Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
25.01.20 14:19 "Тепер будемо ї#ашити Третьякова, бл#дь", - на "записах" Труба розповів про наказ з ОП щодо екснардепа. АУДIО
У суботу, 25 січня, на телеграм-каналі "Трубу прорвало", присвяченому діяльності Державного бюро розслідувань (ДБР) і його екскерівника Романа Труби, оприлюднили нові фрагменти розмов нібито з участю перших осіб держави.
Як передає зокрема, на третьому аудіозаписі людина з голосом глави ДБР Романа Труби повідомила співрозмовнику, чий голос схожий на голос керівника патронатної служби ДБР Олександра Удовиченка, про чергове доручення Офісу президента України - почати переслідування колишнього депутата Олександра Третьякова.
УВАГА! Ненормативна лексика!
"Удовиченко: Нє, ну бл#дь. А що Шура з Чаузом розмовляв?
Труба: Ну бл#дь, х#йня. Каже це робимо з цим. ВОНИ хочуть ї#ашіть, бл#дь. Тепер будемо ї#ашіть Третьякова, бл#дь.
Удовиченко: Так правильно, давайте.
Труба: Так я про це домовився. Не просто Шурика ї#ашити, Третьякова будемо ї#ашити.
Удовиченко: Романе Михайловичу, ми з вами довіряємо один одному. Якщо ви мені говорите, наприклад, будь-що. Сашо, вистрибни у вікно, бо так треба, - я вистрибую".

 

arnisumy

Well-Known Member
25.01.20 14:00 Глава ДБР Труба розпорядився не відкривати справу проти голови фракції "СН" Арахамії, - прослуховування. АУДIО
У суботу, 25 січня, на популярному телеграм-каналі "Трубу прорвало", присвяченому діяльності Державного бюро розслідувань (ДБР) і його екскерівника Романа Труби, оприлюднили нові фрагменти розмов нібито з участю перших осіб держави.
Як передає зокрема, на другому аудіозаписі йдеться нібито про те, як керівник Першого управління організації досудових розслідувань Олег Корецький зупиняє внесення до ЄРДР справи, де фігурує голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.
"Труба: Там є якась ситуація. Є Міністерство інфраструктури. Є там Укртрансінспекція, якась херня.
Корецький: Вантажний рух перевіряє. Перевезення.
Труба: Напевно, не тільки. Думаю, там широкі повноваження. Так, там прийшли з інформацією до того начальника щодо системи тих поборів, які там існують. Я йому (слідчому) дав довідки: якась загальна щодо системи, щодо кримінальних проваджень стосовно дій тих працівників. Вони хочуть, щоб ми ті всі провадження об'єднали. Але об'єднувати це ніхто не буде. На хера нам той дріб'язок. Вони хочуть, щоб ми внеслися. Але без особливої затрати людських ресурсів. Ну бл#дь, бо у нас їх немає.
Корецький: Відсилати їх не будемо.
Труба: Ну дивись, як на мене, - відмивання... Я вважаю, що треба внестися.
Корецький: Я ж кажу, що ми внесемся. І подумаємо, як правильно...
Труба: Дивись, тут є Арахамія. Ти читав?
Корецький: Я читав. Ми внесемося. Куди ми подінемося...
Труба: Давай все ж почекаємо.
Корецький: Добре. Арахамія - я почув. Ми чекаємо, поки ви скажете... "
Читайте також:

 

arnisumy

Well-Known Member
потужно, дуже потужно ...

В "Укрзалізниці" взяли на роботу "генпрокурора ДНР": подробиці скандалу
15:06, 20.01.2020
Оновлено: 18:00, 20.01.2020

" " потрапила в черговий скандал. Там на одну з ключових посад призначили прихильника "русского міра" Ігоря Сагунова, якого пропонували на пост "генпрокурора ".
Одіозного кандидата просуває директор Південно-Західної залізниці Григорій Бевз, який обійняв цю посаду в грудні 2019 року. Сагунова він поставив своїм заступником із безпеки, повідомляє " ".

Видання написало, що уродженець Макіївки Сагунов у різні роки працював у підрозділах прокуратури Макіївки, міста Донецька й Донецької області. У квітні 2012 року його призначили прокурором Донецька.
You must be registered for see images

Прокурор Донецька Ігор Сагунов, 2012 рік
factor-news.info
"У 2014 році Сагунов був відвертим прихильником "русского міра" й активістом на мітингах у Донецьку. Нам вдалося розшукати кандидатур в "уряд" так званої ДНР, де Ігоря Сагунова Кремль рекомендував як генерального прокурора окупованої частини Донецької області", – йдеться в публікації.
Список, про який йдеться, було знайдено у зламаному хакерами листуванні помічника президента РФ , який негласно від імені Кремля "опікується" Україною.
"На підконтрольній території Ігор Сагунов з'являється в 2017 році, почавши діяльність в ДП " ", – зазначають автори.
НОВИНИ

You must be registered for see images

Ігор Сагунов на мітингу "ДНР"

You must be registered for see images

Кадрові рекомендації Кремля для "ДНР"
Звільнився, але залишився в штаті
В "Укрзалізниці" в коментарі неофіційно підтвердили, що скандальний експрокурор у них працює. Там не розуміють, як його могли взяти до них на роботу.
"Він був працевлаштований три місяці тому на посаду в.о. заступника начальника з безпеки Південно-Західної залізниці. Минулого тижня (тобто до 18 січня, – Ред.) його звільнили. Водночас він продовжує перебувати в штаті. Але вже не в Південно-Західній залізниці, а як співробітник відділу безпеки "Укрзалізниці". Ми теж не розуміємо, як таке призначення стало можливим і що взагалі відбувається", – на правах анонімності сказали представники УЗ.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

26.01.20 23:21
Уряд посилює заходи безпеки для захисту українців від потенційної загрози коронавірусу, - Гончарук

На сьогодні в Україні не зареєстровано жодного випадку захворювання коронавірусом 2019 nCoV.
Про це в повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, інформує .
"Уряд підсилює заходи безпеки для захисту українців від потенційної загрози коронавірусу. Наразі ситуація з розповсюдженням коронавірусу в світі є такою, що потребує особливої уваги. Тому ми посилили контроль на пунктах в’їзду в Україну для вчасного виявлення можливих випадків захворювання.
На сьогодні в Україні не зареєстровано жодного випадку на захворювання коронавірусом", - пише він.
За його словами, відсьогодні, з 26 січня, в аеропорту Бориспіль всі пасажири прямих авіарейсів з Китаю проходять температурний скринінг тіла. Фахівці санітарно-карантинного підрозділу Міністерства охорони здоров’я підготовлені, укомплектовані інфрачервоними термометрами та вже працюють в аеропорту.
"Перевіряють абсолютно всіх пасажирів — і тих, хто приїхав в Україну, і тих, хто транзитом подорожує. Чому ми ввели такий скрінінг тільки на прямі рейси з Китаю? Тому що такі ж перевірки працюють в інших аеропортах світу. Наприклад, якщо людина приїжджає в Київ транзитом, наприклад, через Мілан, то температурний скрінінг ця людина пройде в Мілані.
Сьогодні наші фахівці вже зустріли перший рейс з Китаю, на ньому було 150 людей. Жодної людини з них, у якою були ознаки захворювання не виявили, всі — допущені на територію України".
Усіх тварин, що ввозяться в Україну, також обов’язково оглядають спеціальними ветеринарними службами.
"За моїм дорученням, створено оперативний штаб при МОЗ України, куди увійшли представники Державною прикордонною службою, МВС України, Держпродспоживслужби та Державною митною службою України. Є чіткий план заходів між цими органами, що робити у разі зафіксованого випадку захворювання в країні. МОЗ разом з усіма іншими медичними закладами повністю готові виявити вірус на ранніх стадіях та надати всю потрібну медичну допомогу людям.
І нагадую, всю достовірну інформацію необхідно отримувати лише на офіційних джерелах. Це сайт Міністерства охорони здоров’я або інших представників оперативного штабу, Урядовий портал або офіційні ресурси Всесвітньої організації охорони здоров’я", - пише Гончарук.

Нагадаємо, вперше новий тип вірусу, що викликає атипову пневмонію, було підтверджено 31 грудня 2019 року в Ухані (Китай), населення якого становить понад 11 млн осіб. Початкові симптоми захворювання: підвищена температура і кашель. Багато хто з інфікованих повідомляв, що відвідували рибний ринок Хуанань або працювали там. 21 січня Національна комісія охорони здоров'я Китаю підтвердила передачу коронавірусу 2019-nCoV від людини людині. Станом на ранок 26 січня загалом зареєстровано 1975 підтверджених випадків пневмонії, викликаної коронавірусом. 324 людини перебувають у критичному стані, 49 осіб одужали.
 

d324co

Well-Known Member

Головне "не выносіть сор із избы"))

З іншого боку - то є підтвердження справжності тіх плівок, бо, інакше, признали б фейком та й усе...
 

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕбіли, "вашилюди" уже в Києві гуляють!

27.01.20 19:58
Суд взяв під варту найманця "ДНР", який влаштував стрілянину по поліцейських у Києві

Увечері 27 січня суд обрав запобіжний захід громадянинові, який стріляв по поліцейських у Києві 25 січня.
Про це повідомляє
Суд обрав запобіжний захід найманцю "ДНР", який у ніч з 24 на 25 листопада почав стріляти біля одного з нічних закладів Києва, внаслідок чого поранень зазнав патрульний поліцейський.
 

arnisumy

Well-Known Member
Лохи, зустрічайте "ЗЕповстанців" на вулицях вашого міста!

27.01.20 17:18
Терориста "ДНР", який брав участь в обстрілі Торецька, затримано в Маріуполі, - СБУ. ФОТО
У районі проведення операції Об'єднаних сил співробітники Служби безпеки України затримали терориста "ДНР", який протягом двох років обстрілював позиції українських військ.
Про це повідомляє із посиланням на СБУ.
Оперативники спецслужби встановили, що із початком збройної агресії РФ проти України мешканець Горлівки приєднався до проросійських терористів. Як стрілець-гранатометник він входив до так званого "1 армійського корпусу ДНР" та брав активну участь у боях поблизу Горлівки у напрямку Торецька та вів обстріли з позицій "Шанхай" та "6\7".
У 2016 році після поранення в голову чоловік був комісований.
Шукаючи роботу, в кінці 2019 він прибув до Маріуполя, де його затримали правоохоронці.
Читайте також:
В рамках відкритого кримінального провадження затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

27.01.20 19:31
КС не розглядатиме конституційність законів про "особливий статус" Донбасу й амністії найманців РФ, - постанова суду

Велика палата Конституційного суду України прийняла постанову про відмову у відкритті конституційного провадження щодо трьох законів України.
Про це йдеться в повідомленні на , інформує
27 січня Велика палата КСУ відмовила в розгляді конституційного подання 53 депутатів Верховної Ради VIII скликання.
Зокрема, депутати просили визнати неконституційними закони "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей", "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей" і "Про недопущення переслідування і покарання учасників подій на території Донецької та Луганської областей".
Рішення КСУ є остаточним і оскарженню не підлягає.
Читайте також:
Нагадаємо, 12 грудня 2019 року депутати Верховної Ради продовжили на рік закон про "особливий статус" Донбасу.
Закон про особливий порядок місцевого самоврядування в ОРДЛО був прийнятий Верховною Радою у вересні 2014 року і набрав чинності 18 жовтня 2014 року терміном на 3 роки. Документ передбачає, що особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донбасу вступає в силу тільки "після виконання всіх умов, викладених у статті 10 закону, зокрема в частині, що стосується виведення всіх незаконних збройних формувань, їхньої військової техніки, а також бойовиків і найманців із території України".
Зокрема, стаття 10 цього закону (перехідні положення) встановлює, що особливий порядок місцевого самоврядування реалізується виключно органами місцевого самоврядування, які будуть обрані на позачергових виборах. У цій статті також прописані умови, без виконання яких вибори в ОРДЛО неможливі, серед умов - виведення незаконних збройних формувань і військової техніки з України, гарантії вільного волевиявлення, спостереження за виборами, в тому числі представниками міжнародних організацій, недопущення незаконного втручання у виборчий процес, дотримання принципів політичного плюралізму і свободи агітації.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

23.05.19 20:29
Україна взяла кредит 200 млн євро на відновлення Донбасу

Європейський інвестиційний банк надав уряду України кредит у розмірі 200 млн євро. Ці гроші підуть на відновлення ключових об'єктів інфраструктури в Донецькій і Луганській областях.
Про це повідомив глава представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жан-Ерік де Загон, інформує із посиланням на
За його словами, кошти використаються з метою інвестування у відновлення ключових об'єктів інфраструктури в Донецькій і Луганській областях, а також забезпечення належних умов проживання для внутрішньо переміщених осіб.
Жан-Ерік де Загон зазначив, що метою кредиту є поліпшення рівня життя жителів Східної України.
"Надзвичайна кредитна програма для відновлення України була розроблена спеціально для того, щоб допомогти жителям Східної України, включно з тисячами ВПО, вирішувати складні проблеми, з якими вони стикаються в результаті збройного конфлікту. Ця програма на суму 200 млн євро є частиною нашого загального кредитного портфеля для України в розмірі 5,8 млрд євро. Вона має на меті покращити рівень життя людей, а саме умови проживання, охорону здоров'я та освіту. І це переконливий доказ того, що Україна, як пріоритетний партнер ЄС, може отримати велику користь від підтримки і фінансування ЄС. Ми раді надати допомогу там, де вона найбільше потрібна, і це поліпшить життя звичайних громадян", - сказав він.
Відповідну фінансову угоду між Україною та Європейським інвестиційним банком було підписано в Києві в грудні 2014 року. Виконує проект Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Забезпечити прозорість і підзвітність програми допомагає ПРООН.
Програма поширюється на підконтрольні Україні території Донецької та Луганської областей, сусідні Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську області, а також міськради Київської, Одеської, Полтавської та Херсонської областей з великим напливом внутрішньо переміщених осіб.
Для субпроектів Донецької і Луганської областей виплати кредиту повністю здійснюються з державного бюджету, субпроекти в інших областях включають внесок із місцевого бюджету.
Станом на травень 2019 року уряд відібрав 293 субпроекти загальною вартістю 3,25 млрд грн, зокрема, ремонт медустанов, шкіл, дитячих садків, житлових і громадських будівель.

VS

27.01.20 20:44
Компанія Ахметова придбала за 200 млн євро віллу на Лазурному березі. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
Компанія SCM Holdings Limited українського мільярдера Ріната Ахметова придбала за 200 мільйонів євро маєток на Французькій Рив'єрі в італійській компанії Campari.
Про це повідомляє із посиланням на .
You must be registered for see medias
Зазначається, що компанія Ахметова купила віллу Les Cèdres після того, як італійський виробник напоїв оголосив про її продаж минулого року. Особняк розташовано в Сен-Жан-Кап-Ферра. Як пише видання, факт купівлі підтвердила особа, знайома з ситуацією. Водночас, у компанії Ахметова відмовилися коментувати, чи буде він використовувати віллу як приватну резиденцію.
Про те саме пишуть на : "Компания рассматривает недвижимость как долгосрочную инвестицию. Для SCM Holdings Limited недвижимость - ключевая сфера бизнеса для инвестиций в Европе и Северной Америке, н "Компанія розглядає нерухомість як довгострокову інвестицію. Для SCM Holdings Limited нерухомість - ключова сфера бізнесу для інвестицій в Європі і Північній Америці, поряд із видобутком корисних копалин, металургією, енергетикою, ЗМІ і транспортом".







Фото: telegraph.co.uk
Зазначимо, що віллу Les Cèdres на узбережжі Середземного моря в комуні Сен-Жан-Кап-Ферра побудували в XIX столітті. На початку ХХ століття будинок належав королю Бельгії Леопольду II, а потім перейшов у власність родини Марньє-Лапостоль, відомої завдяки виробництву коньячного лікеру Grand Marnier.
У 2016 році компанію, що володіє Grand Marnier, викупив концерн Campari. Він і продав віллу компанії Ріната Ахметова SCM Holdings Limited. Площа особняка з 14 спальнями становить майже 1700 кв.м.
 

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕперемога 73%

27.01.20 20:59
Уголовное производство против "единоросса" из Севастополя Кучерявого закрыли по сроку давности

Уголовное производство по обвинению участника "тактической группы" "Автоканал Севастополя" Игоря Кучерявого судья Днепровского районного суда Киева Вера Левко закрыла во время подготовительного заседания. Истек срок давности для привлечения его к уголовной ответственности.
Об этом сообщает со ссылкой на .
По материалам уголовного производства, в марте 2014 года Игорь Кучерявый вступил в "тактическую группу" "Автоканал Севастополя", которая по радиоканалу на частоте 446 MHz координировала деятельность блокпостов и выезды бойцов незаконного вооруженного формирования "Самооборона Севастополя", а также активно противодействовала украинским военным.
Кучерявый вину полностью признал. Его адвокат Игорь Мокин во время подготовительного заседания подал ходатайство о прекращении производства в связи с тем, что истек срок давности, в который законодательство позволяет привлечь Игоря Кучерявого к ответственности.
Прокурор Игорь Корженко не возражал против закрытия уголовного производства.
"На сегодня прошло более пяти лет, поэтому сторона обвинения не будет возражать против заявленного ходатайства", - сказал прокурор.
Согласно статье 49 Уголовного кодекса Украины, лицо освобождается от уголовной ответственности, если с момента совершения им преступления и до вступления приговора в законную силу истекли предусмотренные статьей сроки. Часть 2 статьи 110 УК, по которой обвиняли Кучерявого, относится к преступлениям средней тяжести. Следовательно, имеет срок давности 5 лет.
"На сегодняшний день уголовное дело в отношении Игоря Кучерявого закрыто и он освобожден от уголовной ответственности, - сказал в комментарии "БСИ" адвокат Игорь Мокин. - Он не был под стражей. Во время досудебного расследования он находился в Херсоне. Ему была избрана мера пресечения в виде домашнего ареста".
Напомним, до выяснения причастности к совершению преступлений в составе подразделения "Самообороны Севастополя" члена регионального политсовета партии "Единая Россия" и незаконного формирования "Автоканал Севастополя" Игоря Кучерявого. Он приехал на материковую территорию Украины с целью оформления украинского загранпаспорта.
Кучерявому инкриминировали посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины (ч. 2 ст. 110 Уголовного кодекса Украины). Санкция статьи предусматривает наказание от 3 до 5 лет заключения.
 
Зверху