Где жизнь лучше в Украине или России?

  • Автор теми Doz
  • Дата створення

Где жизнь лучше, в Украине или России?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    424

Гвоздь

Финский студент
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

в своїй хаті своя правда і сила і воля(с)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Справжні націоналісти і з одного і з іншого боку вже давно почали домовлятися і не мають суттєвих розходжень в принципових питаннях.
Це тільки націонал-демократи накшталдт Тягнибока, Івченка і т.п. розпалюють ненависть щоб потім використати її як козир на виборах.
Якщо можна, то більш детально, будь ласка. Я, нажаль, не знаю представників націоналістичних партій Росії, крім "гнома" і "мєдвєда" (які, як на мене, домовлятися не поспішають). :)
Але чомусь мені здається, що їх погляди, скажімо, на Крим, на Схід України, на мову і культуру, на історію, на визвольні змагання українців (в тому числі і проти Москви) не можуть бути тими точками дотику, з яких почнеться порозуміння з українськими націоналістами. Тому буду дуже вдячний, коли Ви розкажете про це більш поглиблено - про які саме націоналістичні партії (організації, рухи) Росії Ви говорили і в чому відбулося порозуміння.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Я, нажаль, не знаю представників націоналістичних партій Росії, крім "гнома" і "мєдвєда"
Ото ж то й погано...
Якщо можна, то більш детально, будь ласка.
Звісно:

В Киеве состоялся первый съезд Русской Радикальной Оппозиции.


Рішення Першого Київського з‘їзду російської опозиції – в життя!


Итоги Первого объединительного Съезда русской радикальной оппозиции


Заявление Координационного Совета национального спасения


Антиимперский съезд состоится в Киеве


Информационное письмо о расширенном Пленуме Комитета национального спасения Русской радикальной оппозиции



А ось дуже цікаве відео з інтерв'ю учасників з'їзду та представників російської та української сторони, націоналістичних організацій та їх позиція.
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Зайшов, ознайомився, дякую! :)
Нажаль, виникло більше запитань, ніж отримав відповідей. Наскільки я зрозумів, то ці представники радикальної опозиції є надто нечисельними, щоби говорити про них, як про серйозну політичну силу. Їх запросто можна підвести під термінологію типу "політичні аутсайдери" чи "маргінали". Можливо, це лише моя думка, я на ній не наполягаю.
Дещо здивувалось що:
1)
І далі в подібному дусі: Путін зло, імперія зло.
Вибачте, але якось не дуже поєднується викладання Вами таких матеріалів з Вашими постійними намаганнями захистити і Путіна, і саму імперію (принаймні опонувати мені, коли я говорю про їх негатив).

2)

Якщо я не помиляюся, то йдеться в тому числі і про налагодження співробітництва із чеченськими сепаратистами? Я не проти, але не думаю, що це є прийнятним для більшості тих, хто також називає себе російськими націоналістами, приймає участь в путінських парадах 4 листопада, як і є неприйнятним намагання розвалити імперію (принаймні якось це не сходиться з суспільною громадською думкою в Росії). .
Щодо розвалу імперії, цікаво, а в яких межах, на думку цих добродіїв має існувати безпосередньо сама Росія, після того, як імперія впаде?

3)
Вибачте, нехай би я (адже Ви мене зарахували до демократів) давав такі посилання, то було б логічніше. Але як Ви їх даєте, при цьому стверджуючі, що демократія зло? :)

4) З'їзд освячував священник РПЦЗ. Наскільки я знаю, то не так давно відбулося об'єднання РПЦ та РПЦЗ? Невже Кіріл спкійно санкціонував таке освячення чи воно відбувалося без відома ієрарха?

5 Мы обращаемся ко всем политикам и капитанам бизнеса, выдавленным из России чекистской кликой Путина, поддержать нашу инициативу.
Це часом не про Гусінського та Березовського йдеться?

А взагалі, дякую! Просвітили. Повторюся, що на мою думку ці сили не є такими вже потужними, щоби вони могли щось змінити на нинішньому етапі. Нехай спробують. Їм самім вирішувати в якій Росії їм жити. Хоча ми також зацікавлені в тім, щоби мати цивілізованого і адекватного сусіда.
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Вибачте, але якось не дуже поєднується викладання Вами таких матеріалів з Вашими постійними намаганнями захистити і Путіна, і саму імперію (принаймні опонувати мені, коли я говорю про їх негатив).
Я захищаю Путіна як образ влади, а не як саму владу. Так само як і захищаючи радянський режим, я захищаю не цінності режиму та його ідеологію, а систему, структуру влади.
Щодо імперії, то більшовики теж закликали до повалення імперії... ;)
Якщо я не помиляюся, то йдеться в тому числі і про налагодження співробітництва із чеченськими сепаратистами? Я не проти, але не думаю, що це є прийнятним для більшості тих, хто також називає себе російськими націоналістами
Вирішення чеченської проблеми можливе лише двома методами: масовими розстрілами або масовими депортаціями. Нинішній режим не хоче вирішувати дану проблему взагалі. Щодо першого шляху - то зараз суспільство не дуже добре це сприйме, його треба підготувати, а часу мало. Тобто лишається другий: відпустити Чечню, депортувати туди всіх чеченців і закрити кордони. Я думаю мало хто буде проти такого варіанту. Але для цього треба повалити режим. Росіяни хочуть позбутися чеченців, чеченці не дуже люблять росіян, і є лише одна завада на шляху до втілення бажань обох народів - тож чому б не об'єднатися на шляху її подолання?
(принаймні якось це не сходиться з суспільною громадською думкою в Росії).
Громадська думка в Росії зміниться зі зміною режиму.
Щодо розвалу імперії, цікаво, а в яких межах, на думку цих добродіїв має існувати безпосередньо сама Росія, після того, як імперія впаде?
Коли імперію руйнували більшовики, вони мали чітке розуміння в яких кордонах буде існувати "диктатура пролетаріату". Я думаю, що ми теж не маємо погоджуватися на менше.
Вибачте, нехай би я (адже Ви мене зарахували до демократів) давав такі посилання, то було б логічніше. Але як Ви їх даєте, при цьому стверджуючі, що демократія зло?
Ну треба ж трішки заспокоїти СБУ... ;)
З'їзд освячував священник РПЦЗ. Наскільки я знаю, то не так давно відбулося об'єднання РПЦ та РПЦЗ?
Це не так. РПЦ не є канонічною на відміну від РПЦЗ, тому об'єднання може бути лише під егідою патріарха РПЦЗ.
Мы обращаемся ко всем политикам и капитанам бизнеса, выдавленным из России чекистской кликой Путина, поддержать нашу инициативу. Це часом не про Гусінського та Березовського йдеться?
А яка різниця звідки брати гроші?
А взагалі, дякую! Просвітили. Повторюся, що на мою думку ці сили не є такими вже потужними, щоби вони могли щось змінити на нинішньому етапі. Нехай спробують.
"Над нами все ще тяжіють народницькі уявлення. Ми споглядаємо світ крізь окуляри XIX століття. Нам здається, що потрібно загітувати велику кількість людей, що народ потрібно кудись повести; здається, що ті люди, котрі наважилися виступити проти Кучми, уже являють собою якусь цінність, і що б вони не говорили про нас, вони все ж якоюсь мірою є колегами в боротьбі. Але рожеві окуляри XIX століття потрібно покласти в шухляду поряд з геополітикою та класовою боротьбою і забути про них. Тому, що ми одинокі. І ми завжди будемо в меншості. Колись я закидав московському ісламісту Гейдару Джемалю: „Ви, мусульмани, хочете на весь світ нав'язати чалму". Він відповів: „Я цього не хочу. Бо виходячи з доктрини ісламу і зі слів пророка, ми завжди будемо в меншості". Більшість не буває святою, не буває відданою; більшість не веде боротьбу, бо це не її функція. І Гейдар Джемаль мав рацію.
Ми з вами, християни, завжди будемо в меншості. І ця меншість повинна бути боєздатною. Мова іде про створення нової опозиції. Вона не може бути сконструйована через політтехнології."
Їм самім вирішувати в якій Росії їм жити. Хоча ми також зацікавлені в тім, щоби мати цивілізованого і адекватного сусіда.
"Якось мені довелося побувати в "Охотному ряду" — величезному торговельному комплексі біля Кремля. Чотири поверхи під землю, фонтани, прозорі ліфти — розкіш, якої, кажуть, нема і в Парижі. Я дивився на все це і думав: якщо нам не вдасться врятувати Росію від подальшого розпаду, то нашим святим обов'язком перед братами-росіянами буде дорватися сюди раніше, ніж дорвуться чеченці. Чеченці, на жаль, встигли перед нами."
 

krapa

парниша
Якось мені довелося побувати в "Охотному ряду" — величезному торговельному комплексі біля Кремля. Чотири поверхи під землю, фонтани, прозорі ліфти — розкіш, якої, кажуть, нема і в Парижі. Я дивився на все це і думав: якщо нам не вдасться врятувати Росію від подальшого розпаду, то нашим святим обов'язком перед братами-росіянами буде дорватися сюди раніше, ніж дорвуться чеченці. Чеченці, на жаль, встигли перед нами
зависть это плохо
а Россия никогда не розпадется в отличие от нашей Украины.которая рушится на глазах
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Я захищаю Путіна як образ влади, а не як саму владу. Так само як і захищаючи радянський режим, я захищаю не цінності режиму та його ідеологію, а систему, структуру влади.
Щодо імперії, то більшовики теж закликали до повалення імперії... ;)
:? Вибачте, але я щось однак не бачу логіки - як це можна захищати Путіна, як образ влади, і в той же час бути друзями та союзниками тих, хто не просто називає такий ось образ злочинним, а й піднімається на боротьбу з ним?
Громадська думка в Росії зміниться зі зміною режиму.
Так, але для зміни режиму треба, принаймні, залучитися підтримкою народу. Я щось не згадаю, щоби владу отримала сила, що не мала підтримки в народних масах. А яка може бути підтримка, коли громадська думка зараз (в силу пропаганди) не спрямована на зміну режиму, вже не кажучи про його повалення.
Коли імперію руйнували більшовики, вони мали чітке розуміння в яких кордонах буде існувати "диктатура пролетаріату". Я думаю, що ми теж не маємо погоджуватися на менше.
Вибачте, знову не зрозумів. Хто це "ми"? Українці? "Братство"? Адже я спитав про те, в яких кордонах бачать Росію зазначені Вами добродії, після того, як нинішня імперія, на їх думку, розвалиться на національні держави? Щодо більшовиків, то там все зрозуміло. Лєнін, критикуючи царську національну політику (гноблення народів) говорив про право націй на самовизначення, аж до відокремлення. Говорив, поки не отримав всю повноту влади. Тоді він забув про свої ж тези з національного питання і став продовжувати політику попередників. Першою, хто побачив "згоду" Лєніна на право національної самореалізації, стала Україна (в 1918 році). Чи може Ви натякаєте, що коли радикальні російські опозиціонери таки отримають владу, то вони (як і більшовики)
забудуть всі свої розмови про руйнацію імперії та побудову національних держав і продовжать імперіалістичний курс?

Ну треба ж трішки заспокоїти СБУ... ;)
А як поєднується демократія і СБУ? :) Наскільки я пам'ятаю, то в Законі про Службу безпеки жодного разу не вжито слово "демократія"

Це не так. РПЦ не є канонічною на відміну від РПЦЗ, тому об'єднання може бути лише під егідою патріарха РПЦЗ.
А ось мені здається, що все таки Ви помиляєтеся.
Щодо неканонічності РПЦ ... :mrgreen: А мені здавалося, що Ви раніше визнавали її цілком канонічною. І навіть не просто РПЦ, а її українську метрополію (філіал в Україні) - УПЦ МП. Пригадайте:
Або:

Більшість не буває святою, не буває відданою; більшість не веде боротьбу, бо це не її функція.
Або як казав Вован Вольфович Едельштейн: "Где большинство - там корупция!"
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Вибачте, але я щось однак не бачу логіки - як це можна захищати Путіна, як образ влади, і в той же час бути друзями та союзниками тих, хто не просто називає такий ось образ злочинним, а й піднімається на боротьбу з ним?
Путін для Росії він робить значно більше ніж наші "демократи" роблять для України. Росіяни живуть значно краще за нас в плані матеріальному. Проте багатьох не влаштовує його національна політика. І нас також.
Ті, хто боровся проти режиму СРСР в Україні - боролися в головному проти їх національної політики зумовленої ідеологією інтернаціоналізму. Коли ОУН співпрацювала з німцями - їх цікавила адекватна національна політика щодо України. І нікого не хвилювала тоталітарність режиму Райху. Коли зустрічали Червону армію в 39-му у Львові - тоталітарні війська вітали як визволителів від демократії, бо мали сподівання на їх більшу українськість.
Так, але для зміни режиму треба, принаймні, залучитися підтримкою народу.[...]Я щось не згадаю, щоби владу отримала сила, що не мала підтримки в народних масах.
"Над нами все ще тяжіють народницькі уявлення. Ми споглядаємо світ крізь окуляри XIX століття. Нам здається, що потрібно загітувати велику кількість людей, що народ потрібно кудись повести; [...] Але рожеві окуляри XIX століття потрібно покласти в шухляду поряд з геополітикою та класовою боротьбою і забути про них."
Вибачте, знову не зрозумів. Хто це "ми"? Українці? "Братство"?
Ми з вами, християни, завжди будемо в меншості. І ця меншість повинна бути боєздатною. Мова іде про створення нової опозиції. Вона не може бути сконструйована через політтехнології.
Чи може Ви натякаєте, що коли радикальні російські опозиціонери таки отримають владу, то вони (як і більшовики) забудуть всі свої розмови про руйнацію імперії та побудову національних держав і продовжать імперіалістичний курс?
От щоби не забули - ми маємо йти разом з ними. Зараз її імперські амбіції Росії шкідливі, бо спрямовані проти нас. Ми ж маємо направити їх у бік Китаю. А щодо Європи - ми якось домовимося.
Наскільки я пам'ятаю, то в Законі про Службу безпеки жодного разу не вжито слово "демократія"
Проте є багато чого в Карному кодексі...
А мені здавалося, що Ви раніше визнавали її цілком канонічною.
До них просто є певні питання щодо діяльності.
І навіть не просто РПЦ, а її українську метрополію (філіал в Україні) - УПЦ МП.
Я мав на увазі походження.
Адже злука РПЦ та РПЦЗ вже відбулася.
Не варто "Акт устанавливающий нормы взаимоотношений двух Православных Церквей" видавати за єднання.
 
Останнє редагування:
мда ..... Я думал в регионах будут коалцию и власть делать на специалистах и профессионалах своего дела а не на однокумцы родычах сынах братах кумовьях и прочей требухи которая даже сама не знает куда попала, капец мой отец был вчера в Белгороде одна из передовых областей России и самая богатая область! и общались на уровне их районной администрации с нашей сумской: они сказали у нас работает одна команда и каждый делает свое дело! и у многих равные права! а у вас т.е. Украины борьба за власть как за источник прибыли не более спецов нет организации нет монополия во всех отраслях рынка людей которые связаны с правительством и все! там люди получают кредиты под 1% для строительства дома если заключат трудовые контракты на 15 лет и обязаны там 15 лет работать средняя зарплата 15000 руб на наши 4000 грн примерно дом строят обычно один год предлагают на выбор 15 проектов вобщи там врач лечит учитель учит каждый делает свое дело добросовестно и власть о нем заботиться! велосипедные дорожки еврокачества, дороги только капремонтные, вобщим абалдеть не встать и тд и тп. нам до такого не дожить наверно! они вырабатывают мяса более 10% от общего мясного производства в Росии! хотели построить у нас птицеферму на 100 тысяч голов, так наши сволочи типа Наша ряба монополисты и никого к нас не пускают жрите рябу и ничего более! ну вобщим долго можно говорить! столы богатые накрывали на столах только одни мясные блюда из свинины вотка правда не очень а их местная оч хорошая! вот что значит когда адекватные люди работают у власти!
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

средняя зарплата 15000 руб на наши 4000 грн
От з цього і треба починати. Коли у нас держслужбовець буде отримувати 4000 - тоді може щось і почне змінюватись на краще. А так - чм піде нормальний спеціаліст на 900 грн? А той хто піде - той так і працюватиме, як платять. Як то кажуть: "Кадры решают все", а які можуть бути "кадри" при такій зарплаті?
 
Зверху