Сепаратизм/Держзрада

Guest77

Member
Ну, чому? В Києві були антімайдани. Разом з беркутом калічили тих, хто проти Януковича був. Зараз інстинкт самозбереження, і того ж беркута і у тітушок, бо розуміють, що рано чи пізно доведеться відповідати.
А как быть с ПС, который закидывал беркут камнями и бутылками с бензином? Это было? У стадиона беркут вначале просто не пускал никого вверх до административных зданий. Затем, в сети гуляет видео из кировоградской (?) области, где закидывали бутылками проезжающие и не останавливающиеся автобусы. Представьте, вы водитель, везёте полный рейсовый автобус людей, от вас в сумерках требует остановится группа людей, у половины лица закрыты масками, с битами, палками, есть оружие. Они настроены довольно агрессивно, вы не знаете, местная это самооборона или банда. В салоне есть девушки. Ваши действия?

В Харкові, на Донбасі, при владі ті, хто дуже хоче її втримати в руках, бо, знову ж таки, доведеться за законом дуже за багато всього, що вони до цього часу зробили, відповідати. Тому місцева влада їх може і не дуже активно покриває, але і не дуже активно заважає сепаратизму. Їй вигідно, щоб була нестабільність, бо тоді Києве не до них буде. В Сумах ще після 2004-го інакше пішло. Влада не настільки зав'язла в криміналі, щоб боятись все втратити. Але, якщо до нас тітушок завезуть, то теж може початись. Виповзуть маргінали з аквафрешем, яких тут теж вистачає, почнуться бійки, стрілянина. В лютому вже така спроба була, коли до нас харківських тітушок завезли, добре "малою кров'ю обішлось".
Ну хорошо. Вам нравятся те, кого назначили на власть в Киеве? Яценюк, мэр Киева Бондаренко, никуда не девшиеся олигархи, которые теперь даже не скрываются за кандидатами? Кого они могут представлять кроме самих себя? Разве из за этого и за это майдан стоял? Мне говорили что нет. А почему то сих пор не завезли титушек? Что, Сумы никому не интересны?

Пропаганда на всіх діє. Багато що ще від місцевої влади залежить і від агітації "на місцях". І ще для агітації певне підгрунття потрібне. Людей, які в 2004-му на майдані були, на багато складніше переконати що в 2013 на майдані фОшисти зібрались, бо вони і на ньому теж були. А у Харкові, як і зараз, тоді за Януковича більше було людей. Зараз вони його поразку як свою рахують і природно хочуть реваншу. Навіть не зважаючи на те, що їх не треба переконувати у тому, що Янукович був злочинцем і в тому числі і їх обкрадав.
А ведь сумская область и харьковская даже общие границы имеют. Таким образом, местная пропаганда является определяющим фактором для политической ориентации области? Мой друг с Крыма был на майдане 2004, и он убеждал, что никто там деньги не раздавал. Я ему верю. И за Кличко он голосовал. А вот сейчас, он, не говоря о деньгах, о майдане говорит резко негативно. Ещё до атак ПС стал так говорить.

Людина, яка тут буде комусь "генетику" вимірювати наступного разу може отримати бан.
Прошу обратить внимание особо, что это был не я.

Guest77

Member
махновщина, партизанские отряды УПА, насильственное становление большевизма и т.д.
Кстати, все лидеры с восточной Украины. Махно под Днепропетровском (Екатеринославом), ещё повосточнее, Петлюра с Полтавы. Западноукраинских лидеров, в обывательском понимании, не было.
так вы же сами и ответили, рельсы и копать:)
В шахте? Сотни километров рельс? Вообще, уголовники работать не любят, и не будут. Сталинские лагеря показали это. Там за них "мужики" пахали.

Udaff4eg

Well-Known Member
Мой друг с Крыма был на майдане 2004, и он убеждал, что никто там деньги не раздавал. Я ему верю. И за Кличко он голосовал. А вот сейчас, он, не говоря о деньгах, о майдане говорит резко негативно. Ещё до атак ПС стал так говорить.
В 2004 за Кличко голосовал?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
, не зовсім зрозуміло про що ви.

Life-ua

+ плюс - минус
У Маріуполі вже наймають платних провокаторів на сепаратистський мітинг
You must be registered for see images

Для підтримки мітингу "За проведення референдуму про приєднання Донецької області до Росії" запрошуються чоловіки за 300 грн.

На сайті міста Маріуполя розміщено оголошення під рубрикою "Послужи стране!"

За 300 грн. для підтримки мітингу "За проведення референдуму про приєднання Донецької області до Росії" запрошуються чоловіки, бажано із спортивною підготовкою.

Major

New Member
"Безоружный Юго-Восток". Калаши, РПК, РПГ. Мирные, кавайные протестующие.

You must be registered for see medias

Останнє редагування:
Зверху