Янукович предложил Яценюку премьерство?

Что Вы думаете об этом предложении?

• Нужно принимать сразу же

Голосів: 1 2.4%
  • Нужно принимать, но только после возвращения к Конституции 2004 года

Голосів: 5 11.9%
  • Нельзя принимать. Стране нужна ПОЛНАЯ перезагрузка

Голосів: 26 61.9%
  • Нельзя принимать, так как Янукович все равно не сдержит обещания

Голосів: 4 9.5%
  • Свой вариант (варианты писать в сообщении)

Голосів: 6 14.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    42
  • Опитування закрито .

AWAS

Well-Known Member
А вы уверенны что ваш пра,прадед не приехал в украину в поисках лучшей доли?
Может быть, но точно, что его корни не были в Англии или Италии. Думаю, что мои предки не единицами переселялись, а родами или племенами. Но в те времена на этом месте было Дикое поле

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович предложил Яценюку премьерство?

Хорошо, злочинну владу опрокинули, и кто будет при власти???
Варіант жити і деградувати з злочинною владою Вам більше подобається? *BOW* Нема питань :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Думаю, приоритетность должна быть не во внешних изменениях, а во внутренних любого человека, тогда и отпадет и продажность и предательство.
А якось і те і те поєднати? Якщо граблі нічому не вчать, то будемо наступати, доки не навчимось, або доки всі не перемремо.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Что власть бандитская, вопросов нет. А где гарантия что придет власть не еще больших бандитов?
А без гарантії що? Яка вам гарантія потрібна? Пришестя янголів? Нема там янголів. І не буде. Тому, якщо за владою не слідкувати будь хто рано чи пізно стане черговим Ющенко або Януковичем. Крапка.
Хто не хоче щось змінювати, той так на тому ж місті і залишиться, в очікуванні якихось "гарантій".

AWAS

Well-Known Member
Re: Відповідь: Янукович предложил Яценюку премьерство?

Варіант жити і деградувати з злочинною владою Вам більше подобається? *BOW* Нема питань :)
Мне не нравится война. В народе говорят, что плохой мир лучше хорошей войны. Что изменилось, были насильниками власть, теперь - революционеры. Не той дорогой идете товарищи!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Мне не нравится война. В народе говорят, что плохой мир лучше хорошей войны. Что изменилось, были насильниками власть, теперь - революционеры. Не той дорогой идете товарищи!
Мені теж війна не подобається.
Ну, може через війну почнуть цінувати те, що колись практично без боротьби звалилось. Я маю на увазі незалежність країни, демократію і все таке інше.
А коли це почнуть цінувати, то не тільки самі не будуть за гроші голосувати за когось, а і за сусідом будуть слідкувати, щоб ніяка падла знову країну до крові не довела.

AWAS

Well-Known Member
Re: Відповідь: Янукович предложил Яценюку премьерство?

Мені теж війна не подобається.
Ну, може через війну почнуть цінувати те, що колись практично без боротьби звалилось. Я маю на увазі незалежність країни, демократію і все таке інше.
А коли це почнуть цінувати, то не тільки самі не будуть за гроші голосувати за когось, а і за сусідом будуть слідкувати, щоб ніяка падла знову країну до крові не довела.
Все ваши утверждения построены на ДОПУЩЕНИЯХ, это же несерьезно. Если бы да коды бы на носу росли грибы, сами варились да в рот бы ложились. :D

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович предложил Яценюку премьерство?

Все ваши утверждения построены на ДОПУЩЕНИЯХ, это же несерьезно. Если бы да коды бы на носу росли грибы, сами варились да в рот бы ложились. :D
Який жах!
Ну, вибачте, я не пророк, майбутнього не знаю. Щось припустити можу, а щось і неозброєним оком можна побачити.
Спробуйте, може й у вас щось вийде ;)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Янукович предложил Яценюку премьерство?

Люди добрые,можно Вас спросить,только чесно:
Вы верите в то,что если Яценюк или кто то с оппозиции бует премьером или еще каким то чиновником,верите,что поднимут пенсии,зарплаты,цены снизят? Пусть по немножку,но будет хоть какое то улучшение жизни?

Просто в селе бабушка отпахала на ферме все жизнь,а теперь говорит,что не может сыра купить,пенсии не хватает,ну это же пестец ваще.
Knur, зараз мова йде вже не про підвищення пенсії, а взагалі про існування держави. Мова про те, на скільки все далі буде погано і як довго. "Покращювачи" вже до самого "неможу" "допокращували".

Зверху