Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
в поті чола "працює Ьіліта" однієї країни з "наймудрішим нарітом":

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
500 днів чоловік просидів за гратами ні за що ...

30.04.21 17:14
Шевченківський райсуд відпустив Антоненка під цілодобовий домашній арешт

Сьогодні, 30 квітня, Шевченківський райсуд змінив запобіжний захід Андрію Антоненку.
Відповідне рішення щойно оголосила суддя Шевченківського райсуду, інформує
Пряму трансляцію із залу суду вів "Рух опору капітуляції".
Так, суд обрав стосовно Антоненка запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета.
Захист підозрюваного клопотав про зміну запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою на особисте зобов'язання або взяття на поруки. Прокурор у справі не заперечував щодо пом'якшення запобіжного заходу Антоненку.
Після оголошення відповідного рішення суду, Антоненка відпустили прямо в залі суду.
Сам Антоненко привітав таке рішення, назвав його "маленькою перемогою" і зазначив, що хоче найближчим часом побути зі своєю сім'єю.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, 12 грудня 2019 року поліція затримала трьох підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Це військова медсестра Яна Дугарь, волонтер Юлія Кузьменко, ветеран АТО Андрій Антоненко. Мотивом підозрюваних слідчі вважають спробу дестабілізувати соціально-політичної ситуації в Україні. Всім їм повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Зараз в СІЗО перебуває тільки Андрій Антоненко, іншим двом згодом змінили запобіжний захід на більш м'який.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

02.05.21 09:13
Верховний Суд скасував протокол ЦВК, яким "слугу народу" Вірастюка обрано нардепом в окрузі №87, - ОПОРА

Велика палата Верховного Суду пізно увечері 1 травня визнала протиправним та скасувала протокол Центральної виборчої комісії від 22 квітня 2021 року, яким встановлено результати виборів на окрузі №87 і визнаний переможцем "слуга народу" Василь Вірастюк.
Про це повідомляє із посиланням на
Таким чином Велика Палата частково задовольнила апеляційну скаргу Олександра Шевченка на Рішення Верховного Суду від 28 квітня 2020 року у справі №9901/114/21.
З огляду на те, що строки розгляду виборчих спорів є скороченими (всього 2 дня на розгляд), тому розгляд таких справи не відкладається на вихідні та святкові дні. Таким чином розгляд справи було розпочато Великою Палатою 30 квітня та вже 1 травня ухвалено та проголошено рішення.
Також читайте:
Велика Палата прийшла до висновку, що раніше ухвалене рішення Верховного суду підлягає скасуванню, а апеляційна скарга кандидата Шевченка - частковому задоволенню. Так, позовні вимоги задоволено частково: визнано протиправними дії ЦВК щодо встановлення результатів виборів в окрузі 87 та визнано протиправним та скасовано протокол ЦВК від 22 квітня 2021, в задоволенні решти позовних вимог - відмовлено.
Таке рішення мотивовано серед іншого тим, що при встановленні результатів голосування в окрузі 87 ЦВК не було забезпечено перевірку всіх порушень, що були допущені та на які посилались учасники виборчого процесу.
Як повідомлялося, за результатами обробки 100% дільничних протоколів на 117 дільницях округу кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк. На другому місці залишається представник партії "За майбутнє" Олександр Шевченко (29,69%). Третє місце займає представник Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслан Кошулинський (28,86%).
Кандидат у народні депутати по цьому ж округу Олександр Шевченко повідомляв, що ї (ОВК) про встановлення підсумків голосування на окрузі №87. У "Слузі народу" уточнили, що а визнав протиправними дані по двох дільницях.
22 квітня Центральна виборча комісія офіційно визнала перемогу представника партії "Слуга народу" Василя Вірастюка на довиборах до парламенту на 87 окрузі на Івано-Франківщині.
 

d324co

Well-Known Member
Украинцев обяжут покрывать все расходы на пожилых родителей: в случае отказа можно лишиться наследства
Автор:
11:44, 03 май, 2021

В Украине хотят принять закон, который обяжет совершеннолетних детей заботиться о своих пожилых родителях в случае потери их трудоспособности. Если дети не будут финансово помогать своим нуждающимся родителям и переложат эти обязательства на социальную службу, то их могут даже лишить наследства в будущем.


При нормальных взаимоотношениях в семье дети добровольно помогают своим нетрудоспособным родителям. В противном случае через суд можно добиться помощи от равнодушных детей в виде выплаты родителям алиментов на пожизненное содержание.
К сожалению, нередко бывают случаи, когда дети, которые обязаны по закону содержать своих нетрудоспособных родителей, оказывать материальную помощь и участвовать в расходах, вызванных тяжелой болезнью, инвалидностью или немощностью, игнорируют свои обязательства. Тогда бабушек и дедушек переводят в интернаты и другие социальные учреждения, где они содержатся за государственный счет.
В парламенте хотят принять закон, который обяжет детей покрывать все расходы социальных служб на содержание их пожилых родителей, если они попали в интернат. Затраты по погребению также законодательно лягут на плечи детей, потому что случаи бывают разные.

В законопроекте сказано, что если наследники добровольно не будут выполнять это требование, социальное учреждение в суде может потребовать с них возмещения расходов за три года. Кроме того, дети, на которых оформлена опека в отношении их родителей, не смогут вступить в права наследства, пока не рассчитаются в полном объеме с учреждениями по уходу за пожилыми людьми.

В законе предлагается узаконить сумму, которую обязаны будут тратить на пожилых людей опекуны, заключившие с ними договор пожизненного содержания. Она устанавливается на уровне не менее чем два размера прожиточного минимума.
 

arnisumy

Well-Known Member
папріколу?
You must be registered for see images

You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
Ну що хахли-маларосьі з "страньі-порноаткрісьі", хто "сабачій рот" на хазяїв тепер відкриє?

05.05.21 15:25
Комітет Ради пропонує встановити кримінальну відповідальність за антисемітизм

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова підтримав законопроєкти, що пропонують ввести кримінальну відповідальність за антисемітизм.
Про це повідомляє із посиланням на апарату парламенту.
Законопроєктом №5109 дається визначення антисемітизму, вказуються його основні прояви, встановлюється заборона антисемітизму, його проявів, встановлюються види відповідальності за порушення законодавства про антисемітизм.
У той же час законопроєктом №5110 передбачається внесення змін до статті 161 Кримінального кодексу України в частині встановлення кримінальної відповідальності за прояви антисемітизму.
Також читайте:
Так, комітет ухвалив рішення запропонувати комітету з прав людини і комітету з питань правоохоронної діяльності, визначеним головними з розробки проєктів, рекомендувати ВР ухвалити обидва законопроєкти в першому читанні.
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
05.05.21 14:55
Україна з 5 травня відновила закупівлю російської електроенергії через Білорусь, - нардеп

Україна з 5 травня відновила імпорт російської електричної енергії через Білорусь попри рішення Верховної Ради заборонити поставки до кінця року.
Про це повідомила народний депутат ("Слуга народу").

"Сьогодні, 5 травня, Україна знову відновила імпорт електроенергії з Білорусі. Це попри рішення парламенту, попри затверджений Міненерго прогнозний баланс і попри десяток блоків українських ТЕС і ТЕЦ, які вимушено перебувають у резерві", - повідомила нардеп на своїй сторінці в Facebook.
За її інформацією, сьогодні платіж за імпорт струму становитиме менше 1 млн грн. Загалом з початку року за корупційний імпорт з Росії і Білорусі наша країна заплатила рівно 955 млн грн.
"Минуло майже три тижні з того часу як Верховна Рада проголосувала за надання НКРЕКП повноваження забороняти імпорт, однак загрузлий в корупційних скандалах регулятор навіть не розпочав підготовку до заборони поставок", - наголосила нардеп.
Нагадаємо, Україна відновила імпорт електричної енергії з Росії та Білорусі в січні-лютому 2021 року. З початку року імпортовано понад 600 млн кВт годин на 1 млрд грн. 15 квітня Верховна Рада схвалила законопроєкт про заборону імпорт струму з Росії і Білоусі, надавши НКРЕКП повноваження обмежувати доступ до міждержавних перетинів.
 

arnisumy

Well-Known Member
зебонати "сдєлалі іх умєстє":

06.05.21 14:16
Forbes опублікував рейтинг 100 найбагатших українців: За рік статки Ахметова зросли майже втричі

Журнал Forbes Україна опублікував рейтинг ста найбагатших українців. Його очолили Ринат Ахметов, Віктор Пінчук та Костянтин Жеваго.
Про це повідомляє із посиланням на .
76 учасників з першої сотні українського списку за рік збільшили свої статки. Багатство першої сотні зросло на 42%, до $44,5 млрд. Як наслідок – вхідний квиток у сотню подорожчав на третину, до $125 млн. За рік список оновився на 21%: 14 учасників потрапили до переліку вперше, семеро – повернулися після перерви. Серед абсолютних новачків найбільше представництво – в IT та енергетиці.
На руку найбагатшим українцям зіграло зростання котирувань ключових експортних товарів – нафти, сталі, пшениці й кукурудзи. Навесні 2021‑го зростання цін на сировинні товари лише прискорилося, створюючи непоганий зачин для збільшення статків учасників національної сотні і в 2022 році. Втім, і для несировинних активів мав місце ефект низької бази порівняння: торішні оцінки формувалися на тлі невизначеності, змішаної з панікою.
Порівняно з статки Ахметова зросли в 2,7 раза, з $2,8 млрд до $7,6 млрд. Активи Пінчука збільшилися з $1,4 млрд до $2,5 млрд, а Жеваго - з $1,1 млрд до $2,4 млрд.
Статки Ігоря Коломойського оцінили в $1,8 млрд (+0,8 млрд порівняно з 2020 роком), Геннадія Боголюбова - у $1,7 млрд (+0,5 млрд), Олександра і Галини Герегів - у $1,7 млрд (+0,4 млрд).
Також читайте:

 

arnisumy

Well-Known Member
через пару рочків буде "суддею" в печерному суді.
П.С. хохло-малороси заслуговують на таких "правителів"


07.05.21 17:13
"Крим вже не наш. Змиріться з цим, бл#дь! Про#бали! Вгамуйтеся, бидло українське", - донька судді Печерського суду Константинової. ВIДЕО
Дочка судді Печерського суду Крістіни Константинової Настя в образливій формі відгукнулася про українців і в нецензурній формі закликала їх змиритися з російською окупацією Криму.
Як повідомляє про це на своїй сторінці в соцмережі написав координатор Громадської ради доброчесності та опублікував відеозвернення дочки Костантинової, яке вона зробила перед походом на пляж. Приводом для відеозвернення став - "улюбленого виконавця" суддівської дочки.
Увага! Ненормативна лексика!
You must be registered for see medias
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":


 
Останнє редагування:
Зверху