ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Світовий банк прийняв рішення щодо виділення Україні $500 млн позики

Закордонні кредитори виділять Україні в борг ще $500 млн. Таке рішення про позику на підтримку політики розвитку України надвечір у вівторок ухвалила рада директорів Світового банку.
Гроші підуть на заходи, спрямовані на зростання української економіки, встановлення прозорості в системах управління та зменшення вартості ведення бізнесу в країні.
Завдяки цьому рішенню Світового банку, Україна може отримати ще $300 млн від Японії та $24 млн від Норвегії.
 

Loner

Well-Known Member
Аня Гвоздяр, волонтер. Чарівна, добра дівчинка. В «тому» житті була економістом, деякий час працювала в США, в Україні була власником компанії в сфері реклами, маркетингу готельних мереж.
Активіст Майдану, допомагала там по медицині.
Потім, з війною, - волонтер в київському Центральному військовому госпіталі. Купувала речі для хлопців, возила їх на інвалідних візках, годувала, розмовляла, приносила гроші, допомагала вирішити юридичні питання. Також збирала все необхідне бійцям на передовій. Неодноразово була в зоні АТО.
Сотні пацанів пройшло через Анині руки.
Уявіть собі 20-літнього хлопця з відірваними двома руками і ногою... Або бійця, який у полоні провів 85 днів, і там йому вирвали всі зуби… Далеко не всі можуть, мають силу, аби поспілкуватися з такими. Багатьом простіше десяток разів у Піски з’їздити. А вона навпаки таких пацанів розважає, просто спілкується з ними, як досвідчений психолог. Для Ані вони – не інакше як «хлопченята, зайченята» (це поза очі, а в їх присутності – «мужики»). Якщо протези - то це «ручки, ніжки для наших хлопчиків», адже «хлопчики які там - вони найкращі, ми мусимо зробити для них все, за ними наше майбутнє. Вони воюють за нас». Коли стається найстрашніше - то це «наш хлопчик відійшов». Вони її люблять шалено! Комбатом називають, феєю.
Мало таких життєрадісних людей, враховуючи те, з чим доводиться стикатися.
Ось так, день у день, більше року в госпіталі відволонтерила. Коли у липні 2015 р. відомого волонтера George Tuka призначили головою Луганської адміністрації - з Києва на роботу в адміністрацію в прифронтовій Сєвєродонецьк він захопив кількох волонтерів, Аню Гвоздяр в їх числі. Зараз Аня - позаштатний радник Туки, теж на волонтерських засадах.
За громадянську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки Української держави Указом Президента України від 21 травня 2015 р. Гвоздяр Ганну Юріївну нагороджено орденом княгині Ольги III ступеня.
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
26.08.15 11:20
Террористы под угрозой расстрела усиленно "мобилизуют" жителей оккупированных территорий, - ИС
В "ЛНР" и "ДНР" продолжаются усиленные "мобилизационные мероприятия".
Как информирует , об этом на своей странице в написал Дмитрий Тымчук, ссылаясь на оперативные данные группы "Информационное сопротивление".
По его словам, из-за "мобилизационных мероприятий" на оккупированных террористами территориях Донбасса из Дебальцево и Углегорска массово выезжает молодёжь с целью избежать "мобилизации": "Отмечаются множественные случаи "насильственной мобилизации", вплоть до угрозы расстрела. На российской границе перестали пропускать в РФ мужчин младше 50-и лет".
Также Тымчук добавил, что боевики "ЛНР" продолжают подтягивать технику и вооружения к выступу между н.п.Счастье и Станица Луганская.
"В районе Красный Яр, Паньковка, Глиняное, Весёлая Гора, Обозное, Приветное, Христово фиксируется развертывание еще одного подразделения террористов - усиленного сводного мотострелкового батальона с артиллерией. Всего в районе выступа фиксируется 15 танков, 34 единицы боевых бронированных машин (БМП-1,2, БТР-70,80, 80А, 82А, БПМ-97 "Выстрел", МТ-ЛБ, БРДМ-2) и артгруппа (3-х батарейного состава, 6 ед. 122-мм орудий Д-30, 8 ед. 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" и 8 установок 122-мм РСЗО БМ-21 "Град")", - написал он.
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Жителька Словянська воює проти украінськоі арміі.на стороні днр прохання максимум поширте фото може упізнають
 

Loner

Well-Known Member
Интересное интервью. А некоторые поспешили с оценками....
You must be registered for see medias
 
Зверху