ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Вони невиліковні: Стефанчук розповів, яка ідеологія у "Слуги народу"

6 вересня 2021, 11:35

Перший віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук окреслив погляди "Слуги народу". Він назвав лібертаріанство, як основну ідеологію до якої тяжіє партія.
"Я як заходив лібертаріанцем, так і залишаюсь, і від своїх слів не відхрещуюся. Для мене важливо, щоби держава врешті-решт стала державою - сервісом, щоби кожен громадянин нашої держави мав можливість реалізувати своє бачення", - сказав Стефанчук.
Перший віце-спікер наголосив на важливості відкритої ринкової економіки, щоби кожен, хто працює в державі, мав можливість чесно сплачувати податки і простежувати, як ці кошти використовуються.
"Я за вільний ринок землі. Не вважаю, що ми маємо бути в п'ятірці країн з васально-феодальними відносинами, де ти не маєш права розпоряджатися своєю землею. Я за вільну людину у вільній країні - це моя ідеологія і завжди сповідував її. Я є людиною націонал-патріотичного спрямування", - зазначив Стефанчук.
Він пояснив, що "Слуга народу" - це зріз українського суспільства, тобто у партії є люди, які з одного боку лібертаріанці, але мають і напрямок соціалізму.
"...ми працюємо з ними. У нас є екстралібертаріанці - ми працюємо і з ними. Тобто ми більше тяжіємо до лібертаріанського центру - це про нормальний розвиток ринкової економіки з чесними правилами для всіх", - додав Стефанчук.

Loner

Well-Known Member
Локдаун в Україні можуть запровадити не раніше листопада, - Кузін

, 6 вересня 2021, 10:58

Головний санлікар Ігор Кузін заявив, що кількість потенційних нових випадків зростатиме найближчим часом.
Про це Кузін заявив в ефірі "Сніданку з Г+Г".
"Найближчим часом Україна вийде із "зеленої" зони. Ми будемо вимушені запровадити " жовту", де, наприклад, будуть більш жорсткі обмеження щодо відвідування масових заходів або спортзалів", - наголосив він.
Перехід до "жовтої" зони Кузін назвав "умовною тривогою щодо того, що кількість потенційних нових випадків буде зростати найближчим часом".
За словам санлікаря, наразі якоїсь конкретної цифри, за якої в Україні можуть ввести локдаун, немає.
На запитання: нам не уникнути локдауну він сказав: "На моє переконання, що ні. Але якщо ми говоритимемо про "червоний" рівень небезпеки, то він буде не раніше листопада".

Loner

Well-Known Member
В Израиле граждан призывают подготовиться к введению четвертой дозы вакцины от COVID-19

Associated Press

Отмечается, что четвертая доза также может быть не последней.
В Израиле заговорили о четвертой дозе инъекции
Об этом сообщает .
Глава отдела по борьбе с коронавирусом в Израиле Салман Зарка призвал жителей страны подготовиться к введению четвертой дозы вакцины от COVID-19.
"Вирус есть и будет существовать, мы также должны подготовиться к четвертой инъекции", — предупредил профессор.
Кроме того, по его словам, четвертая доза также может быть не последней.
"Если подумать об этом и об уменьшении количества вакцин и антител, кажется, что каждые несколько месяцев, может быть, один раз в год, каждые пять или шесть месяцев, нам потребуется новая инъекция", — заявил он.

Loner

Well-Known Member
В Україні подорожчали продукти - зросли ціни на олію, м’ясо і не тільки

6 вересня 2021, 16:39

You must be registered for see images

В Україні відпускні ціни виробників на продукти харчування за рік збільшилися на 9-75%.
Про це повідомляється на сайті Мінагрополітики.
Станом на 3 вересня 2021 року відпускні ціни виробників на олію в середньому по Україні становили 49,66 грн/кг (на 70% вище, ніж на 3 вересня 2020 року); на цукор – 22,09 грн/кг (на 75% вище); на молоко вищого гатунку – 21,75 грн/кг (на 14% вище); на масло вершкове – 174,12 грн/кг (на 9% вище).
Крім того, яловичину станом на 3 вересня поточного року в середньому по Україні виробники продавали по 108,15 грн/кг (на 13% дорожче, ніж на 3 вересня 2020 року); свинину – по 89,61 грн/кг (на 5% дорожче); м’ясо птиці – по 58,81 грн (на 29% дорожче).

Loner

Well-Known Member
"Краще жувати, ніж говорити": Разумков про заяву Арестовича щодо перейменування України

6 вересня 2021, 14:12

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відреагував на пропозицію радника голови Офісу президента Олексія Арестовича щодо перейменування України на Русь-Україна
Про це він заявив під час брифінгу перед засіданням парламенту 6 вересня.
"Іноді краще жувати, ніж говорити", - зазначив Разумков.
Він наголосив, що на сьогодні Україна потребує змін, реформ, але точно не потребує змін назви.
"Ми з вами живемо в державі Україна. Я думаю, що це влаштовує 99% наших громадян. Давайте працювати над першою частиною. З назвою якось ми розберемося. Я впевнений, що гратися з назвою країни, з назвою держави… Тим більше намагатися на ньому, вибачте за сленг, хайпанути – це точно не державницька позиція. Я не знаю, в якому стані люди подають коментарі, важко мені відповісти…", - сказав Разумков.
Спікер ВР додав, що в нього немає інформації про підготовку ОПУ подібного законопроєкту і сподівається, що це фейк.
Нагадаємо, радник голови Офісу президента Олексій Арестович пропонує перейменувати Україну на Русь-Україна.

Зверху