Сумчанин, вбий в собі кацапа!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Взагалі щось нічого не зрозумію, через що тут сир-бор.
Ну, Antikazap, свої думки повністю зрозуміло не може висловлювати, але особливо не напружуючи мозок, можна зрозуміти, що він звертався до тих, хто хоче розмовляти українською, щоб вони нею спілкувались, а не пристосовувались до оточуючих російськомовних. Ще й разів вже 3 це уточнив/повторив.
Хто не хоче - розмовляйте собі російською. Я не побачив там навіть натяку на те, щоб хтось збирався вас примушувати розмовляти українською.
Які проблеми?

vadimv

Well-Known Member
Взагалі щось нічого не зрозумію, через що тут сир-бор.
Які проблеми?
Я поясню.
Спочатку хтось пише "Сумчанин, вбий в собі кацапа!", а потім просто "вбий кацапа!" і закінчується все це стріляниною.

Whisper

Well-Known Member
Я поясню.
Спочатку хтось пише "Сумчанин, вбий в собі кацапа!", а потім просто "вбий кацапа!" і закінчується все це стріляниною.
Щодо просто , то актуально ні в якому разі не потім , а навіть вже зараз. Але - на сході України. Не ми такі - життя таке.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я поясню.
Зрозуміло. Не можна колупатись у носі, бо так можна мозок розколупати і померти.

sale541

Active Member
Нажаль, ми розташовані біля кордону с РФ, прикордонні містечка розмовляють на суржику або російською. В Сумах переважно розмовляють російською. И тут нет ничего плохого. Можно быть Русскоязычным Украинским Националистом, и таких очень много.
+100500

Зверху