За кого теперь голосовать?

• Автор теми rump
  • Дата створення

За кого вы будете голосовать на досрочных выборах президента Украины? (возможные кандидаты)

• Яценюк

Голосів: 1 0.8%
  • Тягнибок

Голосів: 7 5.8%
  • Кличко

Голосів: 9 7.4%
  • Литвин

Голосів: 1 0.8%
  • Янукович

Голосів: 9 7.4%
  • Арбузов

Голосів: 0 0.0%
  • Симоненко

Голосів: 4 3.3%
  • Тимошенко(если выпустят)

Голосів: 13 10.7%
  • Другой кандидат

Голосів: 51 42.1%
  • Против всех

Голосів: 26 21.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    121

rfvgy

Ukrainian
Якщо не помиляюсь сьогодні останній день подачі кандидатів до ЦВК , а 4 квітня старт перегонів .
Тягнибок мабуть не піде балотуватись .
Буде остаточний список - буде про що говорити . Також цікаво почитати програми кандидатів в президенти , наскільки вони реальні і в кого більше популізму.

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Чего бы не гнали на Порошенко-он как по мне единственный реальный претендент.Даже по опросам он лидирует...Кличко-ну максимум мэр Киева,а Юлю вообще гнать поганой метлой...Это 3 реальных конкурента-остальные не покатят...

Тягнибок іде....інфа на їх сайті.
Шановні ви ж всі хотіли відокремити політику від бізнесу, але бачу що всі вже забули про це, запам'ятайте, жодна людина з великим бізнесом не йде у політику через любов до народу бажанням його процвітання, лише бізнес і нічого зайвого...хочете просто поміняти одне обличчя на інше, та будь ласка, потім не жалкуйтесь...
Порошенко і Тимошенко лідирують лише тому що є величезний вклад грошей в ЗМІ, та піар піар піар....
23 роки міняли один олігархічний клан на інший, чи думка про те що "ну ось цей вже точно на народ працюватиме" не підкріплена діями, то це вже діагноз....

rfvgy

Ukrainian
Як не крути , а обирати когось доведеться . ;) . На мою думку без другого туру не обійтись . Жоден з кандидатів не набирає й 20% .
Я помітив що Тімоху вже тиждень активно рекламують по ТБ як головного кандидата в президенти ... По Порошенку такого не видно навіть на його 5 -му каналі .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Тимошенко сама сказала, що, якщо вона не потрапить до другого туру, а Порошенко потрапить, то буде його підтримувати.
Смішно буде, якщо у другий тур потраплять Ляшко і Порошенко :)

rfvgy

Ukrainian
Не забувайте про Тигіпка . Він вже балотувався й набирав досить пристойний результат . Кандидатів багато ...

Програма Ляшка, деякі цитати:
Росія також дорого заплатить Україні за "незалежність" Криму! Я встановлю європейські ціни на поставку з України до Криму прісної води, газу, електроенергії. Вартість транзиту російського газу до Європи становитиме 500 доларів за тисячу кубів, а не 10 доларів, як зараз. Якщо Росія відмовиться платити – перекрию трубу.
Цікаво він сам вірить в те що обіцяє?
Я забороню Компартію і Партію регіонів як посібників окупантів і спільників кривавого диктатора Януковича. Ті так звані народні депутати України, які публічно підтримали окупацію частини України, будуть позбавлені мандатів і постануть перед судом.
У нього є більшість у ВР?
Я денонсую антиукраїнські Харківські угоди 2010 року про продовження перебування ЧФ РФ в Криму та угоду 1997 року про базування цього флоту в Криму.

На час російської агресії і окупації Криму я запроваджу візовий режим з Росією. Натомість з ЄС я домовлюся про встановлення безвізового режиму для громадян України і допомогу в обладнанні справжнього кордону з Росією. Жителі Криму з російським паспортами, які голосували за від'єднання Криму від України, будуть позбавлені можливості отримувати візи до країн ЄС, пенсії і допомоги в державного бюджету України.
Частково це вже роблять....
Я радикально зміню особовий склад правоохоронних органів. Запроваджу відкликання депутатів всіх рівнів, посилю кримінальну відповідальність за хабарництво та зловживання владою, передбачу виборність суддів. Позбавлю депутатів і чиновників космічних зарплат і пільг. Зекономлені мільярдні гроші будуть спрямовані на створення робочих місць і соціальні допомогу тим, хто дійсно її потребує.
Частково це вже зроблено, а частково не зрозуміло як буде зроблено...
Будуть створені громадські трибунали присяжних з числа журналістів, експертів і громадських організацій, які повсюдно контролюватимуть владу.
Цікаво, але знову ж таки механізми? І хто буде забезпечувати виконання закону якщо такий розроблять?
Особливу увагу приділю викоріненню перевертнів та пристосуванців у новій владі. Вони не зможуть більше сховатися за мандатами та кріслами від народного гніву!
Як? Прийдуть проплачені тітушки які скажуть що ми народ і ось така наша воля що той є поганим зкиньте його, а ось цього (який заплатив) ставте суддєю, керівником і т.і.
Оголошую бій олігархам, які разом з продажними чиновникам довели Український народ до злиднів. За мого президентства в Україні не буде олігархів!
Знову ж таки, як???????
Я докорінно зміню корупційну і неефективну “радянську” систему влади та публічних послуг. Зараз ситуація катастрофічна: у нас на два робітника припадає три бюрократа, а на кожну дію – двадцять зайвих довідок та погоджень. Цей зашморг задушив Україну.
Будуть створені єдині багатопрофільні центри надання державних послуг - за грузинським досвідом. На оформлення квартири, реєстрацію авто чи відкриття бізнесу треба буде максимум три години.
Державні послуги будуть максимально простими і прозорими. Я максимально ліквідую дозвільні процедури, запроваджу електронне урядування, проведу інвентаризацію державного та комунального майна, створю відкритий усім реєстр власності.
Ну це вже добре.
Приватна власність - священна і непорушна! Рейдерству – рішуча протидія і покарання!
Як щодо тих хто вже нарейдерствував і отримав з порушенням закону та використовуючи адмін. ресурс та владу? власність то священна і непорушна!!!
4. Свобода економічної діяльності і захист виробника
Разом із командою однодумців створю умови для відродження національного виробництва та розвитку ефективного міжнародного співробітництва.
Державний апарат перестане заважати малому та середньому, який витягне українську економіку з прірви. Я знищу свавілля олігархів і монополістів – правила ведення бізнесу будуть одні для всіх! Лише вільний ринок із мінімальною державною регуляцією дасть змогу розвиватися Україні.
Другий абзац доволі добре.
Скасую більшість податків, які знищили український бізнес. Податки будуть невисокими, простими та обов’язковими. Викурю всіх “паразитів” з перевіряючих структур – забороню безкінечні та безпідставні перевірки, комісії та "відкати".
Як? Краще б написав що я заставлю олігархів платити податки, і всіх працівників влаштовувати офіційно з трудовою, що буде стосуватися як середнього так і малого бізнесу. Оце наболіле питання в м. Суми кожен третій працює неофіційно, те саме коїться по всій Україні!!!
Державна підтримка – не підприємствам олігархів, а лише тим національним виробникам, які мають план розвитку і здатні виробляти конкурентну продукцію.
І це непогано.
Український споживач матиме максимальний захист своїх прав. Я запроваджу сучасні європейські стандарти якості продукції і контролю за її виготовленням.
Ну якщо ми йдемо в Європу то це і так буде як одна з багатьох вимог ЄС.
Тоталітарну адміністративну модель України, яка дісталася нам у спадок від Радянського Союзу, я максимально децентралізую і скорочу. Натомість створю нові адміністративно-територіальні одиниці на основі не умовних кордонів, а реально існуючих економічних регіонів.
Я віддам максимальні повноваження і ресурси з центру на місця – зароблене буде залишатися в регіонах. Зроблю адмінпослуги максимально наближеними до людей за місцем їх проживання. За довідкою чи іншим документом не треба буде їхати в район чи обласний центр. Оформлення спадщини на селі буде безкоштовним.
Усю владу і гроші отримають місцеві громади!
Десь я вже це чув...
Будуть проведені перевибори Верховної Ради та усіх місцевих рад вже у цьому році. Нам потрібне повне очищення влади – цього вимагав Майдан.
Проведу кардинальну реформу державної служби – скорочення апарату, підвищення зарплати, запровадження відкритих конкурсів та люстрацію держслужбовців. На держслужбі залишаться працювати лише чесні професіонали і патріоти.
Цікаво, і більше цікавий механізм?
Завдяки власним ресурсам Україна може стати одним зі світових лідерів розвитку. Наша земля може годувати весь світ, врятувавши його від продовольчої кризи.
Для цього я забороню продаж землі і ліквідую нелегальний земельний ринок, на якому збагачуються товстосуми та спекулянти. Шкідникам – не місце на українській землі! Заборонимо іноземцям володіти і розпоряджатися нашими чорноземами.
Створю прозорий земельний кадастр, що унеможливить земельне рейдерство.
Основна ставка – на розвиток власної переробної промисловості! Будемо виробляти і продавати готову продукцію, а не сировину.
Погоджуюсь!
Також пріорітетно фінансуватимуться наукові дослідження, зокрема, у сфері енергозбереження та енергетики, фізики та хімії, біотехнологій та електроніки.
Теж добре.
п.с. ну і загалом, як і раніше юридичної відповідальності за передвиборчі обіцянки в нас так і немає, багато з цих питань так вирішені і не будуть, оскільки тепер рішення приймають у нас ВР, і він можливо красиво буде спригувати на них, мовлял я зробив все що міг....по інших кандидатах мабуть приблизно те саме. У ВР зараз більшість це коаліція Батьківщина, Удар, Свобода, і залишки ПР, можливо якісь кулуарні домовленості вже є, бо навіщо тоді Батьківщина та Свобода висувають кожен свого кандидата не зрозуміло...
Це так - особисті думки...

Останнє редагування:

vampirich

Well-Known Member
Думал голосовать за Порошенко (хотя и сомневался, так как он кум Ющенко и Ющенко на него имеет влияние) Сегодня смотрел съезд Батькивщины, буду за Юлю.

Думал голосовать за Порошенко (хотя и сомневался, так как он кум Ющенко и Ющенко на него имеет влияние) Сегодня смотрел съезд Батькивщины, буду за Юлю.
Чому? те що вона була прокладкою ЄЕСУ в Україні довгий час і працювала на Лазаренко Вам нічого не каже?

Зверху