На східному фронті / знищення боінгу-777 з 295 цивільними

Skel

42
Это все больше напоминает спектакль, только мы в нем не зрители и не актеры, а сцена, подмостки... на которой актеры разыгрывают спектакль, задуманный нам не видимым режиссером...
Согласен, уж больно много чего сходится
Вчера пишут что Украина не контролирует воздушное пространство, сегодня сбивают самолет.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я даже уверен что это не сепаратисты. Чтобы стрелять по самолету цель надо захватить, чтобы захватить цель надо иметь радар, у сепаратистов много рабочих радаров?
Якщо підтведтвердиться інфа, що його з теріторії РФ стрільнули, то просто "санкціями" вже не обійдеться.
 
багато хто вже вважає збитий літак відповіддю РФ на санкції...
п.с. лайф ньюс повидаляв вже відео, але:
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

17 ЛИПНЯ, 2014 19:24
Поважні американські інформагентства поширили повідомлення про збитий на Донбасі Боїнг

Передає , з посиланням на

"Боїнг-777 розбився поблизу російського кордону, інформує "Associated Press". Своєю чергою Інформаційне агентство "Іnterfax" повідомляє - рейс MH17 летів з Амстердама в Куала-Лумпур і був збитий.
Інформаційні агентства стверджують, що пасажирський літак Malaysia Airlines був збитий російською владою", - говориться в повідомленні. Водночас зазначається, що ця інформація ще не підтверджена.

Також, у інформації посилаються на радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який заявив на своїй сторінці в "Фейсбук", що літак летів на висоті 33000 футів (10000 метрів), і був збитий ракетою, випущеною з пускової установки Бук.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

17 ЛИПНЯ, 2014 21:23
Блокпост Національної гвардії зафіксував місце, з якого був збитий пасажирський літак Боїнг-777

Про це повідомило джерело у Міністерстві оборони.

За інформацією, гвардійці зафіксували, що літак було збито з території міста Сніжного, а впав Боїнг вже на території Тореза. Відповідні факти передані до оборонного відомства.

Нагадаємо, сьогодні л в районі міста Торез Донецької області. Загинуло 295 людей, серед яких 80 дітей.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
ватновини

17 ЛИПНЯ, 2014 21:43
Агентство «Інтерфакс» з посиланням на джерело в Росавіації повідомило, що ймовірною метою української ракети, що потрапила в малайзійський «Боїнг», міг бути літак президента Росії

Про це передає російська , інформує .

"Джерело на правах повної конфіденційності повідомив, що існує ймовірність того, що метою української ракети або наземної, або випущеної з військового літака, міг бути літак президента Росії.

«Можу сказати, що борт номер один і малайзійський "Боїнг" перетиналися в одній і тій же точці і на одному ешелоні. Це сталося поблизу Варшави на 330-му ешелоні на висоті 10100 метрів. Борт номер один був там в 16:21 мск, малайзійський літак - в 15:44 мск", - заявило джерело.

Він додав, що "контури літаків в цілому схожі, лінійні розміри також досить схожі, а що стосується розмальовки, то на досить віддаленій відстані вона практично ідентична".
Млин, це було б єпічно, якби Х*ло б сепари збили, замість малазійського боїнгу.
 
Зверху