ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Dr.Lector

Забанен
Громадяни Львову вже не довіряють ні ідеологічним лозунгам, ні декларованим програмам партій. На жаль во "Свобода" зрадила iнтересам свого виборця. Вiднинi це є збiговисько комуняк, стукачiв, рекетерiв та запроданцiв. Бiльш того, депутата Михальчишина захищають вiд молодих патрiотiв Мiста Лева Беркутiвцi!!!

You must be registered for see images



Михальчишин та ВО "Свобода" проти маршу УПА у Львові

[YOUTUBE]q3cAugn_B6s[/YOUTUBE]




Сьогодні, 10 січня у Львові на вул. Озаркевича зруйнували лікарню, яку заснував Андрей Шептицький, щоб на її місці побудувати офісний центр.
Про це повідомляє Дмитро Кумар у своєму Facebook.
"Сьгодні о сьомій годині ранку львівські вандали зруйнували пам'ятку архітектури лічницю Андрея Шептицького, що на вулиці Озаркевича, яка була споруджена митрополитом для бідних людей", - заявляє він.
У свою чергу активіст Лесь Панчишин у своєму Facebook пропонує поглянути який матиме вигляд Собор Святого Юра, якщо побудують цей офісний центр.
Зауважимо, що народний депутат від партії "Батьківщина" Олександр Бригінець відгукнувся на цю подію.
"Наразі будівля зруйнована на третину. Забудовники придбали цю ділянку заради зведення на ній нового житлово-офісного центру. На запитання, на якій підставі вони зносять пам’ятку, вони відповіли, що не знали, що це пам’ятка. Але, як на мене, це цинічна брехня. Забудовники однакові по всій Україні", - наголосив депутат.

"Цинізм ситуації полягає в тому, що 2014 рік проголошений роком шанування Шептицького, який подарував місту цю лікарню", - додав він.
Нагадаємо у травні, депутати Львівської міської ради дали згоду на зведення сучасних офісів біля собору святого Юра у буферній зоні ЮНЕСКО.
Всього проголосували 48 депутатів Львівської міськради, з них 40 – "свободівці", 4 депутати від "України Соборної", двоє від НРУ та по одному від "Фронту змін" та "За Україну". Загалом в голосуванні брали участь 72 депутати.
Зауважимо, що компанію-забудовника – ТзОВ "Розвиток нерухомості" пов'язують з ім'ям депутата-регіонала Володимира Зубика.
 

Вкладення

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"



ВО “Свобода” штурмує мирних євромайданівців у Львові

ВО «Свобода» на чолі з народним депутатом Юрієм Михальчишиним штурмує Львівську облдержадміністрацію, яку днями зайняла громадськість.

Про це повідомили редакції ІНФОРМАТОРа активісти які зараз перебувають у Львівській ОДА.

Члени партії ВО “Свобода” висловили бажання самим зайняти і контролювати дане приміщення. В даний момент триває штурм. На місце підтягується громадськість.

Під час штурму “свободівці” застосовали сльозогінний газ та інші спецзасоби. Є поранені.

Нагадуємо, раніше «Свобода» подібними методами встановлювала контроль в Київській міськдержадміністрації, витіснивши звідти представників «Спільної Справи».

Перша спроба штурму Львівської ОДА відбулася вчора. Тоді на місці подій був присутній і народний депутат України від ВО “Свобода” Юрій Михальчишин, який особисто погрожував активістам, – повідомило джерело.

Сьогодні ж депутати-свободівці на місці подій не “світилися”, але штурмовики, серед яких громадські активісти впізнали і членів ВО “Свобода” – погрожують: якщо активісти не поступляться місцем “свободівцям” у ОДА – їх “викинуть з приміщення, а решту виловлюватимуть і “прибиватимуть”".
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"

ВО "Свобода" сьогодні:
- штурм ОДА з протестувальниками у Львові, аби звільнити цю адмінбудівлю
- захист міністерства юстиції від захоплення активістами Спільної справи
- відмова голосувати за конституцію зразка 2004 року
- революціонерів Банкової 1 грудня - назвали "обкуреними провокаторами"

це (і багато інших фактів) говорить про контрреволюційну сутність цієї партії, а тому, в умовах революції - очільники мають бути страчені, партія ліквідована, її діяльність - заборонена. рядове членство можна амністувати, ібо нє вєдают шо творят ;)

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"

Між активістами Майдану і "Спільною справою" - перестрілка. Шестеро осіб поранено

"Стріляли гумовими кулями. Активістів забрала "швидка"

Під час спроби звільнення активістами Майдану приміщення Міністерства агрополітики та продовольства України на вулиці Хрещатик, яке захопили активісти руху "Спільна справа", постраждали шість осіб.

Біля входу в будівлю Мінагропроду перебуває близько 200 осіб. Серед них є кілька десятків Самооборони Майдану, які прийшли, щоб домовитися з активістами "Спільної справи" звільнити приміщення міністерства.
Водночас, очевидці повідомили агентству "Інтерфакс-Україна", що в результаті конфлікту в будівлі Мінагропроду постраждали шестеро активістів "Спільної справи".
"Стріляли гумовими кулями, їх забрала "швидка", - розповіли очевидці. Разом з тим, агентству поки що не вдалося отримати офіційне підтвердження цієї інформації.
Згідно з інформацією 5 каналу, один з потерпілих був поранений п'ятьма пострілами з травматичної зброї і зараз його оперують в будівлі мерії Києва, також захопленій мітингувальниками.
У будівлі міністерства на перших 4 поверхах розбиті двері, розкидані вогнегасники і пожежні рукави. Самооборону поливали водою з пожежних рукавів з 5 поверху. В будівлі Мінагропроду всього 8 поверхів.
Зараз тривають переговори з питання звільнення активістами "Спільної справи" будівлі. У будівлю потрапити з вул. Хрещатик не можна.
У той же час у соцмережах пишуть, що поруч з відомством вишикувався коридор зі "свободівців", які виводять з будівлі активістів "Спільної справи".
Раніше "АиФ.иа" написав, що в будівлі міністерства були чутні постріли. У спробі штурму будівлі Мінагрополітики, яке активісти "Спільної справи" заблокували 24 січня, брали участь бійці "Сотні Святослава" - сотні самооборони ВО "Свобода" імені Святослава Хороброго.
Офіційних звернень в міліцію з приводу штурму Мінагропроду не надходило, повідомили в столичному главку.

 

Major

New Member
А почему тогда Спильна справа молчит о беспределе Свободы? На мальчиков для битья вроде не похожи. Возможно фэйк?

Оффтоп. А как аватар прицепить? Не могу найти. ((
 
Останнє редагування:

Vic_51

Миссионер
Если вкратце: мощный взлет "Свободы" во Львове (именно во Львове, туповатые Тернополь и Станиславув "купили" на перестук племенных тамтамов) обусловлен, - в немалой степени, - и тем, что активность нацистов в какой-то момент заинтересовала людей не очень заметных, но очень серьезных.
 

Stein

Well-Known Member
Эксклюзивный безграмотный ролик ВО "Свобода"

Предвыборный ролик, удаленный с официального канала.
На канале YouTube партии ВО «Свобода» был размещен рекламный ролик кандидата в президенты Олега Тягнибока.

Ролик провисел на канале пару часов, после чего был удален.

Пары часов хватило мне, чтобы его «перехватить». Итак, причины, по которым политическая сила, выступающая за чистоту украинского языка, удалила клип.

You must be registered for see medias

 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Эксклюзивный безграмотный ролик ВО "Свобода"

Предвыборный ролик, удаленный с официального канала.
На канале YouTube партии ВО «Свобода» был размещен рекламный ролик кандидата в президенты Олега Тягнибока.

Ролик провисел на канале пару часов, после чего был удален.

Пары часов хватило мне, чтобы его «перехватить». Итак, причины, по которым политическая сила, выступающая за чистоту украинского языка, удалила клип.

You must be registered for see medias

і?
Ролик був видалений. Помилка була визнана і виправлена. Що далі? Шарію московські друзі підвищать заробітну платню за черговий винахід до чого можна причепитись?
 

Stein

Well-Known Member
Борцы за украинский язык не знают грамоты самого украинского языка. Вот что дальше.
 
Зверху