Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
16.03.21 12:44
"Пошел на х#й, так понятнее?" - офіційний представник України в ТКГ Арестович на прохання спілкуватися українською

Спікер української делегації в ТКГ і радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Олексій Арестович відповів матом користувачеві на прохання перекласти свій пост українською мовою.
Про це повідомляє із посиланням на сторінку Арестовича в .
Так представник ТКГ написав пост про засідання групи і про те, як делегація "утримує терориста розмовами, поки спецназ підбирається, щоб заспокоїти його надовго".
"Дві доби чергових засідань ТКГ. Хочете зрозуміти, чим ми тут займаємося? Українська делегація в ТКГ - це як парламентер, який утримує терориста розмовами, поки спецназ підбирається, щоб заспокоїти його надовго. А іноді учасникам переговорів вдається домовитися і без спецназу. Принаймні, з окремих питань. І якщо ми добули хоча б одного заручника, домовилися пронести їжу, надати медичну допомогу - значить, уже говорили не дарма", - написав Арестович.
Один із користувачів соцмережі попросив Арестовича написати цей же пост по-українськи, оскільки він є представником української делегації.
Також читайте:
"Пане, це ж саме українською, ви ж стверджуєте, що знаходитесь у складі української делегації",
- написав користувач Віктор Іванов. На це Арестович відповів: "Пошел на х#й, так понятнее?"


Смотрите также на "Цензор.НЕТ":
Напомним, ранее Арестович .
При этом 7 августа 2019 года он о Зеленском вот так: "Зеленский не предатель. Он действительно старается. ... Он исходит из мира представлений обычного криворожского ватника с его кругозором".

 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

18.03.21 11:15
Журналісти виявили в СБУ спецбудуправління, яке працює як звичайний будівельний бізнес, - ЗМІ. ВIДЕО
Спеціалізоване будівельне управління СБУ, яке має займатися будівництвом житла для служби, працює як звичайний будівельний бізнес - будує спортивні майданчики, ремонтує каналізацію і реконструює школи за захмарними цінами. Ні скарги від замовників, ні кримінальні провадження не зупиняють будівельників з СБУ. Більш того спецбудуправління має 2 мільйони податкового боргу.
" " виявило в структурі Служби безпеки будівельне підприємство, необхідність існування якого викликає чимало запитань, передає
You must be registered for see medias
Війна залишила в Авдіївці чимало розтрощених будівель. Серед цих будинків виділяється велика триповерхівка із синьо-жовтою табличкою на дверях. На табличці напис: "Авдіївська середня загальноосвітня школа №2". Будівля перебуває на реконструкції з 2015 року, відколи в лютому-березні у неї . Зараз фасад будівлі частково огортає утеплювач, а на рамах нових пластикових вікон — захисна плівка, яку ще не встигли зняти. Подвір’я школи засипане пилом та побілкою, біля входу лежать будматеріали. Ті обстріли школи були не останніми. Двома роками пізніше, у 2017-му, це . Тоді в школі розташовувався пункт прийому гуманітарної допомоги, куди українські волонтери та міжнародні організації звозили речі першої необхідності. Попри обстріли та те, що школа знаходиться впритул до лінії розмежування з окупованим Донецьком, місцева влада вирішила зробити цю школу "опорною", тобто, по суті, головною школою Авдіївки.
Дивіться також:
За роки реконструкції на школу виділили понад 150 мільйонів бюджетних гривень — за ці гроші, як свідчать експертні підрахунки, можна було побудувати нову. Але багаторічний підрядник робіт — будівельне управління Служби безпеки України — за шалені гроші не спромоглося навіть відреставрувати стару.
Значна частина і бюджетних, і донорських грошей йшла на реконструкцію опорної школи №2. "Слідство.Інфо" підрахувало, що якщо у відновлення кожної з п’яти інших шкіл міста приблизно від 400 тис до 6,8 млн, то на реконструкцію школи №2 провели тендерів на близько 155 млн грн державних грошей. Тобто виходить, що реконструкція однієї єдиної школи коштує майже у 13 разів більше, ніж п’ятьох інших разом узятих. Спецбудуправління СБУ з’явилося у авдіївській школі у 2016-му році — тоді вони отримали перші 3 млн гривень. Уже за рік управління виграло ще один тендер на — на додаткові роботи, і у 2019 році ще майже 1,4 млн грн.
Аналітики з команди моніторингового порталу Dozorro, який займається контролем публічних закупівель, на прохання "Слідства.Інфо" дослідили документи з реконструкції. Вони виявили, що завдання, на які було виділено кошти, нерідко дублювались.
"Аналіз календарних графіків виконання робіт показує дублювання одних і тих же робіт у кожному з трьох графіків. Деякі роботи, які по суті є одними, називали по-різному", — зазначає координаторка регіонального напряму проекту Dozorro Анастасія Ференц.
За Міністерства розвитку громад та територій України, вартість будівництва нової школи, розрахованої на 1140 учнів (саме стільки учнів у авдіївській школі), у 2018 році становила 120 млн грн — з розрахунку 105 тис грн на одне учнівське місце. Тобто, за гроші, виділені на реконструкцію, можна було побудувати нову школу.
З відкритих джерел ми дізналися, що департамент СБУ переважно займається зовсім не стратегічними об’єктами і є досить активним учасником державних та місцевих тендерів. За останні п’ять років Спецбудуправління СБУ тендерів на 81,2 мільйон гривень (з них близько 73,6 млн — школа у Авдіївці).
Так департамент отримав за будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям для гри в мініфутбол на Хмельниччині . Реконструював очисні споруди каналізації в селищі Козова на Тернопільщині ( . Два рази коригував кошторис Мар’їнської центральної районної лікарні ( 25 тис. грн), відремонтував кімнати та коридор в будівлі Держспецзв’язку ( ) та ремонтує меблі для Департаменту господарського забезпечення СБУ (93 . грн).
Конкуренти Спецбудуправління звинувачують його у зловживанні становищем і нечесній грі.
" Ми проаналізували кількох останніх керівників департаменту, а вони змінюються досить часто. Всі вони — Михайло Кобля, Сергій Бакулін та Сергій Осиковий — напряму пов’язані з будівельним бізнесом. З 2020-го року підприємством керує Віктор Сінельник, колишній гіпермаркету "Епіцентр К"", - захначають журналісти.
 

arnisumy

Well-Known Member
какаяраздніца:

18.03.21 15:39
"Нове обличчя" в політраді "Слуг народу" Вадим Слюсарєв: генерал за Януковича, бізнес в окупованому Криму і візити в Росію

Автор:
До політради "Слуг народу" обрано Вадима Слюсарєва - господаря кордону і прокуратури Харківської та Сумської областей, який отримав звання генерала за Януковича. Слюсарєв літає в Крим до своїх батьків, які мають російські паспорти, володіє двома готелями в Алушті, дев'ятьма фірмами із завезення імпорту в Україну і землею на прикордонному переході Гоптівка.
"Ми кинули виклик системі! Ми шукаємо якісно нових людей, які не були частиною старої політики, які мають здобутки у своїй справі! Перше завдання - очищення країни від корупції!" - на главной странице сайта партии "Слуга народа".
Но при этом 13 марта на съезде избрали новых руководителей в новый Так давайте посмотрим, каким же задачам отвечает "новое лицо", избранное в политсовет Слуг народа от Харькова.

Вадим Слюсарев - кадровый пограничник, звание генерал-майора получил в 2011 году, был помощником народного депутата Партии регионов Артема Пшонки, который с 14-го года в бегах. Длительное время в руководстве Слуг народа делали вид, что его не знают и отбивались от вопросов журналистов. Ведь Слюсарев ну никак не похож на "новое лицо" - он, по мнению ряда источников, похож на богатого отставного чиновника-контрабандиста, который явно небесплатно добыл себе влияние в партии власти. И при этом его бывший подчиненный и партнер Павел Сушко возглавил по протекции Харьковскую областную организацию Слуг народа. Слюсарев также добыл должность прокурора Харьковской области для своего партнера Александра Фильчакова, который ранее был прокурором того самого Дергачевского района, в котором находится погранпереход "Гоптовка", которым руководил Слюсарев будучи пограничником. Именно Фильчаков причастен к закрытию уголовного дела по приватизации земли на пограничном переходе "Гоптовка" компанией "Фронтера", совладельцем которой является Слюсарев. Погранслужба, кстати, до сих пор платит генералу Слюсареву - ведь вместо того, чтобы построить общежитие для личного состава Гоптовки, в то время, когда Слюсарев там руководил, он приватизировал часть земли погранперехода и построил там частную гостиницу, которую сейчас его фирма сдает в аренду... Госпогранслужбе. Слюсарев также назначил главой Сумской облгосаминистрации Хому, также имеет большое влияние в прокуратуре Сумской области. То есть на границе двух приграничных с РФ областей Слюсарев имеет большой вес. Ценный кадр для борьбы с коррупцией в Слуге народа, о котором не раз
Но теперь он все уголовные дела позакрывал, и Слуги его стесняться перестали и сразу избрали в политсовет. Тоже стал новым лицом!
Слуги народа дали Слюсареву еще больше влияния, чем у него было до 2014-го. Может, это такое партийное задание - глубоко внедриться в коррупционные круги контрабандистов, чиновников, Слуг народа, и потом всех сдать оптом?
И вот тут интересно, на кого же работает Слюсарев? В войне этот генерал никакого участия не принимал, потому что у него вдруг нашлось много дел... в России!
Да, в российских базах данных обнаруживается наличие у семьи члена политсовета Слуги народа Слюсарева бизнеса в оккупированном Крыму.
Его родители-пенсионеры, Алексей Игоревич 1949 года рождения и Татьяна Дмитриевна 1952 года рождения владеют недвижимостью в Алуште по адресу улица Набережная, 24 и Набережная, 24Г. По этим адресам числятся гостиницы и " . Всего по данному адресу три объекта общей площадью 1970 кв. метров.


Родители Слюсарева получили российские паспорта в Крыму в числе первых - еще 28 марта 2014 года.
Слюсарев еще в 2014-м отправил в Крым копии всех своих документов, включая школьные аттестаты и даже флюораграфию грудной клетки. Интересно, что там с помощью этих документов оформляют? На работу брали или на службу?
Слюсарева можно найти в российской базе данных "Мигрант" - системе учета иностранных граждан, которая зафиксировала въезд в РФ. В другой базе данных - полеты в Крым. Например, 11 июля 2015-го зафиксирован вылет Вадима Слюсарева рейсом 610-YC из российского Белгорода в Симферополь, и обратный рейс 20 июля 609-YC обратно. Видимо, отдых. Летал через Белгород - то есть выезжал в РФ на машине и оттуда самолет. Ну а что - там ведь все свои, летать удобней. Также отметка о въезде в РФ поставлена в 2020 году.

Возможно, новоизбранный член политсовета Слюсарев прекратит прятаться от избирателей и от СМИ, и пояснит чем владеет он сам и его семья в Крыму, и на каких условиях он сохраняет возможность посещать Крым, вести хозяйственную деятельность. Кто дает ему гарантии безопасности?
Но прежде всего это вопрос сейчас к руководству Слуги народа - неужели они не знают кто такой Слюсарев? Неужели непонятно, что это риск для репутации и вас за это будут бить в СМИ?
Вы назначаете одиозного человека ради чего? Потрудитесь объяснить, какая у него программа, почему он не делает вообще никаких публичных заявлений, будучи молчаливым серым кардиналом? Как он и его семья так здорово разбогатели после долгих лет на государственной службе? Напишите о Слюсареве под вот этим объявлением на стартовой странице партийного сайта.

 

d324co

Well-Known Member
В НАБУ заявили, что не открывали уголовное дело против Коломойского после введения против него санкций США
11:28 / 23 марта 2021

В Национальном антикоррупционном бюро Украины заявили, что после введения санкций США против Игоря Коломойского не вносили в Единый реестр досудебных расследований сведений о регистрации связанных олигархом уголовных дел. Также в НАБУ не сообщали бизнесмену о подозрении.
Об этом говорится в ответе Бюро на запрос адвоката Владимира Богатыря, оказавшемся в распоряжении “Страны”.
5 марта государственный секретарь США Энтони Блинкен объявил о санкциях против украинского олигарха и его ближайших родственников. Им запретили въезд в США из-за причастности к коррупции в период руководства Коломойским Днепропетровской областью.
Адвокат поинтересовался у НАБУ – открыто ли уголовное производство в связи с заявлением Блинкена о фактах коррупции во время губернаторства Коломойского.
В Бюро ответили отрицательно.
 

arnisumy

Well-Known Member
"мудрий наріт" "нових облич" знову навибирав
You must be registered for see images

29.03.21 13:31
Аксьонов переміг на довиборах у Раду в Донецькій області, - дані ЦВК

На довиборах до Верховної Ради на одномандатному окрузі №50 у Донецькій області переміг мер Добропілля і представник партії "Порядок" Андрій Аксьонов.
Про це повідомляє із посиланням на ЦВК.
Аксьонов набрав 65,46% голосів (19 949).
На другому місці - кандидат від Партії Шарія Валентин Рибін, за нього проголосували 13% (3 963 голосів).
Кандидатка "ЄС", волонтерка і лікарка Юлія Кузьменко, обвинувачена у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, отримала 6,69% голосів.
Також читайте:
Андрій Аксьонов в 2014 році, як мер селища Новодонецьке, організував там псевдореферендум. У жовтні 2015 був обраний мером Добропілля. ЗМІ повідомляли, що в Аксьонова подвійне громадянство - України та Росії. У травні 2018 року йому повідомили про підозру в службовій підробці (ч.1 ст.366 КК), підробці та використанні документів (ч.4 ст.358 КК), привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (чч.2 , 3 ст.191 КК) - заради незаконного відвідування окупованого Криму. У січні 2019-го Аксьонова відправили під нічний домашній арешт на два місяці.
Також читайте:
Зазначимо, адвокат Валентин Рибін відомий своїми проросійськими поглядами, а також захистом обвинувачених у державній зраді і тероризмі. Зокрема, він був адвокатом колишніх співробітників харківського "Беркуту" (втекли до Росії) і російських ГРУшників.
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
ще для 10 000 зубажілих настав кінець епохи бідності :D :D :D


30.03.21 12:10
Мінсоцполітики вирішило примусово перевести на банківські карти всіх пенсіонерів. "Укрпошті" доведеться скоротити понад 10 тис. листонош, - Смілянський. ІНФОГРАФІКА

Мінсоцполітики вносить завтра проєкт постанови, про примусове, з 1 вересня 2021 року, переведення на карти усіх пенсіонерів, крім інвалідів 1 групи, які не ходять і тим, кому більше 80 років. Тобто пенсіонерам буде примусово відкритий рахунок. Це в країні, де банки і банкомати наявні в 4% населених пунктів і часто найближчий на відстані в 50-60 км.
Як передає про це написав директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський у
"Зараз буде ЖОРСТКИЙ пост, але, вибачте - задрало. Знищенню держкомпаній популізмом і непрофесіоналізмом має колись прийти кінець, як і знущанню над пенсіонерами. Марк Твен (цитуючи Б. Дізраелі) писав: Є три види брехні: брехня, нахабна брехня і статистика. Мені складно сказати, до якої з цих категорій віднести вчорашнє інтерв'ю міністра соціальної політики Марини Лазебної, де вона згадала, що "Укрпошта" шантажем (забираючи шматок хліба у пенсіонерів) підвищила тарифи на доставку пенсій з 60 до 100 гривень за 1 доставку (або на 67%). Варіантів тут 3 (розрахунок я доклав на фото)

Також дивіться:

  1. Варіант 1: З 1 квітня пенсії українським пенсіонерам підвищуються на 37%. В цьому випадку я радий за пенсіонерів і відмовляюся від перегляду тарифів.
  2. Варіант 2: Міністр надала неправдиву і свідомо помилкову інформацію, що ганьбить АТ "Укрпошта", і в цьому випадку, як прийнято в європейській країні, повинна як мінімум принести офіційні вибачення всьому колективу "Укрпошти". Бо РЕАЛЬНЕ підвищення тарифів становитиме (в разі схвалення) 11% в 2021 році, при зростанні мінімальної зарплати на 37%, крім інших витрат. Ще раз - 11% проти 37%!
  3. Варіант 3 - Міністр не володіє предметом, про який говорить, особливо коли запитує: Які витрати можуть бути в "Укрпошти" на пенсіонерів, які отримують пенсію у відділеннях? А дійсно, які? Адже пенсію ми там виплачуємо в біткоїнах, дбайливо привезених нам добрими ельфами з Мінсоц і ПФУ. До речі про добрих ельфів і злих хапуг з "Укрпошти". Вартість отримання переказу (що дорівнює пенсії) у відділеннях Нової Пошти становить 2% + 25 гривень за 1 операцію. Бажаний тариф "Укрпошти" з доставки по місту додому (або у відділення) - 1.3%. Жах, які ми хапуги. Може, все-таки знову вибачення?
Читайте також:
Але вибачитися варто не тільки нам, а ще 3.5 мільйонам пенсіонерів, добробут яких вона готова поставити на карту, щоб "перемогти" "Укрпошту" і разом з Міністерством фінансів Сергієм Марченком та Пенсійним фондом Євгеном Капінусом щось заощадити. На собі економити не прийнято, тому вона з Мінфіном накинули на витрати ПФУ +200 мільйонів гривень в цьому році. Адже ті, хто сидить у кабінеті, важливіші за тих, хто носить по домівках пенсії і ризикує своїм здоров'ям.
Мінсоц вносить завтра проєкт постанови, про примусове, з 1 вересня 2021 року, переведення на карти ВСІХ пенсіонерів, крім інвалідів 1 групи, які не ходять і тим, кому більше 80 років. Тобто пенсіонерам буде примусово відкритий рахунок (вгадайте де?). Це в країні, де банки і банкомати присутні в 4% населених пунктів і часто найближчий на відстані в 50-60 км. Як Вам ідея в короновірус, коли транспорт до цього банку нормально не ходить? Зараз звичайно з інтерчендж в селі розберемося, і Apple Pay там попре, благо біткоїни вже в наявності. Але вихід є! Вгадайте хто, згідно з постановою, оплатить доставку грошей до села з банку, якщо пенсіонер не зможе туди доїхати? Правильно. Сам пенсіонер. Убер мабуть викличе, щоб пенсію привезли. Особливо взимку. Грошей же багато - пенсія на 37% підвищилася, гуляти будуть на всі. Мінсоц зневажливо пише в кінці проєкту постанови, що вона "позитивно вплине на одержувачів пенсій". Навіть не сумніваюся.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Ну так може після всіх цих драконівських заходів у нас знизиться дефіцит Пенсійного фонду? На жаль, знову ні. Насправді економії не буде, бо за такого скорочення виплат "Укрпошті" доведеться скоротити понад 10 000 листонош, а значить бюджет отримає менше ЄСВ, ПДФО та буде виплачувати допомогу з безробіття і субсидії звільненим більше, ніж економія (розрахунки теж навів) на тарифі на доставку пенсій. Але кого цікавлять цифри, або як казав М.М. Жванецький - Кому цікавий борщ, коли такі справи на кухні. При цьому сьогодні (навіть якщо залишити всіх пенсіонерів у спокої), підвищення тарифу становитиме близько 265 мільйонів гривень до 2020 року. Тільки ЄСВ "Укрпошта", після підвищення мінімалки до 6000 гривень, сплатить до бюджету на 272 мільйони більше, ніж у 2020 році, не рахуючи +208 мільйонів ПДФО, 55+ мільйонів дивідендів та інших податків.
Навіщо, запитаєте Ви, вся ця маячня і хвилювання пенсіонерам, коли і так в країні нелегко (ну крім нелюбові до Смілянського)? Я дійсно не знаю. Я до кінця вів і веду, і вестиму переговори. У нас була домовленість не виносити сміття з хати і знайти рішення. Але вчора всьому уже прийшла межа. Я вже мовчу про зрив міжнародних програм в 100 мільйонів євро тощо. Але не можна так знущатися з інших роботодавців України, а потім питати: а що це у Вас ремонти не здійснено в відділеннях? А чому такі маленькі зарплати у листонош? Або - перл Мінфіну - а чому Ви податки і зарплати не платите, як Нова Пошта? (В сенсі, мовляв, менше треба платити і листонош на ФОПи перевести). До речі - тарифи на листи і регульовані посилки (а це 25% нашої виручки) з початку 2020 року теж не змінювалися. Привіт НКРЗІ. Тому, що "соціально відповідальні", - заявив Смілянський.




 
Зверху