Нова влада

sher

Well-Known Member
Команда форуму
Модератор
Все.
В Украине туберкулеза больше нет.
Побороли окончательно и бесповоротно.
Главный герой борьбы - Супрун.
Степановская туб больница на грани закрытия.
Урологическое отделение, впоследствии переименованное в отделение внелегочных форм туберкулеза ликвидировано.
Хирургическое отделение (торакальной хирургии) закрыто.
В больнице осталось 6 больных. Остальные все "чудом исцелились" и ушли в народ, заражать сколько успеют за свою короткую жизнь. С чем вас и поздравляю.
PS. К сожалению, это не заслуга ЗЕ, это продолжающаяся 30 лет политика геноцида населения Украины.
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
А тим часом Антоненко вже другий рік сидить, бо так схотів вощьдь зебанатів.

14.02.21 17:03
Суд звільнив із-під варти Редькіна - підозрюваного у вбивстві Окуєвої

Апеляційний суд змінив запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт для Ігоря Редькіна, який є підозрюваним у справі про вбивство добровольця Аміни Окуєвої.
Як передає цю інформацію " " підтвердили в прокуратурі Київської області.
Раніше суд змінив запобіжний захід іншим членам групи Редькіна, зокрема Андрієві Кравченку. Останнього підозрюють щонайменше у трьох вбивствах, як і самого Редькіна.
Ігор Редькін — уродженець міста Каспійськ Республіки Дагестан. Тривалий час проживав в Україні. Мав бізнес в компанії ІТ-технологій. У Реєстрі юридичних осіб він вказаний як співвласник та засновник декількох компаній, зокрема "Голден-Фіш" та "Блек-Шрімп".
Серед їх засновників є і народний депутат від "Слуги Народу" Юрій Арістов. Останній зазначив, що з весни 2019 року Редькін більше не має відношення до цих компаній. Відтоді, запевняє Арістов, їхня співпраця закінчилася. Також правоохоронці встановили, що Редькін незаконно отримав українське громадянство.
За даними слідства, Редькін входив до злочинної групи, яка займалася замовними вбивствами. Куратором цієї групи правоохоронці вважають бізнесмена Сергія Константінова, якого наразі оголошено у розшук.
Також читайте:
У вересні 2019 року поліція затримала Редькіна та ще шістьох членів групи за підозрою у двох вбивствах: у вересні 2016 року в селищі Крушинка Васильківського району Київщини вбили директора компанії "Caparol Україна" Павла Зможного, у 2019 році — керівника відділу реклами КП "Київський метрополітен" Павла Миленького.
Однак згодом Шевченківський суд змінив запобіжний захід фігурантам на домашній арешт та особисте зобов'язання. 12 січня 2020 року правоохоронці затримали Ігоря Редькіна за підозрою у вбивстві Аміни Окуєвої.
Одним з ключових доказів ймовірної причетності Редькіна до вбивства Окуєвої слідство називає збіг ДНК на зброї, що була залишена неподалік місця злочину, а саме на ствольній коробці автомату. На зброї були знайдені й інші сліди, чиї саме — слідство встановлює.
Сам Редькін заперечує свою причетність до злочину та каже, що в день вбивства його телефон перебував у іншому місці, але в прокуратурі запевняють — це не алібі.
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, 30 жовтня 2017 року на переїзді біля населеного пункту Глеваха Київської області
12 січня 2020 року поліція
14 січня Святошинський райсуд Києва для підозрюваного в організації вбивства українського добровольця Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна.
Дивіться також:
Вранці 15 січня правоохоронці затримали ще одну людину з групи з семи осіб, яких правоохоронці офіційно називають причетними до вбивства Аміни Окуєвої і замаху на життя Адама Осмаєва. Затриманого чоловіка звуть Андрій Кравченко.
 

arnisumy

Well-Known Member
Потужна у нас "влада", нічого не скажеш!

14.02.21 21:49
"МВФ обкакався", - радник Єрмака Милованов підвів підсумки візиту місії в Україну
Радник глави ОП Андрія Єрмака ексміністр Тимофій Милованов у дискусії з приводу візиту делегації МВФ заявив, що фонд "обкакався".
Як передає фраза була написана в коментарях до його посту

Напередодні стало відомо, що місія поїхала без результатів. Коментуючи цей факт, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив: . Сам Милованов раніше заявив про завершення роботи місії МВФ в Україні таке:
 

arnisumy

Well-Known Member
тепер точно настане кінець епохи бідності :D :D :D

17.02.21 15:23
Рада введет налог на Google, Apple и Netflix

Верховная Рада приняла за основу проект изменений в Налоговый кодекс, предусматривающий введение налога на добавленную стоимость (НДС) для операций по поставке нерезидентами электронных услуг физическим лицам в Украине.
Как сообщает , за принятие соответствующего законопроекта №4184 в первом чтении проголосовали 286 народных депутатов
Как следует из пояснительной записки к документу, речь в первую очередь идет о введении налога на покупку гражданами Украины услуг, предоставляемых такими технологическими компаниями как Apple, Google, Microsoft, Netflix, Wargaming, Bloomberg, Alibaba, Booking и других. После принятия закона они будут обязаны заплатить НДС с реализованных в Украине подписок на сервисы или рекламы.
В частности, с этой целью законопроектом определяется понятие "электронные услуги" и уточняется место их поставки, устанавливаются особенности регистрации нерезидента в качестве налогоплательщика, определение базы налогообложения, сроков уплаты налога, представления налоговой отчетности, обжалование решений контролирующих органов и т.д.
Авторы законопроекта указывают, что установление особых правил налогообложения НДС электронных услуг становится обычной практикой в иностранных государствах, например в странах Европейского Союза, Австралии, Беларуси, Казахстане, России.
Так, в контролирующем органе РФ с 2017 года зарегистрировались Apple Distribution International, Google Commerce, Microsoft Ireland, Netflix International B.V., Wargaming Group, Bloomberg, Alibaba, Booking.com и др. Всего с момента введения налога на налоговый учет стало 1580 компаний, приводят пример разработчики документа.
В то же время законом предлагается освободить от НДС поставки электронных услуг путем предоставления доступа к электронным образовательным (учебным) ресурсам в рамках оказания образовательных услуг.
Кроме того, предложено облагать доход нерезидента с источником его происхождения из Украины от производства или распространения рекламы налогом на прибыль предприятий в общем порядке, а не во время такой выплаты по ставке 20% у источника выплаты - резидентов,
Подробнее об идее введения такого налога читайте в материале:
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

17.02.21 14:38
Рада отсрочит обязанность облгазов установить 100% счетчиков газа еще на 2 года

Верховная Рада приняла за основу проект изменений в закон "Об обеспечении коммерческого учета природного газа" относительно пересмотра сроков установления потребителям счетчиков природного газа.
Как сообщает , за принятие соответствующего законопроекта №4248-1 в первом чтении проголосовали 279 народных депутатов.
Законопроектом предлагается отложить срок, до которого субъекты хозяйствования, осуществляющие распределение природного газа на соответствующей территории (облгазы), обязаны обеспечить установку счетчиков газа для населения, проживающего в квартирах и частных домах, в которых газ используется только для приготовления пищи, до 1 января 2023 года.
Согласно действующей редакции закона, облгазы были обязаны обеспечить установку счетчиков газа для таких потребителей уже до 1 января 2021 года.
Как отмечается в пояснительной записке к законопроекту, расходы на установку индивидуальных счетчиков газа были заложены в тарифе облгазов с 2016 года.
По данным НКРЭКУ, с учетом фактических объемов предоставленных услуг по распределению природного газа, за период с 2016 по 2020 год, у газораспределительных предприятий имелось финансирования для установления 1,02 млн индивидуальных счетчиков газа. Однако фактически облгазы за этот период установили на 140,99 тыс. счетчиков меньше.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

18.02.21 09:19
Постанова про привід Вовка не дає права затримувати або проникати в житло. Глава і судді ОАСК зробили все, щоб детективи не потрапили в приміщення суду, - НАБУ. ВIДЕО

Детективи НАБУ двічі, 8 та 16 лютого 2021 року, прибували до Окружного адміністративного суду м.Києва для виконання ухвал ВАКС про примусовий привід підозрюваного голови ОАСК до суду для участі у засіданні з обрання йому запобіжного заходу.
Виконати ухвалу не вдалося: вона не надає права затримувати підозрюваного або проникати до його житла чи іншого володіння, а голова та судді ОАСК вжили всіх заходів для того, щоб детективи не могли потрапити до приміщення суду. Про це повідомляє із посиланням на
"Окрім того, що детективам НАБУ в ОАСК постійно повідомляють про відсутність голови на робочому місці через його перебування у відпустці, там змінили пропускний режим. З листопада 2020 року потрапити на другий поверх, де знаходиться робоче місце підозрюваного голови суду, стороннім особам можна лише за дозволом, який, в свою чергу, надає один із підозрюваних учасників злочинної організації, очолюваної головою ОАСК. Наразі детективи утримуються від силового проникнення до судової установи", - підкреслюють у НАБУ.
Водночас, сам голова ОАСК у соціальних мережах створює видимість відкритості до правосуддя, публікує неправдиві заяви та звинувачення на адресу НАБУ.
"Вирішити цю ситуацію може лише Генеральний прокурор, чия бездіяльність впродовж півроку позбавляє слідство можливості використати передбачені законодавством процедури для досягнення завдань кримінального провадження. Починаючи з липня 2020 року і до сьогодні, детективи НАБУ тричі ініціювали перед Генеральним прокурором клопотання про надання дозволу на затримання підозрюваного голови ОАСК для звернення з цими клопотаннями до ВРП. Однак, ОГП досі цього не зробив", - додали в НАБУ.
Також дивіться:
"Голова та судді ОАСК грубо порушують законні вимоги слідства та суду, прикриваючись пунктами КПК України щодо гарантій суддівської недоторканості, а також суперечливою позицією Вищої ради правосуддя, яка не може мати преюдиційного значення, і спростовується рішеннями ВАКС", - сказано в заяві НАБУ.
You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Зарегистрированный президентом Зеленским пакет законопроектов о налоговой амнистии будет распространяться на все активы граждан в Украине, в том числе, за рубежом, доходы с которых не были задекларированы по состоянию на 1 января 2021, кроме тех, которые были получены в результате уголовных нарушений.

Об этом заявил председатель Комитета по вопросам финансов, налоговой и таможенной политики, нардеп фракции «Слуга народа» Даниил Гетманцев, - передает со ссылкой на


Как рассказал Гетманцев, в проведении налоговой амнистии Украина берет за образец опыт Аргентины и Индонезии.

«Налоговая амнистия будет распространяться на любые активы, в том числе, движимое и недвижимое имущество, ценные бумаги, корпоративные права, по которым субъект декларирования является владельцем или от которых вправе получать доход в Украине и за рубежом, которые приобретены за счет доходов, которые не были задекларированы за любой налоговый период по состоянию на 1 января 2021 года», - пояснил Гетманцев.

По его словам, условием для амнистии денежных средств является их размещение на специальном счете.

Не подлежат амнистированию активы, полученные в результате уголовных правонарушений, за исключением тех, которые были получены от уклонения от уплаты налогов/сборов или нарушений валютного законодательства.

"Также амнистируемы активы лиц, в отношении которых открытого судебное производство по статьям «легализация доходов от преступлений», «финансирование терроризма», ст. 306, ч.1-2 368-4, 369 и 369-2 Уголовного кодекса", – отметил руководитель профильного комитета.

По словам нардепа, законопроекты предусматривают ставку специального сбора на одноразовое декларирования 5% для валютных ценностей, размещенных на счетах в Украине, и ставку 9% для активов, находящихся за рубежом.

«Cтавка составит 5% для валютных ценностей, размещенных на счетах в банках Украины и другие активы, которые находятся (зарегистрированы) в Украине, 9% – валюта на банковских счетах и другие активы, которые находятся за границей, право денежного требования к нерезидентам, 2, 5% – по ОВГЗ, приобретенных в период с 1 января 2021 года по 20 июня 2022 года до подачи декларации», - пояснил Гетманцев.

Он отметил, что предусмотрено амнистирование активов без представления специальной декларации, в том числе активов, суммарная стоимость которых не более 400 тыс. грн.

«Декларацию можно будет подать с 1 июля 2021 до 1 июля 2022 года», – сообщил Гетманцев.
Несколько раз перечитал, то, что не понял - выделил. Или фейк, или "особенности перевода" или лютый **ц.
Украл, вывел за границу - поделись десятиной и "ты - красава"...
 

arnisumy

Well-Known Member
15.03.21 15:23
"Слуга народу" Семінський: "Я потрапляю в список партії - 7 лимонів у мене для цього є". АУДІО
Чинний депутат від партії "Слуга Народу" готовий був витратити до 7 мільйонів доларів на отримання мандата.
Це випливає з аудіозапису його розмови з екснардепом Миколою Рудьковським, який потрапив у розпорядження
У розмові майбутній депутат Олег Семінський ділиться планами про свою політичну перспективу і готовність балотуватися від будь-якої з партій. Він також озвучує розмір бюджету, який готовий витратити на те, щоб отримати мандат - сім мільйонів доларів.
"Домовившись з тобою і підписавши понятійний документ, я страхуюся елементарно. Я потрапляю в список тієї чи іншої партії - 7 лимонів у мене для цього є", - заявив він.

"Я не буду займатися публічною політикою. У мене в цьому немає необхідності. Але я отримую мандат. І поки не знімуть недоторканність, поки буде можливість ... Аж до комуністів", - говорить він.

Нагадаємо, в 2019 році Олег Семінський став народним депутатом ВРУ від партії "Слуга народу" по 205 округу в Чернігівській області.
Також читайте:
Нагадаємо, в 2021 році СБУ За версією слідства, в 2012 році Рудьковський з подільниками викрали Семінського і позбавили волі на 3 роки. Його катували і вимагали виплатити неіснуючий борг в 200 млн доларів США. Зараз Семінський - народний депутат "Слуги народу" по мажоритарному 205 округу (Чернігівська область).
25 лютого в Офісі генпрокурора заявили 5 особам, в т.ч Рудьковському.
26 лютого до викрадення Семінського.
3 березня він повернувся в Україну.
 
Зверху