You must be registered for see links
13 ТРАВНЯ, 2014 23:20
Учасник Антитерористичної операції у Маріуполі спростував інформацію про будь-яку участь "Правого сектора" у подіях на Донеччині
Про це в ефіріYou must be registered for see linksзаявив заступник командира батальйону "Азов" МВС України Ярослав Гончар, коментуючи сьогоднішню заяву лідера КПУ Василя Симоненка.
"В очі там Правий сектор не бачили. Цей "Правий сектор" вже як чупакабра, ніхто ніколи не бачив, а всі бояться. Всі непритомніють", - зазначив він.
"Якщо мешканці Маріуполя бояться "Правого сектора", то ми готові їх захистити. Ми приїхали допомогти міліції", - наголосив Гончар.
Нагадаємо, сьогодні лідер КПУ Василь Симоненко під час свого виступу у Верховній Раді заявив, що "Правий сектор" штурмував приміщення міліції в Маріуполі, за що спікер парламенту Олександр ТурчиновYou must be registered for see links.
13 ТРАВНЯ, 2014 23:40
Заступник командира батальйону "Азов" МВС України Ярослав Гончар повідомив, що у Маріуполі після 8 травня з’явилась група невідомих людей, які могли спровокувати заворушення, що переросли у збройне протистояння
Про це він сказав у ефіріYou must be registered for see links
"Знаходячись в Маріуполі, отримуючи інфомрацію з різних джерел, я з’ясував розстановку сил по цьому місту, хто режисує. Вона була зрозумілою до 7 чи до 8 травня, а потім в місті з’явилася якась група людей, яких пред’являв на впізнання різним джерелами і ніхто з них не впізнавав їх. Всі казали, що їх ніхто не бачив.
Події на Сході, за Маріуполь, за Бердянськ – це зрежисований театр, насправді мешканці Маріуполя, і це підтверджується, люди дивилися прес-конференцію, йде шалена кількість звернень до мене, що не треба Донбас сприймати як прозомбований регіон. Проте люди залякані, є горстка людей з кримінальним минулим, або певна кількість засланців, які вбивають патріотів", - сказав Гончар.
От жеж вояки:14 ТРАВНЯ, 2014 00:50
Заступник командира батальйону "Азов" МВС України Ярослав Гончар розповів, як його батальйон брав участь у антитерористичній операції у Маріуполі
Подробиці він повідомив у ефіріYou must be registered for see links
"Хтось на вулиці приїхав постріляв в повітря, поїхав, якимось чином потім пустили людей в приміщення МВС. Там такі двері, що ззовні їх неможливо відчинити, лише зсередини.
Снайпер власне і поранив одного з керівників мого закону Олександра Кондрашева, він працював і по силовикам і по цивільним.
В середині будинку знаходилися і військові з міноборони і командир батальйону Дніпро, один з них був поранений снайпером в ногу і загинув лише тому, що жгут не наклали і загинув від втрати крові.
Ми приїхали – на вулиці нікого. Висунилися групою, в нас дві тактичні групи, висунулися в бік подій, пройшли вздовж фасаду будинку, тихо. І коли я наблизився на ріг вулиці біля будинку МВС, там поруч сторожка, пролунав постріл, стріляв снайпер по сторожці, тоді зрозуміло, що події серйозні. Ми прийняли через подвіря заходити. Перестрибнули через паркан, відкрили ворота у двір будинку МВС, із двору зайшли з тильної сторони, вирвали решітку у вікні і зайшли на першій поверх, опинилися в душовій, було забарикадовано, розбаракадували, тільки зайшли, почали по нам стріляти люди в балаклавах, в результаті вбили чотирьох, троє були в оружейній кімнаті. Там відкрити всі шкафи, шкаф з пістолетами пм – всі на місцях були, шафа з автоматичною зброєю пуста була. Пройшли на другий, ми контролювали перший, терористи другий, на третьому забарикадувалася міліція.
Підійшли до вхідних дверей на вулицю, вони були забарикадовані, ми розгребли, відчинили двері. Далі почалися події, які завадили проведенню операції, вийшовши на вулицю, там вже були ВВшники. Коли я відкрив двері, стояла техніка і навколо техніки всі змішалися і військові, і ВВшники, я повідомив наш позивний, війскові відреагували адекватно, я підійшов до них за допомогою, мене заарештували, роззброїли, моїх людей всіх поклали на землю. Вони не розуміли хто ми, погана координація була", - розповів Гончар.
"...Підійшли до вхідних дверей на вулицю, вони були забарикадовані, ми розгребли, відчинили двері. Далі почалися події, які завадили проведенню операції, вийшовши на вулицю, там вже були ВВшники. Коли я відкрив двері, стояла техніка і навколо техніки всі змішалися і військові, і ВВшники, я повідомив наш позивний, війскові відреагували адекватно, я підійшов до них за допомогою, мене заарештували, роззброїли, моїх людей всіх поклали на землю. Вони не розуміли хто ми, погана координація була", - розповів Гончар.