За кого теперь голосовать?

• Автор теми rump
  • Дата створення

За кого вы будете голосовать на досрочных выборах президента Украины? (возможные кандидаты)

• Яценюк

Голосів: 1 0.8%
  • Тягнибок

Голосів: 7 5.8%
  • Кличко

Голосів: 9 7.4%
  • Литвин

Голосів: 1 0.8%
  • Янукович

Голосів: 9 7.4%
  • Арбузов

Голосів: 0 0.0%
  • Симоненко

Голосів: 4 3.3%
  • Тимошенко(если выпустят)

Голосів: 13 10.7%
  • Другой кандидат

Голосів: 51 42.1%
  • Против всех

Голосів: 26 21.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    121
Скажемо так, буде все робитись, щоб в нас було введено військовий стан, під час якого виборів не буде. На скільки далеко Путін в цьому зайде, я не знаю. На повномасштабні військові дії він навряд наважиться, скоріше буде вторгнення на якомусь невеликому відрізку на Сході, а на інших кордонах будуть проводитись провокації, щоб звідти не були перекинути наші війська.
Згоден.
І на жаль навіть точечне вторгнення - це практично дефолт країни,

rfvgy

Ukrainian
Скажемо так, буде все робитись, щоб в нас було введено військовий стан, під час якого виборів не буде. На скільки далеко Путін в цьому зайде, я не знаю. На повномасштабні військові дії він навряд наважиться, скоріше буде вторгнення на якомусь невеликому відрізку на Сході, а на інших кордонах будуть проводитись провокації, щоб звідти не були перекинути наші війська.
Це розв"язує руки Турчинову на запрошення військ США чи Великої Британії ( як гарантів по договору 94р) , Чи це Путлєру потрібно ? Та й Україна в більшості налаштована проти агресора .

iva

МИРОТВОРЕЦ
Кстати не сняли рубеж в 2.5 млн. так что выборы справедливыми не будут.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Кстати не сняли рубеж в 2.5 млн. так что выборы справедливыми не будут.
Поясніть, в чому зв'язок між заставою у 2,5 млн. і справедливістю виборів? Той, хто має достатню популярність, щоб таки перемогти на виборах може зібрати необхідні кошти з прихильників, як на минулих виборах Гриценко зробив. Це при тому, що у підсумку він лише десь 3% голосів набрав.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
От, ще один цікавий кандидат з'явився.

28 БЕРЕЗНЯ 2014 18:59
Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж подав документи на реєстрацію кандидатом у президенти України

Про це повідомив прес-секретар Цвк Костянтин Хівренко, передає з посиланням на .

"Сьогодні Маломуж подав в ЦВК повний пакет документів, включаючи квитанцію про сплату грошової застави в сумі 2,5 млн грн", - повідомив Хівренко.

З 2005 по 2010 р. Маломуж обіймав посаду голови Служби зовнішньої розвідки України.

Нагадаємо, на сьогодні ЦВК в президенти Кузьміна, Бойка, Тігіпка, Добкіна і Рабиновича.

Президентські вибори в Україні призначені на 25 травня 2014 р.
2 питання, хоча в принципі це одне:
1) хто йому грошей на заставу дав
2) чиїм технічним кандидатом він буде.

GEB

Well-Known Member
Партія регіонів намагається ці вибори перетворити на фарс. Дивлячись на список кандидатів, складається враження, чи то в ЦВК всі хворі, чи ми дурні. Що це за кандидати: Бойко, Добкін, Тігіпко, Маломуж???? Це потенційні кандидати на кічу, а не в президенти!!! Знову Майдан? Таке враження, що з нас просто знущаються. Добкін розпалює ворожнечу, і пророSSійські настрої в Харкові, і іде в президенти??? Я взагалі перестаю геть щось розуміти...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Партія регіонів намагається ці вибори перетворити на фарс. Дивлячись на список кандидатів, складається враження, чи то в ЦВК всі хворі, чи ми дурні. Що це за кандидати: Бойко, Добкін, Тігіпко, Маломуж???? Це потенційні кандидати на кічу, а не в президенти!!! Знову Майдан? Таке враження, що з нас просто знущаються. Добкін розпалює ворожнечу, і пророSSійські настрої в Харкові, і іде в президенти??? Я взагалі перестаю геть щось розуміти...
Наглядачі у виборчих комісіях передбачені від кожного кандидата. Більше кандидатів - більше наглядачів, які вже у ДВК будуть намагатись займатись тим, чим звикли.

Life-ua

+ плюс - минус
Кличко решил баллотироваться в мэры Киева
Лидер партии "Удар" Виталий Кличко намерен баллотироваться на пост мэра Киева.
Об этом он сказал сегодня на съезде партии, информирует со ссылкой на .

"Я принял сбалансированное решение баллотироваться на пост мэра. Я хочу сделать Киев подлинной европейской столицей. А мы сможем сделать вместе европейскую страну. Я уверен, что мы сможем реализовать поставленную задачу", - заявил он на съезде партии.

Ранее сообщалось, что на сегодняшнем съезде Кличко заявил, что не будет выдвигать свою кандидатуру на выборы президента, а поддержит внефракцоинного .

-------------------------------------------------------------------------

блин , а я реально подумывал за Кличка голосовать на выборах президента ... Наверное теперь за Порошенка придётся голосовать , пока не знаю (посмотрю по ситуации)

Зверху