ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Отец Елены Зеленской теперь работает в Раде. Неплохо
16:07 04.12

Кияшко специализируется на теме промышленных отходов

Недавно в сети появилась информация о том, что отец Елены и по совместительству тесть президента Владимир Кияшко работает в Верховной Раде Украины. Он является помощником народного депутата от "Слуги народа" Олега Бондаренко и занимается темой переработки промышленных отходов в дорожное покрытие.
Как рассказал изданию сам Бондаренко, знакомство с Кияшко произошло уже после того, как он стал нардепом. Причем тесть украинского главы якобы сам предложил свою кандидатуру на должность помощника-консультанта.
Чиновник считает Кияшко первоклассным специалистом по вопросам экологии и загрязнения окружающей среды. Он специализируется на теме промышленных отходов, хотя и не является профессиональным экологом.
Владимир помогает нардепу в Кривом Роге и фактически является его представителем. Сейчас Кияшко изучает технологию переработки шламовых отходов на дорожное покрытие.
При этом, по словам Бондаренко, работает на общественных началах.
Отметим, что по данным расследования "Наших грошей", председатель комитета Верховной Рады по вопросам экологической политики и природопользования Олег Бондаренко под видом сохранения лесов протянул через ВР вырубку Карпат.

Loner

Well-Known Member
У НАБУ перебуває шість кримінальних проваджень щодо директора ДБР Труби – Головань
17:50 - 5.12.2019

You must be registered for see images

У Національному антикорупційному бюро є як мінімум шість кримінальних проваджень, учасником яких є або може стати директор Державного бюро розслідувань Роман Труба.

Про це повідомив адвокат Петра Порошенка Ігор Головань в своєму блозі на

"N42019000000001893. Від 30.08.2019. Ст. 231, ч. 2 ст. 182 КК України. Вчинення дій, спрямованих на отримання відомостей, що становлять комерційну та банківську таємницю. Незаконне збирання конфіденційної інформації про особу.

N12019100100007071. ч. 2 ст. 296 КК України. Напад на машину Порошенко П.О. 25.07.2019 під Державним бюро розслідувань.

N42019000000002387. ч. 2 ст. 387 КК України. За фактами розголошення даних попереднього розслідування, здійсненого посадовими особами Державного бюро розслідувань і іншими особами.

N42019000000002388. ч. 2 ст. 369-2 КК України. Щодо можливого одержання неправомірної вигоди керівником Державного бюро розслідувань за вплив на прийняття рішення особою уповноваженою на виконання функцій держави.

N42019000000002389. ч. 1 ст. 182 КК України. За незаконне збирання, зберігання, використання та поширення Портновим А.В. конфіденційної інформації про особу.

N42019000000002390. ч. 2 ст. 163 КК України. За фактами можливого порушення таємниці листування, телефонних розмов, скоєних стосовно державного діяча ", - перерахував Головань.

За його словами, в НАБУ і Генеральної прокуратури направлені заяви щодо опублікованих ймовірних розмов Труби з Богданом і Смирновим.

"НАБУ не дуже налаштоване розслідувати, але нікуди не дінеться", - підсумував адвокат.

Loner

Well-Known Member
Брифінг прес-центру Об’єднаних сил - 05.12.19
18:15 - 5.12.201

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

3 обстріли позицій українських захисників російськими окупаційними військами, зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ":
двічі неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
біля Луганського – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 2 обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил:
біля Широкиного – з мінометів калібру 82 мм;
неподалік Лебединського – зі стрілецької зброї.

Сьогодні, 5 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Повідомляємо, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт електричної мережі, сьогодні, 5 грудня 2019 року, контрольно-пропускні операції на КПВВ "Гнутове" не здійснювались. З метою покращення умов перетинання лінії розмежування проведено модернізацію електромережі.

Роботу КПВВ "Гнутове" розпочне завтра, 6 грудня 2019 року, у штатному режимі.

Перевезення населення між відновленим мостом та КПВВ "Станиця Луганська" сьогодні здійснювалось автобусом (33 ходки) та двома електромобілями (35 ходок). Перевезено 3460 пасажирів. Представники ДСНС України провели щоденне обстеження місцевості з обох боків від дороги в районі лісосмуги та мосту на наявність вибухонебезпечних предметів. Співробітники Червоного Хреста, при потребі, надають допомогу цивільному населенню.

На ділянці розведення №2, у районі населеного пункту Золоте Луганської області, здійснюються заходи щодо дотримання режиму ТИША. Обстановка залишається стабільною.

На ділянці розведення №3, в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, сьогодні, силами та засобами ДСНС України було вилучено 41 вибухонебезпечний предмет. Окрім того, демонтовано 5 допоміжних споруд.

Підсумки за минулу добу

4 грудня збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
Факти ворожого вогню було зафіксовано неподалік Новолуганського та Широкиного.

Упродовж минулої доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил не було.

Вчора, представниками Національної поліції України та військовослужбовцями Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил серед цивільного населення розкрито 2 вбивства, 2 шахрайства, 5 крадіжок, 1 незаконне заволодіння транспортними засобами, 1 незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, 3 факти незаконного обігу наркотичних засобів та 1 незаконне переміщення осіб через державний кордон.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхали 14963 особи та 1831 транспортний засіб. У зворотному напрямку лінію зіткнення перетнули 14823 особи та 1814 транспортних засобів.

В пропуску через лінію розмежування, з різних причин, було відмовлено 37 особам.

Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працюють у режимі "Жовтий", який введено 28 жовтня 2019 року.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника.

Loner

Well-Known Member
Рада відмовилася звільняти Яременка
18:43 - 5.12.2019

Верховна рада України відмовилася призначати нового главу комітету парламенту з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва на заміну Богдану Яременку.

Нардепи провалили відповідний проект постанови №2534 "Про внесення змін до постанови Верховної ради "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної ради дев'ятого скликання". За нього проголосували лише 186 нардепів при 226 мінімально необхідних.

"Відкликати Яременка Богдана Васильовича з посади голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва згідно з поданою ним заявою; обрати Ясько Єлизавету Олексіївну - народного депутата України, фракція політичної партії "Слуга народу", головою комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, увільнивши її від обов’язків члена цього комітету", - сказано у тексті постанови.

Підкреслимо, обурення у сесійній залі викликало те, що одним проектом постанови пропонувалося звільнити Яременка та призначити Ясько. Нардепи підтримували звільнення Яременка, однак вимагали окремого голосування за призначення глави комітету.

Loner

Well-Known Member
Путин предложит Зеленскому создать "РосУкрЭнерго-2"
19:20 - 5.12.2019

Сейчас, под давлением примитивного шантажа Путина, в Офисе президента обсуждают еще два момента: прямые переговоры с боевиками и создание "РосУкрЭнерго-2"

Владимир Зеленский еще до переговоров с Путиным объявил всем, что тарифы на тепло уменьшатся в два раза. Путин поймал его на этом и вчера заявил, что предложения Украины по газу его не устраивают (Украина предлагала отказаться (!) от выигранных $3 млрд и исков еще на 12 млрд, просила транзит на три года в объеме 30 млрд кубов (это нулевая рентабельность нашей ГТС) и соглашалась на прямые поставки газа из РФ, что приведет к снятию санкций с России).

Что же здесь не нравится Путину? Ему на самом деле здесь нравится все, ведь без всякого усилия он получит все, чего и хотел, а через год-полтора под надуманным предлогом можно послать на фиг эти договоренности и заново шантажировать Украину.

Но Путин понимает, что своим поспешным пиаром Зеленский сам загнал себя в ловушку: приехать из Парижа без газовых договоренностей - это потерять еще 5-10%. И здесь Путин поднял ставки.

Что должен сделать сильный игрок, у которого в руках есть козырный туз (Путин нуждается в нашем транзите, потому что "Северный поток-2" не запущен)? Зеленский должен также поднять ставки и заявить: "Мы требуем транзит не на три, а на пять лет, и не 30, а 50 млрд ежегодно". А параллельно наши дипломаты должны начать кулуарные переговоры с американцами о санкциях в отношении компаний, которые работают с "Северным потоком-2". И поверьте, такая позиция дала бы Зеленскому куда больший рейтинг и шансы выторговать что-то существенное в нормандском формате. Но в Офисе президента сейчас паника, потому что двухходовые комбинации - не их конек.

Чего я боюсь больше всего? Я боюсь, что мы согласимся не только на резкое уменьшение транзита и разведение войск по всей линии фронта (это все уже предварительно Офис Зеленского и так готов был согласовать).

Сейчас, под давлением примитивного шантажа Путина, в ОП обсуждают еще два момента: согласиться на прямые переговоры с боевиками и создание "РосУкрЭнерго-2". Собственно, в каждой политической истории надо не забывать о деньгах. И "РосУкрЭнерго-2" - это золотая мечта целого ряда игроков в окружении Зеленского. А хуже всего то, что в окружении Зеленского нет никого, кто сказал бы ему об альтернативных сценариях.

Но Зеленский читает ФБ. Я считаю, что все мы должны сейчас просто сказать Зеленскому: "Не ссы". И тогда у тебя будут и рейтинг, и победа. Просто нужно преодолеть страх и сыграть по-крупному.

Loner

Well-Known Member
Завтра нас подадут на блюде с двуглавой курицей в жопе, с яблоком в зубах и с укропом по периметру
20:21 - 5.12.2019

Когда перед вторым туром я описывала, что будет дальше, все эти грёбаные невменяшки ржали вголос. Особенно – разочарованные типа патриоты.

А я описывала два варианта. Первый (хороший) не состоялся. И сейчас даже самые упоротые врядли станут отрицать факт того, что второй вариант предугадан без нюансов.
Напомню:
«Плохой вариант дальнейших событий.
Политическая аннексия. Без шуму и пыли. Тихой сапой российские щупальца заползут везде, где их пока нет. Заведут себе ручную ВР, обучат их синхронному голосованию. Кого баблом, кого паяльником.
Потом законодательно продавят автономию Лугандонии, легализуют Крым и тезис о гражданском конфликте, со всеми вытекающими.
Подпишут новый, правильный контракт с Газпромом и потихоньку передадут армию в хорошие руки в обмен на какой-нить очередной охуенно клёвый меморандум.

И нет, это всё устроит далеко не всех из этих пресловутых 73-х%. Но кто вас, мудил тупых, потом о чем-то будет спрашивать? Под шконкой уютно, тепло, а главное привычно.
Вы ж через одного хотите крепкой руки на горле.»

И вот сегодня помошник президента Украины по международной политике Андрей Ермак в Лондоне на конференции относительно ожиданий от "нормандского саммита" заявил, что у президента готовы провести конституционную реформу в части децентрализации после встречи.
Они готовы переписать Конституцию по свистку РФ.
Нет, вам, конечно, артикулируют про «никакой автономии». Найдут более толерантный синоним. Например, «особые полномочия части Донецкой и Луганской области».
Нет, вам, конечно, ненамазанные на хлеб журнашлюхи объяснят, что так правильно, что война –это плохо, что сонечки там умирают. И что на полшишечки не считается.
Нет, я знаю, конечно, что половине из зелёных адептов пох кому подмахивать. А другая половина именно этого и ждёт.

Но видите ли, мурзики, в чем ваша проблема.
Вы почему-то уверены, что при этом вас, телевизионных деградантов, будут хорошо и вовремя кормить. Пищеварительное у вас по жизни доминирует.
И наверное, я всё же слегка кайфону, когда увижу в ютубе очереди за гуманитаркой в Днепре и Одессе.
Потому что вы не только свою сраную жизнь спустили в клозет, но и мою.
И что самое херовое- я совершенно не знаю, что делать в таких раскладах, у меня нет плана.
Одно я знаю наверняка.
В Юго-Западном Федеральном Округе РФ я жить не хочу и не буду.

И поэтому я пойду на ЛЮБОЙ митинг против этого варианта. Буду аплодировать объединению хоть с Йулей, хоть с нацженами, хоть с чертом лысым. Не потому, что это хороший вариант, а потому что другого просто тупо нет. У них конституционное большинство.
И если завтра зелёные рискнут предположить, что им это сойдет с рук, завтра нас подадут на блюде с двуглавой птицей в жопе, с яблоком в зубах и с укропом по периметру. Чтоб красиво.
Беларусь уже всё. Помянем.

Но я всё же хочу верить, что у нас пока есть шанс.

• Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
В "Нафтогазі" не виключили різкого зростання цін на газ
21:06 - 5.12.2019

Ціни на газ можуть підскочити в разі зупинки транзиту Росією з нового року.

Про це сказав глава НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв в інтерв'ю LIGA.net.
Він назвав питання вартості газу гіпотетичним, але навів приклад аналогічного випадку в 2018 році.
"Кризові ціни спрогнозувати складно, але думаю, я не помилюся, якщо скажу, що ціна на перших порах може і подвоїтися. Наприклад, в березні 2018 року, коли Газпром відмовився поставляти передплачений газ, ціна виросла на 80% за кілька годин. Зростання ціни в Євросоюзі буде означати зростання ціни в Україні ", - сказав він.
Повне припинення транзиту газу по території України є негативним сценарієм, зазначив глава НАК.
"Є варіант і негативний, коли, незважаючи на комерційну доцільність і логіку ринку, Газпром такий контракт не підпише. На користь цього варіанту також говорять створені в Європі Газпромом і іншими російськими компаніями величезні запаси газу. Ці запаси в разі кризи виростуть в ціні, на ніж ці компанії зможуть пристойно заробити ", - сказав він.
За його словами, проміжний сценарій наступний: через якийсь час стане очевидно, що святе місце порожнім не буває, що частку Газпрому на європейському ринку займають інші, і йому доведеться повернутися до нового оператору ГТС і домовлятися про транзит.
"Останній сценарій, на нашу думку, найвірогідніший", - додав Коболєв.

Loner

Well-Known Member
НБУ допускає дуже суттєве зміцнення гривні в разі проведення реформ
15:11 - 5.12.2019

Після відмови східно-європейських країн від політики фіксованого валютного курсу і переходу до інфляційного таргетування у 2000-х роках національні валюти в якийсь період зміцнювалися в два і більше разів.

Про це заступник голови Національного банку Дмитро Сологуб сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".
Як зазначив Сологуб, в Україні можуть відбуватися схожі процеси, якщо уряд буде проводити ті ж реформи, що країни Східної Європи.
"Я дуже сподіваюся на ті реформи, які роблять в уряді. Це дуже важливі речі. Але якщо за ними будуть приходити інвестиції, то це впливатиме на курс", - сказав він.
Сологуб також продемонстрував графіки, які свідчать про те, що національні валюти в умовах плаваючого курсоутворення можуть коливатися в дуже великих діапазонах. Наприклад, валюти Чехії і Польщі зросли до долара з початку 2000-х до 2008 року більше, ніж в два рази.

Loner

Well-Known Member
В ОЗУ "У Зеленського" готові до зміни Конституції після "нормандських" переговорів
13:14 - 5.12.2019

"У Зеленського" планують провести конституційну реформу за підсумками саміту в "Нормандському форматі", але обіцяють обмежити ці зміни питаннями децентралізації, в тому числі щодо ОРДЛО
Про це заявив так званий "помічник президента" Андрій Єрмак на зустрічі у Лондоні, повідомляє .
"Україна готова виконати положення "мінських домовленостей", яке передбачає проведення конституційної реформи в частині децентралізації. Про жодну федералізацію не йдеться", - заявив "помічник президента".
За словами Єрмака, ця вимога буде виконана, оскільки вона передбачена Мінськими домовленостями.
Єрмак пояснив, що зміни Конституції, про які йдеться, будуть стосуватися передачі частини повноважень на місця. Також будуть певні положення щодо ОРДЛО.
"Окремі райони Донецької та Луганської області можуть отримати додаткові повноваження. Але це ніколи не означатиме, що це буде федералізація чи якась автономія", - додав він.
Єрмак також висловив впевненість, що це не нестиме загрози цілісності України.

* ОЗУ- організоване злочинне угруповання

Зверху