Розслідування причин смертей на майдані.

arnisumy

Well-Known Member

"По данным врачей, которые приводит канал, в теле одного из погибших нашли пулю от снайперской винтовки Дегтярева калибра 7,62 мм."

"Одного из демонстрантов убил снайпер, - врачи"

Кхм..., что то я уже запутался. Ты это пишешь "намекая" что этих самых демонстрантов убил Пашинский из своего карабина 223 ремингтон (5,56х45 мм.), а потом из тел убиенных врачи наколупали пуль от патрона 7,62х54 мм.? Толи у пашинского была волшебная винтовка, стреляющая одним калибром, а попадающая по цели уже другим, толи я уже не знаю...

Koks_777

Плавали! Знаем!
Видео для кого выкладывал?
You must be registered for see medias

Вы читали вообще то, что я выкладывал? Хотя, риторический вопрос, конечно не читали, но уже осуждаете.
А если бы читали, видели бы даже документы на неё:
You must be registered for see images

А предыдущие двое: Нигоян и Жизневский, которых тоже якобы "застрелили снайперы"?
Да читал я всё это, уважаемые. Я потому и задал вопрос!
Чем всё это подтверждается? СМИ я уже не верю.

Чем всё это подтверждается?

Koks_777

Плавали! Знаем!
Новина від 18 лютого. Вводите у гуглі " ". Тільки, яка різниця, коли стріляти снайпери почали 20-го, а ту гвинтівку з зони вивезли. Краще б поцікавились кулями, якими вбивали снайпери.
И что же та за кули?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
И что же та за кули?
Шукати треба. Там щось згадувалось про те, що кулі були аналогічні тим, які використовувались нещодавно ( десь в кінці 13-го року ) закупленими МВСом германськими снайперками. Судячи по тому, як вони залізні стовби наскрізь пробивали, там застосовувались слонобійки явно серйозні.

Koks_777

Плавали! Знаем!
Шукати треба. Там щось згадувалось про те, що кулі були аналогічні тим, які використовувались нещодавно ( десь в кінці 13-го року ) закупленими МВСом германськими снайперками. Судячи по тому, як вони залізні стовби наскрізь пробивали, там застосовувались слонобійки явно серйозні.
Ага! А говорят ещё город под землёй строят на случай ядерной войны ...

Koks_777

Плавали! Знаем!
Новина від 18 лютого. Вводите у гуглі " ". Тільки, яка різниця, коли стріляти снайпери почали 20-го, а ту гвинтівку з зони вивезли. Краще б поцікавились кулями, якими вбивали снайпери.
Да бред всё это.
Все винтовки МВД отстреляны, и первая же баллистическая экспертиза идентифицирует ствол по картотеке.
Я бы понял если бы осталась та власть и ствол естественно не нашли, но тут же у власти Аваков!
Если все уверены что стреляли менты или ГБ то почему стволов до сих пор нет?

А ведь заявление что мы мол уже знаем имена снайперов прозвучало! Почему их не арестовали?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ага! А говорят ещё город под землёй строят на случай ядерной войны ...
І до чого іронія? Те, що залізні стовби біли наскрізь пробиті показували на купі відео. Гадаю, отвори там ще й досі залишились. Якщо цікаво, так візьміть і пошукайте інформацію. Мені вже набридло по 100 разів одне й те саме шукати і викладати.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Да бред всё это.
Все винтовки МВД отстреляны, и первая же баллистическая экспертиза идентифицирует ствол по картотеке.
Я бы понял если бы осталась та власть и ствол естественно не нашли, но тут же у власти Аваков!
Если все уверены что стреляли менты или ГБ то почему стволов до сих пор нет?

А ведь заявление что мы мол уже знаем имена снайперов прозвучало! Почему их не арестовали?
Так от, саме тому до Авакова і купа питань з цього приводу. 40 днів вже пройшло.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А поки що таке:

3 КВІТНЯ 2014 00:13
Співробітники Генпрокуратури, СБУ та МВС затримали трьох співробітників спецпідрозділу "Беркут" за підозрою в масовому розстрілі людей на вулиці Інститутській в Києві 20 лютого

Про це повідомив виконуючий обов'язки генерального прокурора Олег Махніцький.
Затримані є співробітниками київської спецроти "Беркута", так званої "чорної роти". Вони підозрюються в масовому вбивстві людей. При цьому, за даними Генпрокуратури, снайпери, які стріляли в людей з готелю "Україна", є представниками саме цієї київської "чорної роти" "Беркута".

У середу 2 квітня правоохоронці проводили спецоперацію, масштабні слідчо-оперативні дії, відкрито кримінальне провадження. Внаслідок цих дій і затримано співробітників "Беркута", які звинувачуються у вбивстві безпосередньо.

На даний час встановлено ряд інших осіб, які підозрюються в причетності до подій 20 лютого.

Зокрема, відпрацьовуються дев'ять осіб, троє з яких вже затримані, а з шістьома проводяться слідчі дії.

За інформацією Генпрокуратури, це київська спецрота, наказ їй віддавався її ж керівником, він також затриманий.

Згідно з даними Генпрокуратури, спецроті були видані автомати Калашникова, снайперські гвинтівки та іншу зброю.

За протоколом, троє з зазначених осіб були затримані в Києві. У свою чергу щодо ще 4 осіб проводяться дії по затриманню. За даними інформацією Генпрокуратури, вказівки давалися по ланці: "президент - Адміністрація президента - МВС - СБУ" і далі вниз.

Затриманим інкримінується стаття, згідно з якою їм загрожує максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

rfvgy

Ukrainian

Затримано трьох беркутівців, які розстрілювали людей на Інститутській

You must be registered for see images

Співробітники Генпрокуратури, СБУ та МВС затримали трьох співробітників спецпідрозділу "Беркут" за підозрою в масовому розстрілі людей на вулиці Інститутській в Києві 20 лютого
Про це повідомив виконуючий обов'язки генерального прокурора Олег Махніцький.
Затримані є співробітниками київської спецроти "Беркута", так званої "чорної роти". Вони підозрюються в масовому вбивстві людей. При цьому, за даними Генпрокуратури, снайпери, які стріляли в людей з готелю "Україна", є представниками саме цієї київської "чорної роти" "Беркута".
У середу 2 квітня правоохоронці проводили спецоперацію, масштабні слідчо-оперативні дії, відкрито кримінальне провадження. Внаслідок цих дій і затримано співробітників "Беркута", які звинувачуються у вбивстві безпосередньо.
На даний час встановлено ряд інших осіб, які підозрюються в причетності до подій 20 лютого.
Зокрема, відпрацьовуються дев'ять осіб, троє з яких вже затримані, а з шістьома проводяться слідчі дії.
За інформацією Генпрокуратури, це київська спецрота, наказ їй віддавався її ж керівником, він також затриманий.
Згідно з даними Генпрокуратури, спецроті були видані автомати Калашникова, снайперські гвинтівки та іншу зброю.
За протоколом, троє з зазначених осіб були затримані в Києві. У свою чергу щодо ще 4 осіб проводяться дії по затриманню. За даними інформацією Генпрокуратури, вказівки давалися по ланці: "президент - Адміністрація президента - МВС - СБУ" і далі вниз.
Затриманим інкримінується стаття, згідно з якою їм загрожує максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Щось ще недобалакують . Як казав деп. Москаль між опозицією та силовиками в 20-х числах відбулась домовленість ... тому й туго розслідується .

Зверху