниження? голодомор-геноцид історична правда!За ті кедити, завдяки яким вони стали жити "заможніше" їм ще дорого доведеться заплатити...
А національна політика Ющенка (підтримуваного Свободою) призвела до того, що велику кількість людей, що раніше підтримувала визнання голодомору, від цієї теми вже просто нудить. Ви бачили київський комплекс пам'яті жертвам голодомору? Таке відчуття, що ти не до меморіалу прийшов, а на якийся розважальний майданчик чи декорації якоїсь шоу-програми.
Особисто я не хочу аби голодомор 33го прирівнювали до "холокосту", як це любить робити Ющенко, бо це просто приниження для української нації.
я згодна із усіма дііями Ющенка по голодомору, так само в цьому питання налаштований Тягнибок. пам"ятник стоїть для того, щоб пам"ятати десяток із гакком млн жертв. так були родичи майже кожного. і треба їх пам"ятати, вони померли не своєю смертю, а це було політичне вбивство. хто не знає і не пам"ятає уроків історії, той не має майбутнього.
Останнє редагування: