Російська інтервенція в україну. березень 2014.

_007_

Member
Многовато я конечно написал всего, но постарался отобразить в максимально корректной форме мысли которые имеются у меня в голове по этому поводу. Долго не заходил на этот форум, прочитал эту ветку из за интереса к тому как относятся Сумчане к проблеме в стране. Подозреваю, ну и откровенно догадываюсь, что я в конкретном меньшинстве особенно среди сверстников. Ну ничего, у нас ведь демократия в стране, и каждый волен изъявлять свое мнение, и это мнение окружающие вольны поддержать либо опровергнуть или не заметить :)
Я не кому ни чего не собираюсь и не собирался доказывать. Я никого не оскорблял, и ни к чьей мысли не относился предосудительно. Преверженцами предателя никого не обзывал. Я просто провел некую аналогию между жизнью абсолютно обычных людей в 3х соседних странах, стараясь ничего не приукрашивать, если есть что по этому поводу мне сказать в ответ пожалуйста можно подискутировать. А по всему остальному я для себя и только для себя понял, что мы ,к сожалению, общаемся на разных языках, хоть все и прекрасно знаем русский и украинский языки.
Заранее могу извиниться за то что хоть каким то образом задел чувства национального достоинства граждан.
 

Faradey

Живой
valmi09,_007_ российские портяночки опять штурмуют форум?
Привет кстате России от рускоязычного украинца,и передай что я твоего Путина на х вертел а сунутся путинские вояки в Сумы первым пойду отстреливать российских окупантов.
Главное чтоб вертелка не отломалась. А то знаете ли размер может не соответствовать гонору. Только и умеете , что оскорблять. Я понимаю, что аргументов мало, и хочется побольнее кольнуть, да нечем.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

02 БЕРЕЗНЯ 2014, 13:39
Відповідно до проекту документа,

Верховна Рада України постановляє:

1. Схвалити Звернення Верховної Ради України до парламентів держав - гарантів безпеки України та міжнародних організацій (додається).

2. Голові Верховної Ради України направити текст Звернення Верховної Ради України до парламентів держав – гарантів безпеки України та міжнародних організацій.

3. Ця Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

У проекті Звернення Верховної Ради України до парламентів держав-гарантів безпеки України та міжнародних організацій зазначається:

"1 березня 2014 року Рада Федерації Федеральних Зборів Росії ухвалила рішення щодо можливості використання збройних сил Росії на території України. Ще раніше російські війська увійшли на територію України в Криму під надуманим приводом захисту російськомовного населення.

Ці дії Російської Федерації неприпустимим з боку постійного члена Ради Безпеки ООН, якого з Україною пов’язує Договір про дружбу, співробітництво і партнерство.

Дії Росії є кричущим порушенням всіх засадничих принципів міжнародних відносин і підривають основи безпеки на Європейському континенті.

Верховна Рада наголошує, що Україна стала першою і наразі єдиною державою в світі, яка добровільно, за власною ініціативою відмовилася від ядерної зброї та ліквідувала всі її запаси під міжнародним контролем.

Умовою такого безпрецедентного кроку стало надання 1994 року з боку Росії, Сполученого Королівства та США, до яких згодом приєдналися Франція та КНР, гарантій безпеки, зафіксованих у Будапештському Меморандумі.

Росія, як одна з держав-гарантів, зобов’язалася утримуватися від загрози силою чи її використання проти територіальної цілісності чи політичної незалежності України, а також поважати незалежність і суверенітет та існуючі кордони України.

У зв’язку з військовими діями Російської Федерації проти України Верховна Рада України звертається до парламентів держав-сторін Будапештського меморандуму та міжнародних організацій із закликом:

- направити спеціальні моніторингові місії з метою ознайомлення з реальним станом справ в Україні;

- звернутися до своїх урядів для надання необхідної допомоги з охорони ядерних об’єктів в Україні.

Верховна Рада України запрошує ООН, ОБСЄ, Раду Європи, Європейський Союз, НАТО, СНД та інші заінтересовані міжнародні структури організувати виїзні засідання своїх органів в Україні.

Верховна Рада України виступає з ініціативою створення групи для проведення переговорів з Росією з метою нормалізації відносин з РФ та деескалації ситуації в Європі.

Закликаємо продемонструвати солідарність з українським народом тазахистити суверенітет і територіальну цілісність України. Потурання військовим діям проти України може мати непоправні наслідки для всього світового миро порядку".

Відповідний проект постанови зареєстровано за

11 БЕРЕЗНЯ 2014, 12:41
Верховна Рада України постановила:

1. Схвалити Звернення Верховної Ради України до держав-гарантів безпеки України (додається).

2. Голові Верховної Ради України направити текст Звернення Верховної Ради України до парламентів держав-гарантів безпеки України.

3. Ця Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

Згідно з проектом Звернення:

"Впродовж останнього часу ситуація на території Автономної Республіки Крим продовжує різко погіршуватись внаслідок введення Збройних Сил Російської Федерації.

З огляду на гарантії безпеки, зафіксовані у Меморандумі про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї (Будапештський меморандум), Верховна Рада України звертається до держав-сторін Будапештського меморандуму та міжнародних організацій із закликом вжити практичних заходів, спрямованих на забезпечення територіальної цілісності та безпеки України.

Верховна Рада України звертається до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучених Штатів Америки як країн-учасниць Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї з проханням виконати свої зобов'язання відповідно до його положень та застосувати усі можливі дипломатичні, політичні, економічні та військові заходи для негайного припинення агресії та збереження незалежності, суверенітету та існуючих кордонів України.

Верховна Рада України звертається до Російської Федерації згідно з положеннями Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї із вимогою негайного виведення військ з території України та припинення агресії проти Української Держави та гарантування її територіальної цілісності та незалежності".

Відповідний проект постанови зареєстровано за
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

17:22 11 березня 2014 року
Навчання військово-морських сил країн НАТО Болгарії та Румунії за участю США в Чорному морі відклали на добу через погані погодні умови. Про це у вівторок, 11 березня, повідомляє прес-служба міністерства оборони Болгарії, пише .

«У зв’язку з поганими гідро-метеорологічні умови в західній частині Чорного моря спільні навчання військово-морських сил Республіки Болгарія, Румунія і США в Чорному морі, а також додаткові заходи, пов’язані з візитом ескадреного міноносця США Truxtun до Варни, були відкладені на 24 години», – мовиться в повідомленні.

Раніше в Міноборони Болгарії повідомили, що вчення планувалися ще в 2013 році і є не пов’язані з подіями в Україні та в північно-східній частині Чорного моря.

Нагадаємо, Американський ракетний есмінець Truxtun перетнув протоку Босфор і увійшов в акваторію Чорного моря 7 березня.

Раніше Сполучені Штати Америки заявили про посилення присутності НАТО в країнах балтії і Польщі у зв’язку з кризою в Україні, зокрема в – Криму.

10 березня в Польщу прибули 12 американських винищувачів F-16, які візьмуть участь у військових навчаннях НАТО. 6 березня США вже перекинули шість винищувачів F-15 в сусідню Литву з Польщею. Як заявив міністр оборони Литви Юозас Олекас, це було зроблено у відповідь на «російську агресію на Україні і підвищену військову активність в Калінінграді».

11 БЕРЕЗНЯ 2014 12:05
Найближчими днями США перекинуть до Польщі додаткову кількість винищувачів F- 16 Fighting Falcons

Про це прес-служба Пентагону. При тому остаточного рішення про кількість літаків поки не прийнято.

Європейське командування США перебазує винищувачі, як тільки буде прийнято це рішення, повідомив журналістам речник Пентагону Стів Варрен.

Рішення було прийняте з метою збільшити розмір авіаційного загону США в Польщі, сказав Уоррен.

"Те, що ми робимо, має збадьорити наших союзників", сказав Уоррен. "Це важливий для нас час, коли треба гранично ясно повідомити, що ми підтримуємо всіх наших союзників".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

11 БЕРЕЗНЯ 2014 12:32
Фракція «Батьківщина» пропонує провести антитерористичну операцію в Автономній республіці Крим

Про це з парламентської трибуни заявив в.о. голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, передає прес-служба партії.

«Якщо Росія устами президента Путіна не визнає, що на території Криму за місцями базування російських військ є інші формування РФ, це означає, що на території Республіки Крим знаходяться терористи і тому повинні бути вжити відповідні заходи щодо нейтралізації цих терористичних банд», - повідомив Соболєв.

Він також наголосив на необхідності підтримки українських військовослужбовців у Криму: «те, що робить сьогодні кожний солдат, кожний офіцер, фактично є захистом суверенітету країни в умовах військової окупації, в умовах прямого тиску».

«Ми дуже вдячні за міжнародну підтримку, яку проявили уряди країн світу та міжнародні організації щодо українського народу та парламенту України, але цього замало! Ключове питання - це наші з вами дії, які повинні об'єднати громадян, де б вони не проживали, щоб вони почували себе громадянами однієї країни», - підкреслив він.

«Ми повинні звернутися до тих чесних депутатів АР Крим, які проявили мужність в цих умовах і не піддалися на тиск, ні на шантаж, ні прямі погрози та відмовились голосувати за антиконституційні рішення. Наступив той момент, коли голова Верховної Ради та представники всіх політичних сил, представлених у парламенті, мають негайно провести зустріч з депутатами кримського парламенту, з представниками громад кримських татар, росіян, українців, інших громад Криму для того, щоб знайти вихід та припинити той безлад, який відбувається в АР Крим», - зазначив Соболєв.

За його словами, під час такої зустрічі має бути розглянуто питання невизнання так званого референдуму, який пробують провести під дулами автоматів, вже з надрукованими результатами і без вибору.
Гадаю до 16-го щось таке має відбутись.
 

_007_

Member
Кстати, лично я его и не выбирал. Я сразу всем своим друзьям и родственникам говорил, что регионы во главе с пацаном и батькивщина с юляхой, те же яйца только в профиль, и будет тоже самое, что с оранжевой революцией, я ошибся, стало ещё хуже.
И вообще по всему что я тут понаписывал, просто искренне мечтаю что бы я ошибался причем кардинально. Дай конечно Бог что бы новая власть как начала тут у нас рулить, что аж деньги и ресурсы пошли к нам рекой нескончаемой. Что бы дороги качественно отремонтировали. маме моей не пришлось бы до пенсии ещё несколько лет дорабатывать, и что бы она могла со своей пенсии внуку чего то вкусненького купить. И вообще что бы обязательные платежи и пропитание занимали примерно 40% от общего достатка, среднего человека. Что ещё для счастья надо.
Но что то мне подсказывает, что увижу я это в Украине нескоро, или вообще не увижу
 
Зверху