Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Vetca

Member
Независимость украинского народа может начаться тогда и только тогда, когда сам народ собственноручно с одной стороны откажется от русской газовой иглы и с другой стороны от американской долларовой потребительской иглы, засучит рукава от мала до велика, перейдёт на аскетичную жизнь и будет строить государство как это делали китайцы последние 50 лет. И это как вы понимаете утопия, которая возможна для нас только при условии не дай бог третьей мировой или (что тоже крайне редкая удача) появления национального/государственного лидера с доверием, делами и силой воли уровня духовной святости.
В условиях когда украинцы сами хотят наслаждаться жизнью здесь и сейчас так же как вся западная цивилизация мы обречены на зависимость потребления, и диктовки украинскому народу правил игры от других более сильных держав таких как РФ, США и других.
Ну вот результат, один из здешних главных от полученных реалий хочет самоустраниться и дистанцироваться?
Утопия утопией, национального/государственного лидера нет, народ (особенно активисты от народа) надрывно работать не будут.
Вы умываете руки?

rfvgy

Ukrainian
Нет, куда ж я денусь с "подводной лодки" :)
Давай ,,підводник,, пиши кляузи на незгодних
Lion3D.cg,
Может вспомните принципы модерирования и будете делать тоже самое для постов со словами колорады, кацапы итд? А то как-то однобоко выходит у Вас в разделе...
У Вас на соларі не однобоко ??
Реклама ОЗБРОЄННОГО сепаратизму не буксує ?? ;)

Vetca

Member
Нет, куда ж я денусь с "подводной лодки" :)
Сражайтесь до конца! И куля в лоб!(с)

Или сделайте неожиданный ход. Признайте на духу что "с миру по нитке - Неньке волю" было заранее проигрышным вариантом для Неньки. 21-й век на дворе, шахматисты переиграют более слабо подготовившихся, а пальцатые пацаны, как и подразумевалось, не более чем расходник.

ps Пост не для всех, не обращайте на него внимание.

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
У Вас на соларі не однобоко ??
Не переживайте так, баланс соблюдается.

Просто у Вас повышенная чувствительность сейчас ко всему, что связано с РФ вот и чудятся Вам кляузы и проплаченность Москвой.

Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
Не переживайте так, балланс соблюдается.

Просто у Вас повышенная чувствительность сейчас ко всему, что связано с РФ вот и чудятся Вам кляузы и проплаченность Москвой.
До країни яка напала без підставно на МОЮ КРАЇНУ у мене поваги немає ! Хто допомагає ворогу - колаборант і зрадник. Без різниці , за гроші це робиться чи по переконанню.
правил игры от других более сильных держав таких как РФ, США и других
Ерефія перетворилась на регіональну державу - уся її сила це залишки колишньої могутності СРСР . Напавши на Україну , роССія розв"язала руки США до нової гонки озброєнь , тим більше що пік кризи в америці минув . Про Китай взагалі мовчу - він від нашої кризи тільки виграє . Газ домовлено купляти по 360-400 $ - на кордоні, а потім можливо виторгують ще менше . Не те що нам - по 500 .
Просто у Вас повышенная чувствительность сейчас ко всему, что связано с РФ вот и чудятся Вам кляузы и проплаченность Москвой
ВИ ПОМИЛЯЄТЕСЬ ;) .

DimoniЩЕ

Антижурналист
Независимость украинского народа может начаться тогда..........
Независимость украинскому народу вообще не светит:
You must be registered for see medias
Олигархье как правили так и будут править, да еще натравливать славян друг на друга........

Останнє редагування:
Осередок "Правого сектору" у Житомирській області добровільно здав облуправлінню СБУ 21 ящик із пляшками "коктейлів Молотова" та дві 50-літрові бочки із вже готовою вогнезаймистою сумішшю.

Про це йдеться у СБУ.

Передача відбулася 19 квітня у присутності представників громадськості, активістів осередку та керівництва регіонального Управління СБУ.

"Такий крок є наслідком взаємного розуміння необхідності деескалації напруги в суспільстві, важливості дотримання положень Женевських угод та спільної з правоохоронними і спеціальними органами регіону скоординованої позиції щодо захисту національної державності й територіальної цілісності України в умовах зовнішньої загрози", - зазначили в СБУ.
:D

Михайло Саакашвілі: «Грузія змогла відстояти свою незалежність, а Україна - ні»

«У України зараз вже відбирають все в Східній Україні. Важко дивитися на те, як перед війною ваш воєначальник розповідає своїм солдатам, що російська армія настільки сильна, що воювати з нею не має сенсу. Вас вже весь світ закликає до дій, в тому числі і пацифісти. Найбільшу країну в Європі розвалюють на частини. Якщо буде так тривати, ви втратите все, але Путін не зупиниться », - заявив екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, коментуючи ситуацію в Україні.

«У всіх народів є моменти, коли вирішується їх майбутнє. Якби в 2008 році я не видав наказ про надання опору російської армії, сьогодні у нас не було б ні столиці, ні держави. Наша армія в десятки разів менше, ніж у України, і все одно ми вирішили чинити опір. Я терпіти не можу війну, але ми врятували державність Грузії. І якщо органи влади не можуть діяти до кінця, то треба дати цю можливість народу.

У мене дуже багато друзів у Східній Україні, і їх абсолютна більшість є патріотами України. Дайте цим людям можливість захистити державу, тому що в Донецьку 20 осіб взяли штурмом державну будівлю. Це ганьба. Як можна, щоб 20 чоловік могли взяти важливе для держави будівлю?! "- Заявив Саакашвілі.

Зверху