Сумчанин, вбий в собі кацапа!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
КУТУТЯРЫ !!! Это как нада нажераться,что бы в парке в туалете не попадать в дырку и обдрыстать все стены туалета?
Это потому.что у нас КУЛЬТУРНОЕ пьянство.Все таки открыли на остановке магазин и продают бухло прямо под окнами общежития ПТУ.Вот скоты ...
И опять из окон машин ожидающих когда дедушка перейдет дорогу: "давай быстрее старый пердун"- своему такое кричите уроды.
и опять у бабушки под окнами взрослые женщины: "напылася я пьяна......,хорошо одетые......
Когда вы уже бля ЛЮДЬМИ станете?

Почему ваши дети говорят такое: "Если ты не куриш травку и не бухаеш с пацанами -ты лох" ? Почему вы их такими воспитываете?
Куда вы смотрите,когда ваш сын или дочь накуреные или пьяные приходят домой? Или вы хотите,что бы для ваших внуков висели фотографии "помогите на операцию" ?

Женщины-хозяюшки,когда вы перестанете вытрушивать коврик с балкона,тот,что перед дверью на белье,которое сохнет на нижнем этаже?

Кто там с Барановки ездит на автобусе? Может все такие уступите место старикам,которые от самой конечной до обласной еле стоят? Позажералися,сидят:"я заплатыла,цэ мое место".Та вы же сами такими будете,если не хуже.
Knur, +100. Але давайте цю тему тут не будемо далі продовжувати, бо цьому питанню вже і без того багато тем присвячено.

-=UN=-

Инспектор GUI
Хочешь на украинском - твое дело. 23 года спокойно жили каждый говорил как хотел, а сейчас началось, проблему нашли....
А кого там полізли захищати москальські загарбники у Криму і на Донбасі? Випадково не "русскоязычных"? Ну тих, які 23 роки в Україні живуть, а мови вивчити все ніяк не можуть. Африканець, який приїхав вчитися в Україну і знаходиться пару років, співає пісню Океана Ельзи "Така як ти", а тут люди за 20 років не можуть вивчити... Ну як у анекдоті:

Автобусна екскурсія з Москви по Західній Україні у часи СРСР. Посеред лісу автобус зупиняє чоловік з автоматом і заходить до салону. Подивився на пасажирів і питає: "А котра зараз година панове?". Африканець, що сидить неподалік встає і каже:"О пів на шосту дядьку". Озброєний чоловік:"Сиди сиди синку, я й так бачу що ти не москаль..."

Дехто за 20 років не зміг вивчити державну мову, і почалися дуже великі проблеми... Чи для вас анексований Крим і війна на Донбасі це не проблема? Все боялися, що Правий Сектор прийде і змусить розмовляти українською мовою. От страхіття яке... В жодній країні світу, жодна людина, яка прожила у країні громадянином якої вона є 20 років, не буде ніколи цуратися розмовляти ДЕРЖАВНОЮ мовою своєї країни у своїй країні. Але в Україні такі знайшлися. От хочеться спитати "Читателей русскоязычной литературы (ну ви зрозуміли :D)" - а коли ви англомовну літературу читаєте, ви після цього з іншими розмовляєте англійською з яким акцентом, південним чи північним? Чи ситуація аналогічна українській мові - тобто розумієте, але якщо діло доходить до спілкування то - "А почему это я должен разговаривать на английском языке? Я привык разговаривать на русском. Пусть все англоязычные учат русский, а то вообще уже зажрались - русского языка не могут выучить, во тупые! Правильно про них Задорнов рассказывал..."

Про совок і російську теж не треба вигадувати. У всіх республіках СРСР (окрім расєї звичано) паралельно існували як мінімум дві мови - російська і місцева. І обидві вживалися. А в деяких республіках, коли у деяких місцях людина починала говорити російською, то на неї місцеві дивились як на гівно. Чому, гадаю питання риторичне?

Udaff4eg

Well-Known Member
есть все же разница между негром и теми кто говорит на русском. Основная проблема в том, что поехав в ту же США и не говоря на англ, тебя просто никто не поймет- в итоге ты обязан будешь приспособиться(выучить язык). Иначе жизнь станет адом)
У нас же все понимают как русский так и украинский(ну практически все), вот по этому никто и не стремиться учить украинский, если он до этого всю жизнь на русском говорил. Ибо в этом никто не видит смысла.

Зверху