Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Угу,я думаю теперь сказки про таможенный союз закончились.Путин если сейчас не сможет отобрать часть Украины,то больше не увидет Украину никогда.

Все политики и президенты будущие будут знать,перед ними ВРАГ,самый настоящий не выдуманный,который может без каких-либо обьявлений напасть и попытатся отобрать часть территории/
І тут без варіантів. Навіть більше. Скоріше за все взагалі всю торгівля з РФ буде зведена до мінімуму. І не тільки Україна-Росія. Вже зараз розглядаються міжнародні економічні санкції проти РФ.
Для нас це буде дуже погано, особливо для районів, які вузько орієнтовані на торгівлю з РФ. Але як можна торгувати з країною, яка оголосила тобі війну?
Щось може змінитись лише коли/якщо зміниться російське керівництво. Тому наслідки цієї війни в першу чергу по РФ вдарять. Може тоді "ватники" прокинуться і захочуть щось змінити. А це означає, що Росію теж чекають не найкращі часи.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
как же пукину хочется отвлечь внимание народонаселения от проблем в рашке, прям любой ценой....сука
Все залежить від результатів. Але, здається, він вже добився протилежного. Це мабуть Янукович на нього вплинув.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Провел соц. опрос в России среди родственников, знакомых, друзей, соседей. Практически все против вхождения войск в Украину. Есть пара идиотов, которые иного мнения, но на то они и идиоты — слава Богу их еденицы. Военным конечно деваться некуда, но они тоже не в восторге. Так шо желающих повоевать в России не много.
А крім проведення опитування в РФ ще на щось здатні? Ну, проти. Ну, не подобається. Купив пляшку, випив, посварив з товаришами владу, проспався і вранці пішов на роботу, а на виборах проголосував за того, за кого начальство скаже. Бо СТАБІЛЬНІСТЬ понад усе.
 

rfvgy

Ukrainian
Після ,,свята олімпійського,, завжди йде спад економіки , як протверезяться зрозуміють . Он греція 10 років оговтатись не може .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 11:23
Російська агенція «Інтерфакс» ретранслює інформацію телеканалу «Росія-24» про іноземних найманців на Майдані та розстріли в підвалі

Так, в сюжеті телеканалу начебто активіст Майдану з Росії на ім’я Владислав на прізвисько «Російський снайпер», який приїхав туди «за пригодами та, щоб пограбувати» розповідає, що «серед активістів і бойовиків Євромайдану, що брали участь у заворушеннях у Києві, багато найманців з США, Німеччини та інших країн»

За його словами, він нібито бачив на Майдані велике число приїжджих з-за кордону. «Росіян там було не так багато, а от з США - щось близько 60 осіб, з Німеччини - близько 30-40, іноді доходило до 50. Були поляки, турки і люди з інших країн», - сказав Владислав.

За його словами , вони приїжджали в Київ у військовій формі зі зброєю. Говорячи про нинішню ситуацію на Майдані, затриманий зазначив, що «люди там дуже-дуже злі, під наркотиками, алкоголем тощо, зайнятися їм нічим».

«Командири з «Правого сектору» дуже жорстоко били тих, хто не корився або в чомусь провинився. А деяких просто забирали в підвали і вбивали - пострілом в голову», - передають російські ЗМІ слова Владислава.
Це було б смішно, якби не було так сумно. Ватники цьому вірять і прагнуть боротись з "фошистами", які "за гроші Заходу скинули легітимну владу".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 11:43
Ситуація у Внутрішніх військах Криму повністю керована. Ніхто з бійців не погодився на пропозицію прийняти громадянство Росії

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає .

За його словами, наразі частини ВВ в Криму заблоковані. «Внутрішні війська направлені на недопущення конфлікту і якщо будуть провокації – це повністю на совісті Росії», - зазначив Аваков.

Також Аваков додав, що усі заворушення, що сталися вчора в українських містах були розпочаті громадянами Росії.

«У Харкові керував відомий неонацист з українським паспортом. Провокатори з російськими паспортами будуть затримані», - додав Аваков.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 11:44
36-а бригада ЗСУ, яка базується в селі Перевальному, через півтори години може бути атакована російським спецназом. Командир прийняв рішення, що вони "стоятимуть на смерть"

Про це на прохання командування частини " " повідомив офіцер запасу Сергій Ланшін, передає .

"Після того, як спливуть 1,5 години російський армійський спецназ буде штурмувати бригаду в селі Перевальному під Сімферополем. Від командирів вимагають скласти зброю і не чинити опір захопленню російськими військовими українських військових частин. Командири прийняли рішення не здаватися, стояти на смерть", - розповів Сергій Ланшін.

За словами Ланшін, командир уповноважив його звернутися до ЗМІ з проханням терміново прибути в місця базування військової частини та задокументувати злочин.

Як повідомляють журналісти, в сторону Перевального вже поїхала друга колона з 15 "Уралов" і кілька бронемашин "Тигр".
 

Felix

Well-Known Member
По поводу войск, вообще-то официально было заявлено, что войска Путин хочет ввести с миротворческой целью, а не с войной. Все таки это разные вещи. И на территориальную целостность Украины никто не покушается. Это я не в защиту Путина, так я его действия в данной ситуации категорически не одобряю. А к тому что давайте обсуждать официальные заявления, а не додумывать что там у Путина возможно на уме.
1. Это нужно както согласовывать. А не врываться под видом неизвестных бойцов, потом делать официальные заявления. НАТО ж просто так не лезет на Украину. Есть ООН - пусть Россия обращается туда, создают комиссии, а потом уже вводят силы. А то игра в одни ворота идет.
2. В Украине нет войны. Крымчан никто не трогал.
Вот слова товарища с Симферополя
Код:
Нынешние события в Крыму - провокация.
Тут последние три месяца ничего не происходило вообще.

Даже когда стреляли в Киеве, в Симферополе ничего об этом не говорило. Все было как обычно.

Поэтому, реального внутреннего повода для этой ситуации не вижу.
А провокаторы, если нам, простому народу, не обращать на них внимания, не будут иметь повод для агрессии.

Сегодня, к примеру, в Симферополе был обыкновенный день. Люди узнают о происходящем только из новостей.
Зачем нам помощь русских "миротворцев"?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 12:17
Партнер Ігоря Коломойского Генадій Корбан вважає, що олігархи готові до війни з Росією, а процвітання їм може забеспечити лише єдина Україна

Про це Корбан заявив

"Так, робота в органах нової влади ускладнить економічні позиції олігархів в Росії, вони втратять певні преференції, але це все в короткостроковій перспективі. І я вам скажу - я говорив з Ахметовим, Коломойським, Новінським - цим людям вже не цікаво тиражувати гроші. вони хочуть місце в історії. З іншого боку, лише єдина Україна забеспечить їм процвітання у довгостроковій перспективі", - сказав Корбан.

Нагадаємо, що планується голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, а на керівником Донецької ОДА Сергій Тарута.
Навіть так:
"Так, робота в органах нової влади ускладнить економічні позиції олігархів в Росії, вони втратять певні преференції, але це все в короткостроковій перспективі. І я вам скажу - я говорив з Ахметовим, Коломойським, Новінським - цим людям вже не цікаво тиражувати гроші. вони хочуть місце в історії. З іншого боку, лише єдина Україна забеспечить їм процвітання у довгостроковій перспективі", - сказав Корбан.
Ну, олігархи можуть і назад свої слова взяти, але загальний напрямок їм вже важко буде змінити.
 
Зверху