Сепаратизм/Держзрада

Stein

Well-Known Member
Во Львове захватили прокуратуру - очень хорошо.

В Донецке захватили прокуратуру - очень плохо.

В Харькове менты не дают захватить администрацию - молодцы менты.

В Киеве менты не давали захватить Раду - нехорошие менты.

В Симферополе человек с дубинкой - плохой человек.

В Киеве человек с автоматом - украинский патриот.

Что такое диалектика? Видишь это здание? Вроде белое, а на самом деле серое. Вот так и человек - живет, живет, и умирает...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 19:06
Сьогодні співробітники СБУ затримали одного з лідерів громадської організації «Донецька республіка» Андрія Пургіна

Про це повідомляють « » з посиланням на власне джерело.

Пургіна підозрюють у сепаратистській діяльності.

Діяльність організації «Донецька республіка» була заборонена рішенням суду, який визнав, що її діяльність спрямована на територіальний розвал України.

Андрій Пургін брав участь у штурмах будівлі Донецької обласної державної адміністрації 3 і 5 березня.

Офіційно інформацію про затримання Пургіна поки не підтвердили, уточнюють «Новости Донбасса».

Як повідомляло Еспресо.TV, 6 березня СБУ Павла Губарєва, який проголосив себе губернатором під час проросійського мітингу в Донецьку, а 7 березня Шевченківський районний суд Києва обрав Губарєву у виглядi тримання під вартою строком на 2 місяці.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 19:36
Співробітники Служби безпеки України затримали трьох осіб, яких підозрюють в організації диверсійних груп на Луганщині

Про це йдеться в заяві СБУ, передає .

"19 березня ц.р. співробітники Служби безпеки України затримали трьох осіб, які підозрюються у створенні диверсійних груп на території Луганщини, зокрема, лідера угруповання та колишнього полковника міліції", – повідомляють в СБУ.

Окрім того, було встановлено п’ять професійно облаштованих конспіративних квартир для розміщення диверсійних груп.

"Під час обшуку в приміщеннях виявлено детальні інструкції із завданнями для дестабілізації ситуації в державі, захоплення будівель органів влади та зриву виборів президента України у травні цього року. Вилучено також нарізну вогнепальну зброю, інструкції зі стрілкової справи, списки учасників груп та гроші", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Як зазначають в СБУ, затримані провокували бійки з міліцією, а також тероризували місцевих активістів.

"Отримані дані, у тому числі покази затриманих, свідчать про те, що на території регіону діяли дві підготовлені диверсійні групи. У рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого статтею 258 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи), Служба безпеки України встановлює всіх учасників диверсійних угруповань та здійснює заходи з їх затримання", – підсумували у відомстві.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 18:14
Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід для одного з організаторів проросійських мітингів в Одесі, координатора організації Народна альтернатива Антона Давидченка - утримання під вартою строком на два місяці

Про це повідомляє із посиланням на .

"Йому інкримінують злочин, пов'язаний із закликами до розколу України та розпалювання міжнаціональної ворожнечі", - зазначив соратник арештованого, комуніст і лідер громадської організації "Опір" Ростислав Барда.

Як повідомляло Еспресо.TV в понеділок, СБУ одного з лідерів одеських сепаратистів Антона Давидченка.

Під час мітингу в Одесі 16 березня він заявив, що буде вимагати створення території "Новоросія" (об'єднання Одеської, Миколаївської та Херсонської областей).
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 18:19
Парубки призовного віку з села Парасковіївка на Донеччині заблокували склади зі зброєю під Артемівськом

Вони перегородили дорогу вантажівкам з боєприпасами і не пускають їх за межі військової частини, повідомляє .

Учасники пікету побоюються, що цю зброю буде використано проти них, тому не дозволяють вантажівкам рухатись. "Вивозиться зброя, ми можемо тільки здогадуватися, куди вона вивозиться. І, швидше за все, ця зброя буде використовуватися проти нас. Поки розберуться політики, поки розберуться військові - нехай вона залишиться тут", - каже місцевий житель Анатолій Харитоненко

Водночас, керівництво частини повiдомило, що вони мають наказ міністерства оборони України передати зброю для забезпечення нею особового складу, але виконати його не можуть.

"Наша частина забезпечує військові частини Міністерства оборони стрілецькою зброєю. Терміни поставки зброї у нас стоять. Відповідно документів, за якими ми повинні виконати завдання, а вони зараз зриваються", - пояснив заступник командира воїнської частини Артемівська Едуард Лебеденко.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 06:50
На Донеччині біля прохідної соляної шахти два десятки чоловіків із села Парасковіївка блокують склади зі зброєю під Артемівськом

Активісти організували блок-пост і встановили там російський прапор, повідомляє з посиланням на .

Чергують так звані самооборонці цілодобово, щоб не випускати військові вантажівки зі зброєю, яка зберігається на складах у відпрацьованих виробках шахти, бо кажуть, що їм просто страшно.

Найбільший їхній жах – "Правий сектор". Хтось із місцевих чи заїжджих політінформаторів їм розказав, що боєприпаси везуть на озброєння національної гвардії, а там, як впевнені артемівські самооборонці, лише "Правий сектор".

Словам військових, що боєприпаси необхідні збройним силам, а "Правому сектору" вони зброю не видавали, артемівські активісти не вірять: напередодні вони не лише заблокували виїзд двом вантажівкам зі зброєю, а й змусили їх розвантажитися.

За словами командування військової частини Артемівська, воювати з сільським спротивом не в їхній компетенції. Допомогти військовим пообіцяв губернатор Донеччини Сергій Тарута.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 11:32
У Донецьку з'являється все більше національної української символіки

Українські прапори вивішують на будинках та мостах, а гілки дерев і паркани прикрашають жовто-блакитними стрічками, повідомляє .

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


Фото: Євромайдан, Євромайдан-Донецьк, Громадське телебачення Донеччини
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 12:54
В Україні почав діяти «Інформаційний Центр протидії сепаратизму «Наша земля»

Про це повідомив народний депутат, представник групи «Суверенна європейська Україна» Олександр Доній, передає прес-служба групи.

Першим інформаційним продуктом центру стала газета «Настоящий Крым» російською мовою. В Криму було розповсюджено 150 тис. примірників цієї газети.

Наразі активно готуються газети «Наш Донецк» та «Наш Луганск». В планах-ще інформаційні бюлетені «Наша Одесса» та «Наш Харьков».

«Російська мова, на якій друкуються ці видання обрана принципово, - зазначив Доній. – Ті громадяни, які читають українською, й так мають доступ до правдивої інформації. Ми ж поставили собі на меті донесення правди до тих, хто коливається або не має доступу до альтернативних від проросійської пропаганди джерел інформації».

Для стратегічного планування та контролю над кошторисом інформаційного сектору створюється Наглядова Рада, і до неї наразі запрошуються відомі журналісти та громадських діячів. Також запрошуються до співпраці журналісти і громадські діячі, які готові на волонтерських основах висвітлювати ситуацію в регіонах.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 17:07
Сьогоднi в Чернiговi за пiдозрою у шпигунствi затримано громадянина Росії В.Макарова, кадрового співробітника Головного розвідувального управління Генерального штабу збройних сил РФ

Про це повідомляє з посиланням на прес-центр Служба безпеки України СБУ.

За даними відомства, зловмисника затримано "на гарячому" під час одержання ним документації з грифом "таємно" стосовно новітніх систем самонаведення боєголовок. "Згідно з висновком державного експерта з питань таємниці, документи, отримані іноземцем, належать до відомостей, розголошення яких створює загрозу національним інтересам і безпеці держави", - розповiли в СБУ.

Встановлено, що іноземець протягом двох років перебував на території України під чужими установчими даними, як громадянин України, і активно вербував наших громадян, переважно військовослужбовців, для отримання інформації, що становить державну таємницю.

Крім того, було встановлено, що російський шпигун під прикриттям співробітника ГО "Антикорупційний комітет України" збирав компрометуючі матеріали корупційного характеру на посадових осіб держави та передавав їх до Росії для шантажу українських посадовців.

СБУ розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 114 Кримінального кодексу України - шпигунство.

Нагадаємо, 19 березня Рада національної безпеки та оборони України доручила Службі безпеки України підготувати заходи щодо виявлення діяльності іноземних спецслужб.
Крім того, було встановлено, що російський шпигун під прикриттям співробітника ГО "Антикорупційний комітет України" збирав компрометуючі матеріали корупційного характеру на посадових осіб держави та передавав їх до Росії для шантажу українських посадовців.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 17:22
Апеляційний суд Києва залишив екс-голову Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна під домашнім арештом

Таке рішення було ухвалено сьогодні колегією суддів Апеляційного суду, яка розглядала скаргу Добкіна на обрання йому судом першої інстанції запобіжного заходу, пише .

У свою чергу, Михайло Добкін сказав журналістам, що не погоджується з рішенням суду, а відкриту проти нього справу вважає політичною, але запобіжний захід виконуватиме без порушень.

Вiн також заявив, що наступного тижня надасть Центральній виборчій комісії заяву про реєстрацію кандидатом на посаду президента України.

Нагадаємо, 10 березня після допиту в Генпрокуратурі екс-главу Харківської ОДА Добкіна було затримано і направлено до СІЗО згідно з постановою Шевченківського райсуду від 1 березня.

За даними ГПУ, Добкіну вручено повідомлення про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність України).
 
Зверху