Сепаратизм/Держзрада

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

13 ТРАВНЯ, 2014 23:20
Учасник Антитерористичної операції у Маріуполі спростував інформацію про будь-яку участь "Правого сектора" у подіях на Донеччині

Про це в ефірі заявив заступник командира батальйону "Азов" МВС України Ярослав Гончар, коментуючи сьогоднішню заяву лідера КПУ Василя Симоненка.

"В очі там Правий сектор не бачили. Цей "Правий сектор" вже як чупакабра, ніхто ніколи не бачив, а всі бояться. Всі непритомніють", - зазначив він.

"Якщо мешканці Маріуполя бояться "Правого сектора", то ми готові їх захистити. Ми приїхали допомогти міліції", - наголосив Гончар.

Нагадаємо, сьогодні лідер КПУ Василь Симоненко під час свого виступу у Верховній Раді заявив, що "Правий сектор" штурмував приміщення міліції в Маріуполі, за що спікер парламенту Олександр Турчинов .

13 ТРАВНЯ, 2014 23:40
Заступник командира батальйону "Азов" МВС України Ярослав Гончар повідомив, що у Маріуполі після 8 травня з’явилась група невідомих людей, які могли спровокувати заворушення, що переросли у збройне протистояння

Про це він сказав у ефірі

"Знаходячись в Маріуполі, отримуючи інфомрацію з різних джерел, я з’ясував розстановку сил по цьому місту, хто режисує. Вона була зрозумілою до 7 чи до 8 травня, а потім в місті з’явилася якась група людей, яких пред’являв на впізнання різним джерелами і ніхто з них не впізнавав їх. Всі казали, що їх ніхто не бачив.

Події на Сході, за Маріуполь, за Бердянськ – це зрежисований театр, насправді мешканці Маріуполя, і це підтверджується, люди дивилися прес-конференцію, йде шалена кількість звернень до мене, що не треба Донбас сприймати як прозомбований регіон. Проте люди залякані, є горстка людей з кримінальним минулим, або певна кількість засланців, які вбивають патріотів", - сказав Гончар.

14 ТРАВНЯ, 2014 00:50
Заступник командира батальйону "Азов" МВС України Ярослав Гончар розповів, як його батальйон брав участь у антитерористичній операції у Маріуполі

Подробиці він повідомив у ефірі

"Хтось на вулиці приїхав постріляв в повітря, поїхав, якимось чином потім пустили людей в приміщення МВС. Там такі двері, що ззовні їх неможливо відчинити, лише зсередини.

Снайпер власне і поранив одного з керівників мого закону Олександра Кондрашева, він працював і по силовикам і по цивільним.

В середині будинку знаходилися і військові з міноборони і командир батальйону Дніпро, один з них був поранений снайпером в ногу і загинув лише тому, що жгут не наклали і загинув від втрати крові.

Ми приїхали – на вулиці нікого. Висунилися групою, в нас дві тактичні групи, висунулися в бік подій, пройшли вздовж фасаду будинку, тихо. І коли я наблизився на ріг вулиці біля будинку МВС, там поруч сторожка, пролунав постріл, стріляв снайпер по сторожці, тоді зрозуміло, що події серйозні. Ми прийняли через подвіря заходити. Перестрибнули через паркан, відкрили ворота у двір будинку МВС, із двору зайшли з тильної сторони, вирвали решітку у вікні і зайшли на першій поверх, опинилися в душовій, було забарикадовано, розбаракадували, тільки зайшли, почали по нам стріляти люди в балаклавах, в результаті вбили чотирьох, троє були в оружейній кімнаті. Там відкрити всі шкафи, шкаф з пістолетами пм – всі на місцях були, шафа з автоматичною зброєю пуста була. Пройшли на другий, ми контролювали перший, терористи другий, на третьому забарикадувалася міліція.

Підійшли до вхідних дверей на вулицю, вони були забарикадовані, ми розгребли, відчинили двері. Далі почалися події, які завадили проведенню операції, вийшовши на вулицю, там вже були ВВшники. Коли я відкрив двері, стояла техніка і навколо техніки всі змішалися і військові, і ВВшники, я повідомив наш позивний, війскові відреагували адекватно, я підійшов до них за допомогою, мене заарештували, роззброїли, моїх людей всіх поклали на землю. Вони не розуміли хто ми, погана координація була", - розповів Гончар.
От жеж вояки:
"...Підійшли до вхідних дверей на вулицю, вони були забарикадовані, ми розгребли, відчинили двері. Далі почалися події, які завадили проведенню операції, вийшовши на вулицю, там вже були ВВшники. Коли я відкрив двері, стояла техніка і навколо техніки всі змішалися і військові, і ВВшники, я повідомив наш позивний, війскові відреагували адекватно, я підійшов до них за допомогою, мене заарештували, роззброїли, моїх людей всіх поклали на землю. Вони не розуміли хто ми, погана координація була", - розповів Гончар.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

13 ТРАВНЯ, 2014 23:43
На Київщині міліція затримала групу туристів, у яких вилучено автомати, пістолети та набої до них

Про це повідомляє ГУМВС України в Київській області, передає

"Близько опівночі, до Бориспільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що поблизу автодороги Київ-Харків він чув постріли. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група і підрозділ міліції спеціального призначення", - йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце можливої стрільби правоохоронці виявили 13 невідомих людей, одягнених у камуфляжну форму, серед яких було 2 жінки. Під час огляду території і автомобілів працівники міліції виявили та вилучили 2 автомати, пістолет, дрібнокаліберну гвинтівку, 2 ножі, лук і близько 150 патронів.

З метою з'ясування всіх обставин події групі осіб було запропоновано проїхати в райвідділ для дачі пояснень та встановлення осіб.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз правоохоронці з'ясовують обставини і наміри застосування вилученої зброї. Триває досудове розслідування.

d324co

Well-Known Member
Вот таки нахрена его было выпускать...
Один из идеологов Антимайдана в Харькове Константин Долгов, который недавно был выпущен из тюрьмы под залог, заявил на пресс-конференции в Крыму о намерении провести в Харькове референдум о независимости региона.

Life-ua

+ плюс - минус
Где же они боеприпасы пополняют.интересна карта расположения воинских частей и складов расположенных в подконтрольныхериториях.каков военный потенциал?
одно из двух :
1) или через диру на границе в Луганской области (в том-же Тигре что подарил Жириновский сепаратистам - можно было пол тонны боеприпасов до БДМа привезти)
2) или есть дира в какой-нибудь воинской части где хранятся боеприпасы (предательства тоже нельзя исключать)

Life-ua

+ плюс - минус
Масса вопросов!!!!почему по боевикам не отработали с воздуха пока они на автобусе катили, почему не внедряют агентов, откуда заходят боеприпасы, почему не инд4фицируют сепаров по именно.Сученок Стрелков-еще и реконструктором оказался.камрады его на профильном ресурсе вычислили.
ОТВЕТ ПРОСТ : те кто командуют АТО некомпетентны в борьбе с терроризмом (никто не мог подумать что придётся воевать против сотен вооруженных до зубов боевиков)

d324co

Well-Known Member
Полезная статья:

Ну что, Ринат Леонидович, помогли тебе твои кацапы? Готовься торговать металлом с Абхазией и Приднестровьем, там рынок вообще для твоего металла девственно чист. Центральный продуктовый рынок».

Читать полностью на

Life-ua

+ плюс - минус
Это я так понял просто опрос , а не подписи за федерализацию . Может это и вправду какие-то студентики решили пропиарится .

Хотя к таким вещам нужно относится с предостороностю , нада посмотреть результаты которые они напишут - если напишут 90 % за - наверняка сепаратисты (тогда будет справедливо их вышвырнуть , СБУ должна первыми это сделать - показать что они работают) , а если напишут что за 3-5 % как даёт центр разумкова по центральной Украине тогда это просто опросники .

d324co

Well-Known Member
Жителям Донецкого и Луганского регионов планируют выдавать паспорта непризнанных народных республик. Такое заявление сделали в штабе "Армии Юго-Востока", пишет
Шоб и не рыпались за пределы отведенной им "зоны".

Life-ua

+ плюс - минус
Шоб и не рыпались за пределы отведенной им "зоны".
А они уже и в маршрутках пытаются всучивать свою квази валюту :D

В Мариуполе «ходят» гривны Донецкой народной республики (Фотофакт)

14:3312.05.2014

Сегодня пассажиру мариупольской маршрутки дали сдачу загадочной купюрой.

Как сообщил житель города в социальной сети, вместо обычных 2 гривен он получил купюру с надписью ДНР. «При этом она была не наклеена, а отпечатана», - подчеркнул он.

Мариуполец призвал жителей города остерегаться подделок и внимательно изучать деньги, которые они получают в качестве сдачи.

You must be registered for see images
You must be registered for see images

d324co

Well-Known Member
АТО успешно вошло в "финальную" стадию
Карта блок-постов террористов

источник:

Зверху