Я о тех народных республиках и не слышал ничего до настоящего времени.
И антиукраинской пропаганды не встречал.
А вот с майданом началась агрессивная антироссийская пропаганда по нашим сми.
В свою очередь по русским сми пошла другая пропаганда.
И пошел политсрач по форумам, соцсетям и в реале.
А началось все с майдана и призывов вешать москалей, упиваться их кровью и т.д.
Меня на западной украине к примеру всегда москалем называли изза русской речи, поэтому подобные призывы воспринимал на свой счет.
И множество людей, жителей юго-востока я уверен так же само офигавали от майдановского беспредела, как беркутовцев жгли и камнями закидывали, как правосеки людей избивали.
И вот это отвращение, которое вызвал майдан к себе, использовали в своих целях те, кто затеяли русскую весну.
x3mal, що, чергову дозу прийняв, чи минулорічна методичку випадково під руку попала?
Де і коли на майдані закликали "вішати москалів"? Все що московська пропаганда знайшла, так це якийсь збір біс знає якого року у школі, де діти вигукували "хто не скаче той москаль". І крутили його безліч разів, доки у вати не з'явилось відчуття, що це в Україні так всюди.
x3mal, тебе москалем могли назвати не через твою російську мову, а через твою зневагу до української. Але ти не москаль, не переймайся. Ти просто вата з відсутністю логіки.
"И множество людей, ... офигавали от майдановского беспредела" - "офигавали" вони тільки тому що по московським каналам не показували за щож це так з такими "героями" Беркутовцями - захисниками правопорядку. Не показували, хто на справді "беспредел" творив.
You must be registered for see medias
Не показувати ж, як тітушки на пару з беркутнею у Маріїнському парку бійню влаштували.
You must be registered for see links
І те, що Донецку рік тому було не показували
You must be registered for see links
Зате масово крутили "референдум".