Розслідування причин смертей на майдані.

Koks_777

Плавали! Знаем!
І до чого іронія? Те, що залізні стовби біли наскрізь пробиті показували на купі відео. Гадаю, отвори там ще й досі залишились. Якщо цікаво, так візьміть і пошукайте інформацію. Мені вже набридло по 100 разів одне й те саме шукати і викладати.
Ну не верю я СМИ, особенно последнее время. Это раз.
И при чём тут пули которые пробивали столбы?
Ну есть у людей пули, или деньги на пули - они ими стреляют.
Как это меняет картину в целом?
Результат одинаков. Хоть "модная" пуля, хоть стандартная из СВД - прошьёт троих, в отм числе и брони и щит. Результат один - труп.

При чём тут тип используемой пули?
Я спросил - Чем подтверждается то суждение, что эта винтовка была снята в машине этого Пашинского? И если её имели возможность снять, то почему её не забрали?

Koks_777

Плавали! Знаем!

Затримано трьох беркутівців, які розстрілювали людей на Інститутській

You must be registered for see images

Співробітники Генпрокуратури, СБУ та МВС затримали трьох співробітників спецпідрозділу "Беркут" за підозрою в масовому розстрілі людей на вулиці Інститутській в Києві 20 лютого
Про це повідомив виконуючий обов'язки генерального прокурора Олег Махніцький.
Затримані є співробітниками київської спецроти "Беркута", так званої "чорної роти". Вони підозрюються в масовому вбивстві людей. При цьому, за даними Генпрокуратури, снайпери, які стріляли в людей з готелю "Україна", є представниками саме цієї київської "чорної роти" "Беркута".
У середу 2 квітня правоохоронці проводили спецоперацію, масштабні слідчо-оперативні дії, відкрито кримінальне провадження. Внаслідок цих дій і затримано співробітників "Беркута", які звинувачуються у вбивстві безпосередньо.
На даний час встановлено ряд інших осіб, які підозрюються в причетності до подій 20 лютого.
Зокрема, відпрацьовуються дев'ять осіб, троє з яких вже затримані, а з шістьома проводяться слідчі дії.
За інформацією Генпрокуратури, це київська спецрота, наказ їй віддавався її ж керівником, він також затриманий.
Згідно з даними Генпрокуратури, спецроті були видані автомати Калашникова, снайперські гвинтівки та іншу зброю.
За протоколом, троє з зазначених осіб були затримані в Києві. У свою чергу щодо ще 4 осіб проводяться дії по затриманню. За даними інформацією Генпрокуратури, вказівки давалися по ланці: "президент - Адміністрація президента - МВС - СБУ" і далі вниз.
Затриманим інкримінується стаття, згідно з якою їм загрожує максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Щось ще недобалакують . Як казав деп. Москаль між опозицією та силовиками в 20-х числах відбулась домовленість ... тому й туго розслідується .
Так от, саме тому до Авакова і купа питань з цього приводу. 40 днів вже пройшло.
Да хоть 100 дней!
Что Аваков п...р это я знаю и так, на практике.
Харьковские менты просто в шоке от его назначения министром. Я даже не знаю с кем нужно его сравнить в Сумах что было понятно.
Просто не верю я что это "беркут" стрелял по митингующим!

rfvgy

Ukrainian
Да хоть 100 дней!
Харьковские менты просто в шоке от его назначения министром. Я даже не знаю с кем нужно его сравнить в Сумах что было понятно.
В тому інтерв"ю Москаля згадувався скандал коли кацапчеги почали в ООН розпатякувати про снайперів з Американського посольства в домі профспілок ;) . На що з"явилась стаття в американській газетці з фото снайперів в подвір"ї СБУ і ще якась інфа ... Більше патякань на цю тему в ООН не було .
Зрозуміло що у когось є козирі які ще не виклали на стіл ...

Koks_777

Плавали! Знаем!
В тому інтерв"ю Москаля згадувався скандал коли кацапчеги почали в ООН розпатякувати про снайперів з Американського посольства в домі профспілок ;) . На що з"явилась стаття в американській газетці з фото снайперів в подвір"ї СБУ і ще якась інфа ... Більше патякань на цю тему в ООН не було .
Согласен. Но "подрзреваемых" уже задержали - это факт. А значит " консенсус" есть.
На 10000000% уверен, что стреляли вообще не украинцы. Тут как говорится - Ищи кому выгодно.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну не верю я СМИ, особенно последнее время. Это раз.
И при чём тут пули которые пробивали столбы?
Ну есть у людей пули, или деньги на пули - они ими стреляют.
Как это меняет картину в целом?
Результат одинаков. Хоть "модная" пуля, хоть стандартная из СВД - прошьёт троих, в отм числе и брони и щит. Результат один - труп.

При чём тут тип используемой пули?
Я спросил - Чем подтверждается то суждение, что эта винтовка была снята в машине этого Пашинского? И если её имели возможность снять, то почему её не забрали?
Картину змінює тут те, що аби якою гвинтівкою такими набоями не стрільнеш. Не передбачено просто.
Мисливську гладкостволка, дрібний калібр - відпадають, чи не так? Хоч скільки на них оптичні приціли не накручуй.
Треба шукати, що там за кулі були, так справді розмова ні про що. Мені ніколи шукати, та й не цікаво переконувати когось у тому, в чому він наполегливо не хоче переконуватись.
"Чем подтверждается то суждение, что эта винтовка была снята в машине этого Пашинского" - от тут я не знаю. На відео гвинтівка була у багажнику автівки, Пашинський засвітився на камеру, а потім сів у ту ж машину і поїхав. Якось так, здається.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Да хоть 100 дней!
Беркут стріляв. Зі своїх помпових гвинтівок мисливськими набоями. І від них теж багато померло. Але снайпери з них "ніякі", не та кваліфікація. А на Майдані снайпер дуже професійно стріляв, судячи по влученням.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Там тільки забули згадати, що коли ті снайпери стріляли, будинок профспілок вже, або горів, або згорів.

rfvgy

Ukrainian
Там тільки забули згадати, що коли ті снайпери стріляли, будинок профспілок вже, або горів, або згорів.
Справа в тому що хтось з СБУшників робив відеозйомку й передавав її комусь , а потім це відео спливло в США .... От ми знаємо -шо майже нічого не знаємо ;)

Stein

Well-Known Member
Да читал я всё это, уважаемые. Я потому и задал вопрос!
Чем всё это подтверждается? СМИ я уже не верю.
Чем всё это подтверждается?
С видео что-то не так? Или с фото? При чём здесь СМИ?

Кхм..., что то я уже запутался. Ты это пишешь "намекая" что этих самых демонстрантов убил Пашинский из своего карабина 223 ремингтон (5,56х45 мм.), а потом из тел убиенных врачи наколупали пуль от патрона 7,62х54 мм.? Толи у пашинского была волшебная винтовка, стреляющая одним калибром, а попадающая по цели уже другим, толи я уже не знаю...
Вытащенная врачами пуля 7,62 днём позже резко материализовалась в картечь. ;)

Зверху