Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Tilli

Active Member
не зря русские телеканалы, уже столько лет, своему населению мозги полощут. в отношении Украины сплошное дерьмо рекой льется. формировали необходимое общественное мнение. думаю, план по вторжению, уже давно был наготове.
Информационная война ( Information war) — термин, имеющий два значения:
1) Воздействие на и/или другого государства путём распространения определённой . Термин «информационно-психологическая война» был заимствован в русский язык из словаря военных кругов США. Перевод этого термина («information and psychological warfare») с английского языка может звучать и как « », и как «информационная, психологическая война», в зависимости от контекста конкретного официального документа или научной публикации.
В этом смысле также используется термин — психологическое воздействие на гражданское население и (или) военнослужащих другого государства с целью достижения политических или чисто военных целей.
2) Целенаправленные действия, предпринятые для достижения информационного превосходства путём нанесения ущерба , и противника при одновременной защите собственной информации, информационных процессов и информационных систем.
Ист.: Wikipedia
 

Musicjet

Impostor
2 березня о 12:00 на пл. Незалежності в Сумах Народне Віче з приводу вторгнення російських військ на територію України. О 10:30 біля ТРЦ "Мануфактура" збирається Автомайдан! Приходимо усі!
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
НАТО збереться на екстрену нараду з приводу подій в Україні
2 БЕРЕЗНЯ 2014 01:40
НАТО збирається на екстрену нараду через агресію Росії проти України

Про це повідомив у своєму генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен.

Він також зазначив, що засідання відбудеться завтра.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 02:23
Великобританія закликає терміново провести консультації держав - гарантів територіальної цілісності України

Про це заявив в СБ ООН в суботу постпред Великобританії при всесвітньої організації Марк Лайел Грант, повідомляє .

"Уряд Великобританії підтримує прохання українського уряду про термінові консультації по Будапештському меморандуму 1994 року, підписаним Великобританією, Сполученими Штатами, Росією та Україною. Ми не бачимо ніяких причин, по яких ці консультації не можуть бути проведені негайно", - сказав Лайел Грант.

Раніше його український колега Юрій Сергеєв заявив, що Російська Федерація відмовилася виконувати свої зобов‘язання країни-гаранта України відповідно до Будапештського меморандуму, який зобов‘язує Росію, а також інших постійних членів Ради Безпеки ООН утримуватися від загрози чи застосування сили проти територіальної цілісності України. Росія офіційно відкинула пропозиції України провести невідкладні двосторонні консультації (відповідно до статті 7 Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією від 1997 року).
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 02:26
Українські воєнкомати обдзвонюють громадян із наказом прибути о 8.00 ранку згідно із планом мобілізації

Про це на своїй сторінці у написав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій.

"Щойно передзвонили моєму помічнику з воєнкомату з наказом прибути на 8:00 ранку згідно з планом мобілізації. Згідно з рішенням РНБО мобілізація відбувається по всій країні", - зазначає він.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 02:42
США вимагають відправити спостерігачів ООН або ОБСЄ в Україну

Про це заявила американський постпред при ООН Саманта Пауер, передає .

"Міжнародні спостерігачі, у тому числі з ООН та ОБСЄ, повинні бути відправлені в Україну. Це найкращий спосіб, щоб отримувати факти, проводити моніторинг і запобігти будь-яким зловживанням. Росія є провідним членом обох організацій і могла би взяти у цьому активну участь, щоб гарантувати дотримання своїх інтересів", - заявила Пауер на екстреному засіданні Ради Безпеки ООН.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
У РПЦ сподіваються, що Україна не буде сильно чинити опір
02 березня 2014, 01:57
У Російській православній церкві називають "миротворчою місією" російських військових, які перебувають на території України.

Про це заявив глава синодального Відділу у взаєминах Церкви і суспільства протоієрей Всеволод Чаплін.

"Ще в 1995 році Всесвітній російський народний собор заявив, що російський народ - поділена нація на своїй історичній території, яка має право на возз'єднання в єдиному державному тілі, що є загальновизнаною нормою міжнародної політики", - сказав він.

Протоієрей висловив надію на те, що сьогодні "право цих людей на їх самостійний, вільний цивілізаційний вибір буде гарантовано".

"Водночас будемо сподіватися і на те, що місія російських воїнів із захисту свободи і самобутності цих людей і самого їхнього життя не зустріне запеклого опору, який призведе до великомасштабних зіткнень", - підкреслив священик.

"Нікому не хочеться пролиття крові і поглиблення тих поділів, які вже існують серед православних людей на просторі історичної Русі", - додав він.

Як відомо, раніше УПЦ МП звернулася до патріарха Кирила , а також "піднести свій голос за збереження цілісності території Української держави".
епічне формулювання:
"Водночас будемо сподіватися і на те, що місія російських воїнів із захисту свободи і самобутності цих людей і самого їхнього життя не зустріне запеклого опору, який призведе до великомасштабних зіткнень"
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

02 березня 2014, 02:35
Три президенти України закликали владу розірвати , підписані Дмитром Мєдвєдєвим та Віктором Януковичем у 2010 році.

Про це йдеться у спільній заяві президентів Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми та Віктора Ющенка, переданій "Українській правді" у суботу ввечері.

Вони зазначають, що "вперше в новітній історії український народ зіштовхнувся з кризою, яка загрожує єдності, суверенітету і державності нашої країни і яка може обернутися національною катастрофою, що загрожує руйнацією України".

Президенти вважають, що "народи України та Росії штучно підштовхуються до братовбивчої війни".

"Відлік часу йде на години. Україна, яка дуже важко виходить з політичної кризи, зараз поставлена на межу ескалації конфлікту, який має усі ознаки військової агресії", - сказано у заяві.

Кучма, Кравчук та Ющенко вважають, що Росія, "скориставшись внутрішньополітничними труднощами в Україні, вирішила розіграти так звану кримську карту в своїх інтересах, нехтуючи своїми зобов’язаннями перед Україною".

"Крим є територією України, це є аксіомою для будь-якого українського громадянина, для будь-якого українського політика. Спекуляції на цю тему, зазіхання на українську територію є неприпустимими", - вважають президенти.

Вони звернулися до президента Росії Володимира Путіна з проханням "без політичних упереджень оцінити внутрішньополітичні події в Україні і реально визнати право на самовизначення, непорушність кордонів та виявити повагу до державного суверенітету України".

Президенти також звернулися до Федеральних Зборів та Держдуми Росії: "Зробіть крок назад, відмовтеся від рішення про збройне втручання, яке може українців та росіян зробити ворогами".

Кучма, Кравчук та Ющенко також звернулися до української влади з проханням, "приймаючи будь-які рішення, враховувати історичні особливості регіонів України, уважно слухати і Схід, і Захід, Південь і Північ. Не розглядати поспіхом питань, які можуть викликати загострення в суспільстві".

Вони також закликали СБУ та ГПУ "миттєво реагувати на будь-які загрози розколу України, виявляти зваженість та витримку". "Адекватна реакція українських правоохоронців та вищого політичного керівництва ще може зупинити появу в Європі "гарячої точки", - сказано у заяві.

Президента також попросили "відмовитися від поділу українців на своїх та чужих, від тоталітарних люстрацій та підміни закону політичною доцільністю".

"Ми всі маємо сьогодні усвідомити, що вихід з кризи можливий лише на основі узгоджених позицій, порозуміння та взаємної поваги", - йдеться у заяві.

"Ми звертаємося до Верховної Ради України негайно провести засідання. Оголосити мобілізацію та бути готовими до захисту нашої землі. Верховна Рада має денонсувати Харківські угоди. Українська влада має домагатися рішення про негайне підписання Угоди про Асоціацію з Євросоюзом", - вважають президенти.

Вони також закликають Росію "рахуватися з волею всього українського народу, а не лише його частини", а також "дати можливість самій розв'язати свої проблеми". "І не робіть спроби допомогти нам збройним втручанням", - сказано у заяві.

"Цілком зрозуміло, що Україна буде захищати свою територіальну цілісність. А це – конфлікт між народами-братами, що може увійти драматичною сторінкою у нашу історію. Автори цього конфлікту також будуть оцінені у відповідний спосіб українським і російським народами та світовим співтовариством", - йдеться в повідомленні.

Президенти також закликали ЄС "максимально дієво позиціонуватися в Україні".

"Поки дипломати ще можуть говорити голосніше, аніж зброя, Євросоюз має якомога швидше надіслати в Україну постійну місію з авторитетних переговорників та спостерігачів для врегулювання можливого конфлікту в Україні", - вважають Кравчук, Кучма та Ющенко.

"Ми також звертаємось до світової спільноти, до Сполучених Штатів Америки, Великої Британіі, Європейського Союзу, які свого часу надавали Україні гарантії безпеки з вимогою дотриматися даного вами слова. Нам зараз потрібна ваша підтримка, допомога, і активна участь у діалозі стосовно мирного врегулювання ситуації навколо України", - сказано у заяві.
"Ми звертаємося до Верховної Ради України негайно провести засідання. Оголосити мобілізацію та бути готовими до захисту нашої землі. Верховна Рада має денонсувати Харківські угоди. Українська влада має домагатися рішення про негайне підписання Угоди про Асоціацію з Євросоюзом", - вважають президенти.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

02 березня 2014, 02:42
У неділю 2 березня в центрі Москви пройде хода на підтримку рішення Ради Федерації про введення військ в Україну.

Офіційно вона називатиметься ходою "на підтримку народу України і проти провокаторів, які захопили владу в Києві", повідомляє сайт телеканалу з посиланням на ІТАР-ТАСС.

Участь у ході, яка розпочнеться о 17:00 і пройде від Пушкінської площі до проспекту Академіка Сахарова, візьмуть молодіжні патріотичні організації, студентські будзагони, а також всеросійська організація ветеранів "Бойове братство".

Також завтра в Москві пройде мотопробіг байкерів з "Нічних вовків".

Уточнюється, що заявка на проведення ходи була подана до мерії Москви напередодні.

Водночас, як повідомляє телеканал, в соціальних мережах з'явилися численні повідомлення про випадки примусу співробітників московських бюджетних організацій до участі у ході. Поки не вдалося їх підтвердити або спростувати.

Нагадаємо, згідно з російським законодавством, організатор зобов'язаний подати до органу влади повідомлення про проведення пікетування у строк не раніше 15 днів до дня проведення пікету і в строк не пізніше 3 днів до його проведення.

Якщо зазначені дні збігаються з неділею або неробочим святковим днем (неробочими святковими днями) - не пізніше чотирьох днів до дня проведення.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

02 березня 2014, 03:57
Канада відкликає свого посла з Росії для консультацій через кризу в Україні.

Про це повідомив у суботу прем’єр-міністр Стівен Гарпер.

Також Оттава зупиняє свою підготовку до участі в саміті країн "Групи восьми", що мав відбутися в російському Сочі, сказав голова канадського уряду, коли в Києві вже наступила неділя.

Таке рішення уряд Канади ухвалив на терміновому засіданні, скликаному через останні дії Росії.

Канада рішуче засуджує інтервенцію Росії в Україні, сказав канадський прем’єр, який раніше цього дня говорив на тему дій російських військ в Україні з президентом США Бараком Обамою, президентом Франції Франсуа Олландом і зі своїми колегами, керівниками урядів Великої Британії і Німеччини.

Гарпер наголосив, що Канада визнає легітимність нинішнього уряду України, а дії Росії є ясним порушенням суверенітету і територіальної цілісності України.

Канада закликає президента Росії Володимира Путіна негайно відвести свої війська в місця їхнього базування і утримуватися від нових провокаційних і небезпечних дій, заявив прем’єр-міністр Канади.

Якщо ж Путін продовжить вторгнення, це призведе до тривалих негативних наслідків у двосторонніх відносинах, попередив Гарпер.

За його словами, Канада підтримує негайне направлення до України міжнародних спостерігачів від ООН і ОБСЄ, а також працює над розробленням пакета фінансової допомоги для України.

Раніше в суботу Барак Обама в телефонній розмові з Володимиром Путіним повідомив, що США теж зупиняють участь у підготовчих зустрічах до планованого в російському Сочі саміту країн "Групи восьми". Він теж попередив Росію, що подальше порушення нею міжнародного права призведе до ще більшої політичної і економічної ізоляції Москви.

У суботу верхня палата парламенту Росії схвалила звернення Путіна про "використання Збройних сил Російської Федерації на території України до нормалізації суспільно-політичної ситуації в цій країні".

За словами російського керівника, вторгнення необхідне "у зв’язку з небувалою ситуацією, що склалася в Україні, загрозою життю громадян Російської Федерації, наших співвітчизників, особового складу військового контингенту Збройних сил Російської Федерації, що дислокується відповідно до міжнародних договорів на території України (Автономна Республіка Крим)".

При цьому звернення Путіна стосується введення військ не тільки до Криму, а на всю територію України.

Речник президента Росії повідомив відтак, що власне рішення ввести війська Володимир Путін наразі ще не ухвалював.
 
Зверху