Сепаратизм/Держзрада

Loner

Well-Known Member
Українські військові відійшли з аеропорту Луганськ.

Про це на брифінгу в понеділок повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.
За його словами, це було зроблено, зважаючи на точність артилерійських ударів супротивника.
За даними РНБО, у боях за луганський аеропорт українські військові у неділю знищили 7 російських танків.
Українська правда
 

-=UN=-

Инспектор GUI
Накинулись всем кровожадным НАТОм на несчастную страну, которая отказалась под них лечь.
Накинулось кровожерливе НАТО на кровожерливого диктатора Мілошевіча, який влаштовував кровожерливі вбивства сотен людей на основі етнічно-релігійних ознак.
Это называется многовекторность,
Багатовекторність - це коли країна не є членом ніякого союзу, і сама вирішує з ким і як будувати чи не будувати свої відносини. Прикладом є Швейцарія, яка не є ні членом ЄС ні Членом НАТО. А союз як раз і створюється для СПІЛЬНИХ дій, наслідком чого є певні обмеження суб'єкта союзу. Тому багатовекторність Сербія буде мати, якщо не вступить ні в який союз. Вона цього чомусь не робить заради "багатовекторності", а навпаки, хоче лягти під ЄС :).
Росися тоже лезет в ЕС и НАТО и шо?
Як же так? Там же геї! До того ж ні у ЄС ні у НАТО ніколи не захочуть мати спільну справу з шизофреніками у яких, до того ж є ядерна зброя.
С Путином я сам как-нибудь разберусь.
Згадався анекдот:
Офіціант підходить до столика - що будете замовляти?
Кліент - амброзію
Офіціант - а що це таке?
Клієнт - ви що, не знаєте? це ж їжа богів!
Офіціант - ой, вибачте, а я вас і не впізнав...
Я даже его Пукином и Пупкином называю, не забудьте об этом тоже стукануть.
Здається ви щось сплутали. Це український форум а не російський.
Разберитесь лучше у себя дома.
На відміну від Пукіна або Пупкіна, ми в себе дома й розбираємось.
У них были громадные страны, мощнейшие армии, ядрёное оружие))). А главное - осознание того, шо после предательского развала СССР, 15 последующих лет фактического рабства у запада
Тобто ви самі визнали, що СРСР з величезними ресурсами, велитенською армією без війни сам розвалився, а Росія, яка отримала у наслідок левову частку ресурсів (в тому числі військових) СРСР, стала рабом Заходу? :D
страна стала наконец Великой Державой, которую все боятся. С таким настроем Росися может весь мир порвать.
Ви тільки китайцям цього не кажіть, бо можливі припадки істеричного сміху :D.
Ихние официальные заявления цитирую. У них пока ещё принято за базар отвечать.
На віміну від Росії, так?
Пукин шось там сказал за государство Казахстан. А тикать некуда, Нурик везде как диктатор канает, особенно после Жанаозена и притеснения русских (которые Пупкин специально не пресекал, шоб потом иметь рычаг давления). Так шо никуда он от Росиси не денется с подводной лодки, не зря Пукин выращует и лелеет диктаторов, шоб никуда от него не рыпались )).
Захоче - дінеться. От наприклад Узбекистан взяв і вийшов з ОДКБ.
Росиська не особо и богата на чернозёмы.Пищу она импортирует с Украины и Белоруссии, с запада разве шо деликатесы.
Входить у 5-ку світових лідерів експорту зерна і не має землі? :D
Так шо потерпят люди без трюфелей и каламберов.
Та в Росії люди багато що потерплять. Скільки живуть стільки і терплять ідіотів у керівнитстві країни.
У финнов была линия Маннергейма, да и Красная армия не готова была к зимней войне, именно после войны с Финляндией у неё появились ватные штаны, валенки, полушубки, шапки-ушанки, меховые рукавицы.
Сенс у тому, що відносно невелика фінська армія, змогла нанести достатньо великих втрат набагато більшій радянській армії.
а главное, подписали не имеющий срока давности документ, шо Финляндия всегда будет нейтральной, и никогда финская армия не ступит на землю русскую.
А що, фіни нападали на Росію? :D
Бо понимали шо победить Росисю НЕВОЗМОЖНО!
Ага, вона сама скоріше розвалиться, як і попередній СРСР, нащадком якого вона і є.
Не зря 300 лет были в составе Росиськой Империи.
У римській імперії теж багато хто був. Де зараз римська імперія?
 

Loner

Well-Known Member
Дмитро Ярош

За останні тижні, у важких боях під Саур-могилою, Амвросіївкою, Старобешевим, проклятим Іловайськом, втратили близько 30 побратимів з "Правого сектора", які були прикомандировані до добровольчих батальйонів "Дніпро", "Донбас", 40-го БТО.
Основна причина великих втрат - несподіване для військового керівництва держави відкрите вторгнення кацапів і їх удари в тил нашим військам, які вже додушували сепарську наволоч.
Є й інші причини об'єктивного і суб'єктивного характеру:
- низький морально-психологічний рівень, відсутність бойового духу та дисципліни серед призваних на службу у деяких частинах ЗСУ;
- некомпетентність деяких генералів, які проводять операції. На жаль, багато хто з них підпорядковується політичним рішенням кабінетних теоретиків, а не віддає накази, виходячи із реальної ситуації на фронті;
- незадовільне матеріально-технічне забезпечення фронтових підрозділів. Велику частину бронетехніки ми втрачаємо, не тому, що її кидають екіпажи, а тому що вона зламана - не їде або не стріляє. І, найголовніше, якби не волонтери, то Армія не мала б можливості вести бойові дії взагалі;
- недостатнє озброєння не тільки добровольчих формувань, але й частин ЗСУ;
- панічний страх у високих київських кабінетах добровольчого руху, бажання його максимально формалізувати, підпорядкувати, підкупити, дискредитувати тощо. Не розуміють тилові пацюки, що сучасні добровольці - це продовження Козаччини, Гайдамаччини, Армії УНР, УПА. А може, як раз і розуміють?.. Тому й виникає маса проблем з добровольчими формуваннями.
В одному пості перерахувати всі проблеми важко та й не варто. А ось на питання "Що робити далі?" відповім:
- по-перше, всі хто вірує, помоліться за душі полеглих Героїв, ми завжди будемо пам'ятати їх і ставити у приклад нашим дітям та внукам, тепер вони будуть допомагати нам воювати з Небес;
- по-друге, не панікуйте. Ситуація у зоні бойових дій справді складна, але не безнадійна. Фронт необхідно вирівняти і стабілізувати, перейшовши до активної оборони на зручних для цього рубежах. Знаю, що у військових колах це вже обговорюється;
по-третє, неможна розкачувати ситуацію в державі. Чистити владні кабінети, проводячи люстраційні процеси треба, зносити існуючу владу - під час війни, доки вона не піде на відверту зраду, ні в якому разі неможна. Бо Путін прийде до Києва.
- по-четверте, без введення воєнного стану в державі неможливо виграти війну! Домовитись з ворогом, здавши національні інтереси - можна. Виграти свою Вітчизняну, національно-визвольну війну без повноцінної мобілізації всіх ресурсів українського народу - ні! Занадто сильний і підступний у нас ворог...
І на останок. Під Іловайськом ми понесли страшні втрати. Це трагедія. Але там були тільки деякі підрозділи добровольчих формувань. Батальйони "Донбас", "Дніпро" та інші - живі та готові далі боронити свій Народ.
5-ий Окремий батальйон Корпусу "ПС" тримає оборону у зоні своєї відповідальності. Хлопці вже добре навчилися воювати і постійні боєзіткнення додають гарту і досвіду.
Ми активно формуємо 9-ий Окремий батальйон ДУК "ПС", хоча зброї у нас як завжди бракує (на 120 бійців - 30 автоматів, 2 кулемети, 2 гранатомети). Але нічого - добудемо в бою, якщо владоможці й далі не будуть звертати на нас увагу.
Розвідувальні та диверсійні групи Корпусу активно діють на окупованих територіях, формуючи новітній партизанський рух та наносять ворогу дошкульні удари.
Тобто, Добровольчий український корпус воює, формує нові підрозділи, готується до тривалої та важкої війни. Ми переконані, що переможемо! ми знаємо, що з нами Бог! Тоді, хто ж проти нас?!
P.S. Коли під Іловайськом тільки починало затягуватися кільце, я звертався через заступника командира ДУК до генерала Хомчака з пропозицією підготувати штурмову групу зі складу 5-го батальйону "ПС" і деблокувати побратимів, котрі потрапили в оточення. Для цього нам тоді було потрібно пів-сотні автоматів, декілька кулеметів та гранатометів. Чомусь ця пропозиція не знайшла відгуку.
Пізніше наші малі групи намагалися увійти в кільце, щоб передати боєприпаси хлопцям, але наривалися на щільний вогонь і кожного разу змушені були відходити...
Ось так є на цій війні.
 

sokoloff

...Честь и Совесть...
Правильно окопанное подразделение практически невозможно подавить артой!
Вы видели последствия работы градов??Нет?:) Ну так и не умничайте.
Если кацап попрет на Мариуполь(а ему уже ничего не мешает.ибо запад упорно не видит там Гусских зольдатен),а он попрет....то я нашим парням просто не завидую:(
Я больше переживаю за иное
You must be registered for see images


И нам никто,кроме нас самих не поможет.
Боюсь шо яценюк с порохом и кличками ,забарикадируются в Киеве,и будут принимать "правильные" решения.А все гавно тут разгребать нам самим.
Так шо мужаемся братья,и думаем не о Мариуполе,а о Сумщине ридний....
 

bortn5

Well-Known Member
Вы видели последствия работы градов??Нет?:) Ну так и не умничайте.
Если кацап попрет на Мариуполь(а ему уже ничего не мешает.ибо запад упорно не видит там Гусских зольдатен),а он попрет....то я нашим парням просто не завидую:(
Я больше переживаю за иное
You must be registered for see images


И нам никто,кроме нас самих не поможет.
Боюсь шо яценюк с порохом и кличками ,забарикадируются в Киеве,и будут принимать "правильные" решения.А все гавно тут разгребать нам самим.
Так шо мужаемся братья,и думаем не о Мариуполе,а о Сумщине ридний....
В отличии от Вас работу градов я не только видел но и определенное время принимал учавствие в их работе!И не истерите тут пожалуйста!
 

sokoloff

...Честь и Совесть...
В отличии от Вас работу градов я не только видел но и определенное время принимал учавствие в их работе!И не истерите тут пожалуйста!
где истерика?истерика у вас,при виде символов противника(сепаратиста)читай как хош.
Я лишь вбил в гугл и выпало мильйон ссылок.Истерить не нужно,но знать обязаны.!!!
В донецке тоже были "безобидные" акции и инет провокации...а чем все закончилось?
Не:),ну если вас пугает эта информация и эти картинки:) я их удалю:)
 

d324co

Well-Known Member

Министр внутренних дел Арсен Аваков принял решение о расширении штата и доукомплектовании добровольческого батальона Национальной Гвардии "Донбасс". Об этом сообщил советник главы МВД Антон Геращенко.

«Кроме того, батальону "Донбасс" будут переданы бронетанковая техника, артиллерия и минометы. Также тяжелое вооружение, наконец-то полученное от Министерства обороны, будет передано во все добровольческие спецбатальоны милиции, для того, чтобы они могли достойно противостоять российскому агрессору», - говорится в сообщении.
Сначала послать безоружных, чтоб многих поубивали, теперь оставшихся вооружить?
ну, хоть как то...
 

Loner

Well-Known Member
1.09.2014
Боец батальона «Донбасс»: По «зеленому коридору» стреляли из танков (Видео)

15:00, — Украина
Украинский военнослужащий рассказал о выходе из окружения под Иловайском.
Трое бойцов батальона «Донбасс» с позывными Усач, Брест и Бугор смогли вырваться из заблокирован
ного российскими войсками и сепаратистами города Донецкой области и 31 августа около полудня были
уже на базе своего подразделения. Один из них рассказал, что по предварительно договоренности, в об
мен на «зеленый коридор» для украинцев они согласились освободить захваченных ранее российских де
сантников. Однако террористы не выполнили условия договоренностей. По «зеленому коридору», кото
рый был предоставлен украинским бойцам для выхода из города, открыли огонь прямо в чистом полю.
По технике стреляли из минометов и танков. Бойцы были вынуждены занять оборону и отстреливаться.
Два танка противника удалось подбить. Пять российских солдат попали в плен.

You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Кого Порошенко має відправити у відставку
You must be registered for see images


Обіцяні президентом «серйозні кадрові висновки» через катастрофу в Іловайську мають стосуватися перш за все трьох військових високопосадовців
Сьогодні президент України Петро Порошенко публічно пообіцяв зробити кадрові висновки через «події останнього тижня». «Висновки будуть серйозні, в тому числі кадрові», - зокрема, зазначив він. Кого персонально стосуватимуться ці висновки Порошенко не сказав, але тепер він просто змушений попри теплі особисті стосунки звільнити Валерія Гелетея з посади міністра оборони.
Власне, вже писало про дилему – звільнити Гелетея, або розформувати добровольчі батальйони, яка стояла перед Порошенком ще до відвертого вторгнення російських військ в Україну. Тепер же, після великих людських втрат під Іловайськом, звільнення міністра виглядає просто необхідним. Саме міністр оборони несе персональну відповідальність за катастрофу, що відбулася. Проблема навіть не в тому, що добровольчі батальйони не змогли ефективно протистояти регулярній російській армії, яка ще й переважала ніші сили чисельністю та озброєнням. Головна провина міністра в тому, що армія не зуміла ані передбачити російське вторгнення, про яке за весь час АТО говорилося мало не щодня, ані організувати вчасне відведення з-під Іловайська українських сил.

You must be registered for see images


фото: president.gov.ua

Наразі радник Гелетея Олександр Данилюк намагається виправдати свого патрона, розповсюджуючи інформацію про «10-20 тисяч російських військових в Донбасі», що виглядає кричуще некомпетентно. Адже різниця між 10 і 20 тисячами така ж сама як і між 10 тисячами і нулем - оцінка сил ворога, що окупують твою землю з подібною похибкою, навряд чи є допустимою для радника міністра оборони.
Наступним чиновником, якого мають стосуватися «кадрові висновки» є начальник Генштабу, який несе відповідальність разом з міністром оборони. Якщо посада міністра – політична, то Муженко – це фаховий військовий, генерал-полковник, і саме він здійснює безпосереднє керівництво військовими операціями і несе відповідальність за їхній провал.

You must be registered for see images


фото: ipress.ua

Ще одне звільнення, якого уже зачекалася українська громадськість, - це відставка з посади голови Державної прикордонної служби Миколи Литвина, брата відомого політичного пристосуванця Володимира Литвина, який примудрився побути спікером за трьох президентах – Кучмі, Ющенкові та Януковичі.
Микола Литвин очолює Держприкордонслужбу вже 11 років, і в останні місяці стало цілком очевидно, що налагодити ефективний контроль над східним кордоном його служба не в змозі. А те, що російські війська ще 24 серпня безперешкодно зайшли в Україну в районі Новоазовська, де терористів ДНР на той час взагалі не було, має остаточно засвідчити некомпетентність Литвина. Саме це вторгнення дозволило Путіну відкрити «другий фронт» на півдні Донеччини, і отримати плацдарм для наступу на друге місто області – Маріуполь. Зараз російські війська просуваються в напрямку Волновахи. Це означає, що росіяни не штурмуватимуть Маріуполь в лоб, а намагатимуться заблокувати його. Гуманітарні наслідки військової блокади майже півмільйонного міста передбачити нескладно.

You must be registered for see images


фото: reporter.zt.ua

Якщо ж гучно анонсовані «висновки» Порошенка стосуватимуться не перерахованих керівників, які відверто провалили свій напрямок роботи, а чергових цапів-відбувайл, президенту варто було б згадати, що політичний рейтинг зазвичай падає значно швидше, ніж злітає.
 

Loner

Well-Known Member
Яценюк: Керівництво Міноборони потрібно змінити
You must be registered for see images


фото:

Арсеній Яценюк вважає, що необхідно міняти керівний склад Міноборони
Про це прем'єр-міністр повідомив в ході візиту до Дніпропетровська разом з міністром МВС Арсеном Аваковим, пише сайт .
"Для порядку в країні нам необхідно злагоджено працювати... я підтримую рішення Президента, необхідно змінити склад керівництва Міноборони", - сказав він.
А міністр МВС Арсен Аваков під час візиту в лікарню Мечникова нагородив командира батальйону "Донбас" Семена Семенченко Орденом Богдана Хмельницького 3-го ступеня. Тут же був нагороджений кортиком та нагрудним знаком "За відзнаку в службі" боєць батальйону "Дніпро-1" Володимир Парасюк.
 
Зверху