Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
20.04.21 16:30
"36% українців хотіли б бачити Вас своїм президентом", - "слуга народу" Шевченко на зустрічі з білоруським диктатором Лукашенком. ВІДЕО
Нардеп "Слуги народу" в ході зустрічі з "президентом" Лукашенком, який захопив владу в Білорусі, заявив, що більше третини українців хотіли б бачити білоруського диктатора своїм президентом.
Як інформує , із зустрічі Шевченка і Лукашенка опублікував наближений до білоруської влади Telegram-канал "Пул першого".
"Мене багато хто може звинуватити, ніби я говорю за весь український народ, але я знаю, і соціологія це показує, що українці люблять білоруський народ. Я просто висловлюю думку цих людей, не кажу, що це більшість або меншість, але їх дуже багато. Соціологія показує, що на сьогодні 36% українців хотіли б бачити вас, Олександре Григоровичу, своїм президентом ", - сказав нардеп "Слуги народу".
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нардеп "Слуги народу" Євген .
Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що фракція вимагатиме від Шевченка пояснень.
Водночас нардеп Дубінський, якого виключили зі "Слуги народу", заявив, що і необхідний для перемикання уваги з вечірки кума Єрмака Тищенка.
У ході зустрічі Лукашенко заявив, що особисто розпорядився організувати поставки електроенергії в Україну .
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
 

firefox

Well-Known Member





Давайте на чистоту.
При нынешних возможностях, такую вечеринку легко можно было сделать в загородном доме.
Тихо.
Уютно.
Без шума.
Кейтеринг, бармены, официанты, диджеи, шоу программы - это все в свободном доступе.
Тем более, если ты публичная личность и могут быть последствия.
Казалось бы - очевидная опция.
Но нет - тут другое.
Тут - демонстрация.
Вот смотрите как я плюю на все эти ограничения.
Маски для лохов.
Запреты для лохов.
Карантин для лохов.
Закрытия для лохов.
Приходите ко мне и за бабки я решу вам любой вопрос, точно так же наплевав на все ограничения.
Мне пох#й.
У меня кум лично Ермак.
У меня друг лично Зелинский.
А если даже будет скандал - мы запилим какое-нибудь очередное решение РНБО и все забудут.
Это такая абсолютная демонстрация своей безнаказанности.
И салют. Обязательно салют.
Салют - чтобы все Ох#ели от осознания крутости.
Я хорошо помню точно такой момент.
Был 2013.
И ребят таких же как этот..
Тема Пшонка
Саша Янукович
Серёжа Арбузов
Ох#евшие от вседозволенности и сыпящегося бабла.
Взявшие Бога за бороду.
Считавшие всех вокруг людьми второго сорта.
Это все мы уже проходили.
И конец у этих будет такой же.
Нет ребята.
Он не случайно попался - он хотел именно вот так - наоборот.
Чтобы каждый ползающий второй год на коленях ФОП, магазин, ТЦ, ресторан, кафе и Гостиница видел кто он - и кто все мы.
Чтобы это стало известно.
Чтобы подчеркнуть своё величие, свою вседозволенность и свою безнаказанность.
Ему пох#й, что вы думали про Велюр.
Ему пох#й, что вы думаете про Фермонт.
Но.
Бог не Тимошка - видит немножко.
Последнее предложение касательно боженьки очень спорно,ввиду того,что его нет.Шутовская вахканалия только набирает обороты
 

arnisumy

Well-Known Member
що наріт - у@бки, що їхні "слуги"...

21.04.21 17:30
"Слуга народу" Гетманцев вибачився перед Кошкіною за суперечку про правопис слова "мінет": Певні слова не повинні вживатися в спілкуванні з жінками

Нардеп "Слуги народу" Данило Гетманцев вибачився перед шеф-редактором LB.ua Сонею Кошкіною, з якою сперечався напередодні про правопис слова "мінет".
Відповідний пост Гетманцев опублікував у , інформує
"Друзі, хочу вибачитися перед Сонею Кошкіною і читачами за вживання певного слова в одному зі своїх постів, у відповідь на критику Сонею дій колег", - йдеться в повідомленні.
За його словами, він точно не хотів нікого образити.
"Хоча згоден, що певні слова не повинні вживатися державними чиновниками, так само, як і в спілкуванні з жінками в принципі. Докладу максимум зусиль для того, щоб дотримання високих стандартів дискусії стало нормою спілкування і в політиці, і в політичній журналістиці", - додав нардеп.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, що напередодні у відповідь на критику шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної Гетманцев
 

d324co

Well-Known Member
Міністерство юстиції та Національний банк України з введенням системи автоматичного арешту рахунків , фактично позбавлятимуть українців засобів до існування.

Про це розповів юрист Ростислав Кравець в телеканалу «Україна 24».

«У нас все відбувається по своєму експериментальному шляху. У всьому світі так не працює, ми намагаємося щось копіювати, але при цьому висмикуємо якісь певні обставини, наприклад, той же Автоматичний арешт рахунків. Але ми не беремо до уваги, яким чином там здійснюється стягнення заборгованості, яким чином там суди розглядають ці питання, Як надається боржнику право самостійно виконати це рішення. Виключно береться один фрагмент, і намагаються таким чином впровадити в українську економіку», - заявив юрист.



Рада прийняла закони для захисту боржників за валютними кредитами. Що зміниться для українців – на інфографіці.15 квітня 2021, 14:10


За словами юриста, те, що було запропоновано Національним банком і Міністерством юстиції, по-перше, антиконституційно, по-друге, позбавить українців засобів до існування.

«У нас є дуже велика кількість прикладів, коли, наприклад, нотаріуси роблять виконавчі листи, які не передбачені законом. Приватні виконавці про це прекрасно знають, відкривають провадження, заарештовують рахунки, зарплатні рахунки, пенсійні, рахунки, на які надходять кошти для дітей, залишаючи матерів-одиначок без засобів до існування, вимагаючи від них якісь листи, підтвердження», - розповів Кравець.

Експерт також зазначив, що неодноразово звертався з проханням врегулювання цього питання до НБУ і Мін'юсту. Однак віз і нині там.

«Не зробили (нічого - ред.) за пів року, і ось Мін'юст вирішив зробити автоматичний арешт рахунку і позбавляти українців засобів до існування. Банки повинні відмовляти в арешті, списувати виключно 20% від того, що надходить, якщо це рахунок на соцдопомогу – відмовляти в арешті, повертати виконавчі документи. Однак всього цього не відбувається, і після того, як в липні повноцінно запрацює ця система, до неї під'єднають всі банки», - сказав Кравець.

Нагадаємо, Міністерство юстиції України дало дозвіл і приватним і державним виконавцям , які перебувають на рахунках у банках. При цьому такий арешт загрожує всім боржникам, включаючи неплатників аліментів.

Українські банки отримали можливість на вимогу державних і приватних виконавців. На цей момент до системи автоматичного списання вже під'єднано сім банків, серед яких - державний банк Приватбанк і monobank.
 

arnisumy

Well-Known Member
зебонати, прийдеться вам і другу "половину вареника" віддати слугам урода!
You must be registered for see images


25.04.21 21:25
Влада вводить нові податки під виглядом податкової амністії, - економіст
You must be registered for see images

Ініціатива податкового комітету Верховної Ради з податкової амністії є черговою спробою заробити на українцях.
Про це заявив економіст Борис Кушнірук, передає із посиланням на
Найбільші питання, на думку експерта, викликає той факт, що можновладців та чиновників ці ініціативи не торкнуться.
"Поділімо - легалізація для можновладців, які накрали, так от їх фактично це не буде стосуватися, тому що в законопроєкті взагалі говориться про те, що вони вже не задекларували і їм не потрібно нічого декларувати. Тобто у них є майно величезне, але при цьому ніхто Зеленському не поставив питання: а ти податки сплатив зі своїх кіпрських і офшорних компаній, які ти там отримав. А твої партнери сплатили? Ніхто ці питання їм не задає. А враховуючи, що вони це офіційно їх задекларували, ніяких і питань немає", - написав експерт.
Решта ж українців, за його словами, будуть змушені заплатить 5% податків зі своїх заощаджень та майна.
"Вони сподіваються, вони навіть не приховують, що вони хочуть заробити на громадянах. Вони навіть порахували, скільки доходів додатково вони отримують в бюджет. Питання в тому, що ви не зможете проконтролювати всіх і вся з точки зору того, хто скільки витратив. Коли ви почнете в ручному режимі визначати вартість житла, навіть вище певних нормативів, які вони виставили. Це не просто абсурд. Це буде завжди створювати можливості для корупції і зловживань, з якою вартістю оцінити те чи інше майно, з якою вони мають платити щось", - зазначив він.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, раніше у першому читанні було прийнято законопроєкт №5153 щодо так званої "податкової амністії" або одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.
Згідно з документом, громадяни мають сплатити одноразовий збір: 5% щодо активів, розміщених на рахунках українських банків; 9% для розміщених за кордоном; 2,5% щодо вартості держоблігацій, придбаних у період з 1 січня 2021 року до 20 червня 2022 року, навіть якщо ці кошти зароблено легальним шляхом та було сплачено всі податки. Водночас не декларуються літак, вертоліт, катер та яхта (по одному на одного громадянина).
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

«Наличка» вне закона: Гетманцев рассказал, почему украинцам нужно отнести все деньги в банк и заплатить 5% за это государству
13:28, 21 АПРЕЛЯ 2021
«Граждане без контроля государства накопили средства»: Даниил Гетманцев объяснил суть законопроектов Зеленского, по которым украинцы должны вытащить всю наличку «из-под матраса», отнести ее в банк и заплатить за это 5% налога государству.
You must be registered for see images

Источник фото: itc.ua

С одной стороны, , члены команды Президента советуют украинцам самостоятельно копить на пенсию, поскольку социальные гарантии уже не тянет бюджет.
С другой стороны, украинцы получают , по которому им нужно вынуть наличные деньги «из-под матраса», положить их в банк и заплатить за эту процедуру 5% государству.
При чем – даже, если человек годами копил наличные деньги абсолютно легально, с «белой зарплаты», откладывая себе на сложные времена, эти средства окажутся вне закона. Для того, чтобы их легализовать, нужно будет нести все в банк и платить «дань» государству.
Это предусмотрено законопроектами о «налоговой амнистии» авторства Владимира Зеленского, которые Президент подал в Верховную Раду. Часть из них ( ) 30 марта 2021 года уже принята за основу, и в скором времени они могут быть приняты как законы.
Главным идеологом тут выступает член команды Зеленского, глава «налогового» Комитета Верховной Рады Даниил Гетманцев, который давно «болеет» этой идеей.
«Налоговая амнистия должна выводить вне правового поля любые доходы, полученные до момента ее проведения и не задекларированные в процессе амнистии, устанавливая повышенные штрафы за выявление тех доходов, имущества, происхождение которых налогоплательщик не сможет объяснить», -
Он объяснил механизм работы «налоговой амнистии», заложенной теперь уже в законопроекты Зеленского.
, законопроекты направлены, в первую очередь, на простых граждан.
«У нас за 30 лет, к сожалению, сложилась ситуация, при которой граждане без контроля накопили средства с уклонением от налогообложения.
Законопроект о налоговой амнистии дает людям шанс уйти «в белую» и закончить практику уклонения от налогообложения.
Если у тебя есть такие средства, и ты в дальнейшем хочешь ими пользоваться, ты обязан положить их в банк под 5 процентов до завершения установленного срока налоговой амнистии. Если у тебя не деньги, а активы в любой форме, то под 9 процентов ты можешь сделать то же самое», - прокомментировал проект Зеленского Гетманцев.
Также, , «чем сложнее система налогообложения, тем она справедливее», а «банковская система в Украине стабильна и прибыльна».
При этом Гетманцев никак не комментирует тот вопрос, почему украинцы обязаны будут платить «дань» государству за легальные средства – которые фактически в рамках «налоговой амнистии» приравниваются к заработанным с нарушением закона (о чем и Главное научно-экспертное управление Верховной Рады).
Примечательно, что народным депутатам, в число которых входит и сам Гетманцев, и чиновникам через такую «амнистию» проходить не нужно – т. е. нести деньги в банк и платить «налог».
Отметим, что Даниил Гетманцев указал «наличку» в 40 тысяч евро, 35 тысяч долларов, 287 тыс. грн. Мать Гетманцева имеет наличными 216 тысяч долларов, а также 650 тысяч долларов его мать одолжила третьему лицу (указан в декларации как «Мержех Родріг Еліас»).
Депутат указал в декларации большое количество недвижимого имущества: квартиру в Киеве в общей собственности с матерью, земельный участок 2090 кв. м в Броварском районе Киевской области, земельный участок 2500 кв. м в Переяслав-Хмельницком районе (Козлив), квартиру матери в Киеве, еще одну квартиру матери в Ирпене, а также еще две квартиры в Чайках Киевской области. Кроме того, он указал в декларации жилой дом с хозяйственными постройками 269,6 кв. м в Большой Мотовиловке Киевской области, а также земельные участки в Тарасенках Киевской области у матери – 3 штуки, земельный участок в Большой Мотовиловке, земельный участок в Копилове Киевской области у матери и еще целый ряд объектов недвижимости, включая нежилые помещения.
При этом на вопрос о том, почему сам Гетманцев и его мать хранят деньги в «наличке», глава Комитета ответил следующее: «Это не вопрос доверия. Деньги надо показать, что они есть».
Также он обвинения бывших сотрудников компании его матери в том, что она платит зарплаты в конверте.
«Как я могу отнестись к личному конфликту в компании, которая частично принадлежит моей матери? Она там даже не директор. Я отреагировать никак не могу ни юридически, ни физически. Это компания связана со мной и в связи с конфликтом интересов даже запрос не могу туда написать. Бизнесом я не занимаюсь с 2019 года. Что касается этого вопроса - для туристического оператора, большого украинского оператора, которого, кстати, рекомендую всем, пользуясь случаем, платить зарплаты, вообще, в тот период, когда весь туристический мир лежит и в Украине, и в мире, когда самолеты летают через раз - это большой подвиг. Я не говорю сейчас там о конвертах или не о конвертах.
Нужно гордиться и нужно сказать спасибо, что она платит зарплату, там у нее больше 100 человек работает в кризис»,
- заявил он.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images


26.04.21 21:54
Влада хоче, щоб українці з власного гаманця заплатили за всі її прорахунки, - експерт Сиволап про підвищення ПДВ до 22-24%

Віцепрезидент ІСС Ukraine (Міжнародної торгової палати України) Сергій Сиволап прокоментував пропозиції деяких депутатів підвищити ставку ПДВ до 22-24%.
Про це повідомляє із посиланням на .
"Попри те, що ці наміри лише на рівні ідеї, яку розглядали при підготовці Законопроєкту, і це, скоріше, як "інсайт", а не як офіційна інформація, можна сказати – що це вже стала тенденція шукати кошти для латання дірок в бюджеті будь-якими засобами. І Данило Гетьманцев, і його колеги прекрасно орієнтуються в економіці. І вони прекрасно знають, що при збільшенні ставок ПДВ, збільшення надходжень в бюджет, буде за рахунок споживача. Тобто всі пересічні громадяни будуть закривати прорахунки Уряду в економічній політиці з власного гаманця. Бізнес додаткове податкове навантаження одразу перекладає на собівартість власної продукції. Все це відобразиться на цінах.
Щодо можливих надходжень до бюджету які можуть його наповнити – то це дуже тимчасове явище. Впродовж кількох місяців надходження вірогідно зростуть. Але економіка живе не за "бажанням законотворців", а за своїми власними законами. В умовах обмеження ресурсу у населення скорочується попит, відповідно скорочується виробництво, відповідно зменшуються відрахування від реального сектора в економіку. І тоді, плюси від, начебто, такого позитивного рішення, значною мірою перекриваються мінусами.
Економіка в умовах кризи потребує значного послаблення фіскального тиску. Особливо це стосується малого та середнього бізнесу. Тут разовими подачками "Ковідних" виплат економічні механізми не запустиш. А ми бачимо які негативні тенденції в Україні. І вони не зникають, тобто все що до цього часу робив уряд, депутати – результату поки що не принесло. А тим більше нові ініціативи, і по ПДВ, і по намірам змусити людей покласти всі свої коштии в банк, і обкласти це податком. Феєричних ідей – безліч, але мета одна – зробити так, щоб громадяни збільшили своїми коштами надходження до бюджету", – резюмував свій коментар віцепрезидент ІСС Ukraine Сергій Сиволап.
 

arnisumy

Well-Known Member
наступним кроком "найвеличніших слуг" будуть щоденні перевірки рівня жирності калових масс отримувачів субсидій :D

27.04.21 14:15
Получателей субсидий обяжут сообщать о депозитах и покупке валюты

Министерство социальной политики разработало изменения в формы Заявления о назначении и предоставлении жилищной субсидии и Декларации о доходах и расходах лиц, обратившихся за назначением жилищной субсидии.
Проект соответствующего приказа Минсоцполитики обнародован на сайте Федерации профсоюзов Украины.
Согласно пояснительной записке к документу, его разработка обусловлена выполнением постановление Кабмина от 14 апреля о внесении изменений в Положение о порядке назначения субсидий. Текст этого документа на сайте правительства еще не опубликован, но он предполагает, что в мае 2021 года назначение субсидии на следующий период будет происходить только после подачи гражданином заявления и декларации о доходах и расходах.
В частности, в новом варианте заявления заявитель обязан уведомить органы соцзащиты о покупке финансовых инструментов, ценных бумаг, виртуальных активов, иностранной валюты или оплате работ на сумму свыше 50 тыс. грн. Ранее нужно было сообщать только о покупке имущества, товаров или услуг на указанную сумму.
Кроме того, заявитель обязуется сообщать о получении единоразового дохода на сумму, превышающую 25-кратный размер прожиточного минимума.
Также уточнен ряд пунктов при подаче декларации о расходах и доходах для получения субсидий. В частности, теперь нужно будет указывать все транспортные средства в собственности заявителя, а не только автомобили, как было раньше.
В декларации также нужно указывать данные о покупке ценных бумаг, финансовых инструментов, виртуальных активов, транспортных средств, о взносах в уставный капитал акционерных обществ, благотворительных взносах, предоставленных займах на сумму свыше 50 тыс. грн за последний год.
Отдельно нужно указать информацию о покупке наличной или бензналичной валюты, банковских металлов на сумму свыше 50 тыс. грн за последний год.
Кроме того, нужно предоставить информацию о наличии у домохозяйства, а также членов семьи из состава домохозяйства, независимо от регистрации их места проживания, средств на депозитных счетах в размере, превышающем 25-кратный размер прожиточного минимума для трудоспособных лиц.
Также в декларации нужно будет указать данные о суммах уплаченных алиментов лицами из состава домохозяйства, о наличии в их собственности жилья, а в случае пребывания за границей – уточнять причину.
Как сообщалось ранее, Кабинет министров . Как объясняли в Минфине, теперь при назначении помощи будут учитывать доходы от депозитов, дорогие покупки, наличие сбережений в банках, покупку иностранной валюты и пересечения границы.
По данным Минсоцполитики, субсидии на оплату жилищно-коммунальных услуг в марте 2021 года , а ее средний размер составил 1685,58 грн.
 

arnisumy

Well-Known Member
схоже почалась друга дія вистави "какаяраздніца/хуженєбудєт" авторства в.в. х@йла

27.04.21 14:25
Бойко заявив про готовність ОПЗЖ до прямих переговорів із бойовиками: "У нас є політична воля це зробити"

Нардеп від ОПЗЖ Юрій Бойко заявив, що партія готова на прямі переговори з керованими Кремлем ватажками незаконних збройних формувань ОРДЛО.
Про це він розповів з трибуни парламенту, передає із посиланням на .
Він зазначив, що позиція ОПЗЖ не змінилася: начебто "переговори повинні проходити з усіма учасниками цього конфлікту".
"І в нас є політична воля це зробити", – додав Бойко.
Депутат зазначив, що коли влада не хоче йти на перемовини з бойовиками, то це зробить ОПЗЖ. Він пояснив це прагненням "миру і відновлення територіальної цілісності держави".
Також дивіться:
Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Путін на це відповів, що з питання Донбасу Україні
Президент Зеленський коментуючи можливість переговорів з ОРДЛО заявив, що
 

arnisumy

Well-Known Member
27.04.21 17:10
Рада схвалила в першому читанні законопроєкт про збільшення витрат на суди

Народні депутати підтримали за основу збільшення витрат на місцеві та апеляційні суди.
Про це повідомляє парламентський кореспондент
Зокрема, на позачерговому засіданні у вівторок парламент прийняв за основу проєкт Закону України про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо збільшення видатків на забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами.
"За" таке рішення - 271 народний депутат.
Витрати збільшать на 600 млн грн за рахунок зменшення на таку ж суму обсягу фінансування Міністерства молоді та спорту за програмою підготовки та участі національних збірних команд у Паралімпійських і дефлімпійських іграх.

27.04.21 16:58
Народні депутати провалили голосування за постанову ВР про невідкладні заходи щодо боротьби з COVID-19.
Сьогодні, 27 квітня, відбулося позачергове засідання Верховної Ради.
Під час першого нинішнього позачергового засідання народні депутати розглянули проєкт постанови №5299 про вжиття невідкладних заходів, спрямованих на припинення бездіяльності органів виконавчої влади у сфері протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 і забезпечення неухильного виконання рішень Верховної Ради України, ухвалених у цій сфері.
У результаті парламентарі відмовилися затвердити постанову. За неї проголосували лише 115 нардепів, при мінімально необхідних 226 голосах.
Перед голосуванням народний депутат "ЄС" Ірина Геращенко, яка є одним з авторів постанови, закликала колег підтримати документ. Разом із тим, вона підкреслила, що за бездіяльність несе відповідальність "чемпіон світу з боротьби з коронавірусом" президент Володимир Зеленський.
У свою чергу, нардеп СН Сергій Кузьміних розповів, що профільний комітет відхилив цю постанову і прийняв рішення звернутися до голови ВР і керівників фракцій з пропозицією ініціювати звіт прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо виконання постанови ВР №937 про заходи щодо протидії поширенню коронавірусу, яке було прийнято в жовтні 2020 року.
 
Зверху