За кого теперь голосовать?

• Автор теми rump
  • Дата створення

За кого вы будете голосовать на досрочных выборах президента Украины? (возможные кандидаты)

• Яценюк

Голосів: 1 0.8%
  • Тягнибок

Голосів: 7 5.8%
  • Кличко

Голосів: 9 7.4%
  • Литвин

Голосів: 1 0.8%
  • Янукович

Голосів: 9 7.4%
  • Арбузов

Голосів: 0 0.0%
  • Симоненко

Голосів: 4 3.3%
  • Тимошенко(если выпустят)

Голосів: 13 10.7%
  • Другой кандидат

Голосів: 51 42.1%
  • Против всех

Голосів: 26 21.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    121

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

31 БЕРЕЗНЯ 2014 19:46
Кандидат в президенти України Дарт Олексійович Вейдер звернувся до виборців та запевнив, що не дозволить віддати бодай шматка нашої землі

Відповідне відео зі з'їзду Інтернет-партії, яку і очолює Вейдер, було розміщено на , передає .

Зокрема під час з'їзду, де Вейдера офіційно висунули кандидатом в президенти, головний злодій з кінострічки "Зоряні війни" пообіцяв, що "за нового порядку наші найпотаємніші переконання будуть надійно захищені. Ми будемо зберігати наші ідеали силою зброї! Ми не віддамо і шматка нашої землі!"

Напередодні з'їзду претендент на президентське крісло подав до ЦВК весь необхідний пакет документів, у тому числі і про сплату грошової застави на суму 2,5 млн гривень. Після з'їзду партії Вейдер заявив, що ці гроші протягом півроку збирали його "клони" по всій країні.

Дарт Вейдер став відомим в Україні після серії організованих ним акцій. Так, він оголошував себе мером Одеси, атакував з загоном "штурмовиків" міністерство юстиції України, боровся з нелегальними парковками, а також роздавав киянам сіль і сірники напередодні "кінця світу". Крім того, екс-меру Одеси Олексію Костусєву він пропонував стати головою планети "Татуїн".
You must be registered for see medias

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

abyrvalg

Well-Known Member
Тимошенко за прошлый год заработала в колонии 180 тыс. грн. зарплаты. Это следует из ее декларации о доходах.
.
Долго нас за дураков держать будут?

Udaff4eg

Well-Known Member
Тада жесть, я тоже другу пару часов назад скинул эту ссылку только я более красочно нас описал)
Жесть. Ей в тюрячке зп платили?) Не говоря уже о аренде дома...

rfvgy

Ukrainian
Царьов зробив дві помилки в одному слові, заповнюючи декларацію про доходи
Кандидат у Президенти України Олег Царьов припустився орфографічної помилки у декларації про доходи
Замість слова "причіп" Царьов написав "прічип", повідомляє . Окрім причіпу "Stema" у декларації зазначені автомобілі Lexus LS600 та Toyota Camry як власність самого кандидата, а також Porsche Cayenne як власність сім'ї.
Згідно з декларацією, за минулий рік регіонал отримав 234 тис грн зарплати, а прибутки членів його родини склали понад 1,8 млн грн.
Царьов також зазначив, що у його власності знаходяться дві земельні ділянки загальною площею майже три сотки. На членах родини (власність та оренда) числяться близько 28 гектарів землі. Окрім того, Царьов задекларував будинок на 154 кв м, квартира на 64,5 квадратів. У його сім'ї – будинок майже на 515 кв м, садовий будинок на 190,8 кв м, шість квартир – від 51,4 кв м до 198,3 кв м, а також чотири приміщення на загальну площу понад 200 кв м.
Як повідомлялося, минулорічні доходи ще одного кандидата у Президенти, лідера Радикальної партії, позафракційного нардепа Олега Ляшка 195 тис 971 грн.

Life-ua

+ плюс - минус
интересно это правда ?

Президентскую кампанию Порошенко на Сумщине курирует одиозный "регионал", - журналист
Куратором президентской кампании Петра Порошенко в Сумской области будет Андрей Деркач - "регионал", сын бывшего главы СБУ при Леониде Кучме Леонида Деркача и бывший бенефициар потоков в "Энергоатоме".
Об этом на своей странице в сети Facebook написал журналист Сергей Лещенко, передает со ссылкой на .

"Правая рука Деркача "регионал" Олег Бояринцев уже провел совещания с руководителями районных администраций Сумщины, работающих со времен Януковича, и призвал не писать заявления по собственному желанию - так как через два месяца придет их президент. Деркач - второй после Фирташа одиозный деятель прошлого, который открыто выступил на стороне Порошенко", - отметил журналист.
надеюсь нет , иначе разговоры о люстрации останутся разговорами .

Life-ua

+ плюс - минус
Интересное видео , вот сложенно чисто по российски :)
немного проанализирую :
1) сказали что она из тюрьмы просила помощь у России . (А что правда ? Я такого не слышал .)
2) потом обвинили что у неё были не совсем рабочие отношения с Лазаренко и Турчиновым . (попахивает дешевым сводничеством , из категории что кто-то свечку держал)
3) потом выложили запись разговора где она обещает мочить кацапов (мягко говоря на записи голоса выглядят помоложе . Да и зачем ей с шуфричем разговаривать ? я думал они антагонисты)
4) потом началось втирание что она лично чуть ли не в руки заказывала у киллеров убийство щербаня (хоть даже если-б теоретически такое представить - не один заказчик такого ранга с киллерами лично не договаривался бы)
5) потом приплели её к связям с могилевичем (я всю жизнь думал что это друг Путина ? в москве как никак живёт спокойно продживает)
6) а про то что рассказали что зам госсекретаря США лично привезла 27 миллионов долларов на майдан (ПРОСТО ЖЕСТЬ:D)
7) и приплели в союзники Тимошенко - Правый Сектор (видимо поэтому Аваков с ПС конфликтует)

ты знаешь , я на этих выборах не за юльку буду голосовать , но эта Геббельсовская дешёвая пропаганда против неё в которой экспертами выступают шизоиды и украинофобы из ЕСМ - сыграет ей только на руку , и мобилизирует её электорат .

п.с. что там пенсии повысили в Симферополе ? :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Тада жесть, я тоже другу пару часов назад скинул эту ссылку только я более красочно нас описал)
Жесть. Ей в тюрячке зп платили?) Не говоря уже о аренде дома...
Писали, що це її зп, як голови "Батьківщини". Так що все офіційно. :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
интересно это правда ?
надеюсь нет , иначе разговоры о люстрации останутся разговорами .
Я більше скажу. Зараз ще регіонали масово почнуть до "Удару" або "Батьківщини" переходити. Бо бути поза партії влади їм "релігія не дозволяє".

Зверху