ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
ВСУ заняли еще один небольшой участок Горловки.

Как сообщают местные жители Горловского поселка Зайцево, Украинские военные закрепились на территории самого поселка.
Так называемая "Бахмутка", территориально входящая в поселок Зайцево, но расположенная в трех километрах от центра поселка в сторону Артемовского района, контролируется солдатами ВСУ.
Вероятнее всего, данные действия произошли не по причине наступления ВСУ на Горловку, с целью ее освобождения от рашистов, а в целях пресечь проникновения ДРГ террористов в глубь территории контролируемой Украиной.
Напомним, что также, под частичным контролем ВСУ, продолжает находиться и поселок Майорский, где еще с лета 2014 года, стоит украиский блокпост.
You must be registered for see images

Loner

Well-Known Member
Кировоград. Сын провожает отца на фронт.

Loner

Well-Known Member
Курахово, Волноваха и т.д. сказали фермерам до энского числа убрать урожай и на поля больше не соваться.

Loner

Well-Known Member
Михайло Щербина, полковник Генштабу Збройних сил України розповів Радіо Свобода про те, як лідер угруповання «ДНР» Олександр Захарченко називав його «карателем» перед камерами російських та міжнародних ЗМІ, а потім покликав його у Донецьк забрати тіла загиблих «кіборгів».

– Йшли бої за Донецький аеропорт. Разом із місією ОБСЄ було ухвалене рішення виїхати до аеропорту і розібратися, під чиїм він контролем, і чи є там наші захисники. Коли ми під’їхали до аеропорту, Захарченко роздавав інтерв’ю міжнародній пресі. Говорив, що аеропорт знаходиться під їхнім контролем. Я не витримав. Сказав журналістам, що вони ж чують постріли – це йде бій у Донецькому аеропорту, що наші хлопці захищають аеропорт, їх штурмують і ми зобов’язані підтримувати їх артилерійським вогнем.
І так вийшло, що після цього всі журналісти відвернулися від Захарченка і почали слухати мене. Тоді він підскочив до мене і почав з’ясовувати стосунки. Почав махати своїми руками переді мною. Але він мене не штовхав, пальцем тикав у груди.

На цьому начебто все і закінчилося, але після цього я почав отримувати погрози. А вже через декілька днів мені зателефонувало керівництво й повідомило, що Захарченко хоче зі мною зустрітися один на один. Сказали, що він також готовий передати наших полонених й загиблих захисників аеропорту.

Я сам поїхав у Донецьк до Захарченка. Ми зустрілися в його кабінеті й 40 хвилин у нас була розмова один на один. Я намагався його переконати, що їм все одно потрібно буде вибирати. Росія не візьме «ДНР» до себе й треба шукати шляхи, щоби врятувати місто, область і людей, які страждають від бойових дій.

Після цього ми виїхали з ним в район аеропорту, де мені передали трьох полонених і вісім тіл загиблих захисників Донецького аеропорту, яких я вивіз на нашу територію.

Loner

Well-Known Member
В Одесі міліція знешкодила саморобний вибуховий пристрій.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеського міського управління міліції, о 10.35 до міліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Космонавтів і генерала Петрова, біля білборду, лежить підозрілий предмет.

При обстеженні працівники міліції виявили жерстяну банку, перемотану скотчем, із проводами і прикріпленими до неї батарейками.

На місці вибухотехніки встановили, що виявлений предмет є саморобним радіокерованим вибуховим пристроєм. Фахівці знешкодили небезпечну знахідку дистанційно.

Loner

Well-Known Member
Верховная Рада рискует закончить по-армянски, финальный этап кризиса начнется осенью — Романенко.

Популизм, который демонстрирует Верховная Рада, Кабмин и Президент Украины приведут страну к коллапсу государства и новому всплеску насилия.
Об этом на написал политический аналитик Юрий Романенко.
“Сейчас пошли оправдательные заявления депутатов ВРУ, дескать, мы хотели помочь бедным людям законом 1558-1, а “нас не правильно поняли”,— отметил он.
“Дорогие наши господа, панове, правящая элита. Перестаньте всем парламентским скопом заниматься популизмом, уменьшайте налоги, поднимите наказания за коррупцию, контролируйте НБУ и правительство, не давая разбазаривать десятки миллиардов гривен на безумное рефинансирование банков, тендерное воровство и прочие способы сравнительно честного грабежа государственных и народных ресурсов, и тогда люди смогут выплачивать кредиты без идиотской популистической политики, которая убивает остатки этого государства, дышащего на ладан. Пора перестать раскидывать рыбу, но пора давать людям удочки. Вот все, что нужно сделать. Ну и конечно же, понять что п»здити по-новому уже не получится. Точнее говоря, это будет получаться еще какое-то не очень продолжительное время. А потом придет «волонтер Железняк» и передернет затвор”, — считает Романенко
“Отсчет для этого государства идет на месяцы. С октября мы входим в финальный кризис. И если мы продолжим идти тем же гибельным курсом, то ваша Рада рискует закончить по-армянски. Как и правительство. Как и президент”, — резюмировал Юрий Романенко.

Loner

Well-Known Member

День ВМС України.

Будівля профспілок в центрі Одеси має бути передана під штаб військово-морських сил України. Керівник профспілок торгується як на базарі, просить взамін цілу купу держмайна. В кінці кінців, в цій будівлі трапилася велика трагедія, загинуло багато людей, а профспілки здають її для усіляких розважальних заходів. Раніше майно армії розпродавалось і гроші генерали клали в карман, а тепер ми будемо майно, що залишилось, продавати під суспільним контролем і побудуємо будівлі для бездомних матросів, багато із яких ночують на кораблі. Ми не дозволимо потенційній п'ятій колоні і надалі набивати кармани - будівля повинна бути вилучена по законам воєнного часу та передана збройним силам, які захищають Україну.
You must be registered for see medias

Зверху