"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 10:38
У столиці "тітушками" було по-звірячому вбито Юрія Нечипорука, який допомагав Майдану

Про це розповіли родичі загиблого, в якого залишилось двоє дітей - син та донька.

Відомо, що Нечипорук був полковником Збройних сил України, їхав додому з роботи, а також мав завести матеріальну допомогу на Майдан, але чи зробив це - не відомо.

Нечипорука знайшли зранку в селищі Глеваха, що за 30 км від Києва. На його тілі виявлено 20 ножових поранень - з них два на шиї та дев’ять в області серця - вбивали з особливою жорстокістю.

З огляду на те, що він був у військовій формі, родичі загиблого припускають, що вбивство було скоєно з метою "зтравлювання" армії та активістів Майдану.

Поховали Нечипорука на Батьківщині - в Хмільнику. На похорон прийшло більше тисячі жителів Хмільника.
 

bortn5

Well-Known Member
Рада поддержала законопроект 301 голосом.

Верховная Рада приняла в целом законопроект № 1075 "О внесении изменений в закон Украины "О статусе народного депутата Украины", который отменяет и ограничивает льготы народным депутатам.

За соответствующее решение проголосовали 301 народный депутат, передает РБК-Украина.

Данный закон предусматривает лишение ряда льгот и привилегий народных депутатов.
Кто скажет что это плохо??
 

abyrvalg

Well-Known Member
Новые люди в теме. Интересно IP у них местные. Какое-то внезапное неравнодушие к нашим проблемам. dowakin к примеру.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Братство никогда не было сторонником издевательств. То, что мы видим на видео - ничем по сути не отличается от раздеваний Гаврилюка, от избиений Беркутом арестованных. Суть этих действий одна и та же. Поэтому люди, точнее быдло, которое творит такие действия - абсолютно ничем не лучше быдла в форме Беркута.
Если считаете что он виновен, если считаете, что нужно действовать революционно - расстреляйте его. Не хотите стрелять - тогда действуйте по закону. Издевательства - это низко.
Они пытаются говорить о "новой стране", о "европейских ценностях" - а сами ведут себя как гопники в подворотне. Это так теперь выглядит "новая страна"?
Офіційна реакція.

28 ЛЮТОГО 2014 07:39
Представник «Правого сектору» Олександр Музичко, який погрожував рівненському прокурору, є зрадником Майдану та відповідатиме за свої дії перед законом

Про це написав на своїй сторінці у міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«З приводу «художеств» Музичка (Саші Білого) в прокуратурі, відео з яким побачив у фб сьогодні. 100% скотство і навіть більше. І це не гіпертрофований прояв пошуку справедливості. Це 100% диверсія проти віри людей у можливий порядок. Така бридка розв'язність і хамське нехтування до людини - бІльша зрада Майдану, ніж може здаватися. Наскільки знаю, прокуратура реагує. Якщо побачу, що це не так - відреагую я», - написав Аваков.

Нагадаємо, координатор «Правого сектору» на західній Україні Олександр Музичко прийшов до прокурора Рівненської районної прокуратури Андрія Таргонія зі зброєю, словесно принизив його та вдарив.
У повідомленні СМІ помилка, як я вже казав, згідно "звуку" на відео, то не прокурор і навіть не його заступник. Але це теж не привід так себе поводити.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А чего вы ожидали от таких "героев- революционеров"?

И таких интеллектуальных лиц на майдане было больше половины. В отличии от местных диванных революционеров, которые знают о романтике майдана или с ТВ или с чьих- то слов, приходилось очень много раз на протяжении всего этого шабаша пробираться по засраному центру Киева. Никогда не забуду как в переходе на м. Площадь Независимости такие вот революционеры, бухие в дрова, лежали штабелями на полу в собственной ссанине. Про ароматы, царящие там, говорить не буду.
О кумирах майдана надеюсь же все видели?) Или тоже "не верь глазам своим"?!
Більше, більше таких повідомлень!
Якщо ви не можете від цицки московської пропаганди видлипнути, не розумієте, що її завдання пересварити нас, то не дивуйтесь наслідкам, коли нормальні і адекватні люді потім справді перетворяться на таких, як їх там зображують, і перестануть замислюватись на тим, насправді ви такі тварюки, як ті беркутовці, коли підтримуєте розправу беркуту, і свідомо ви їх провокуєте, чи просто по життю дурні.
 

vsvhf

мимо проходила :)
Miksa, это не ваш любимый беркутовец сотворил ? Вы же верите всему,что выкладывают в инете
ага. я тоже читала в инете, якось там головы рубалы )))))
а на самом деле, водовозка одному дебилу голову переехала, когда тот в кабину машину с факелом полез.
ещё фоток накидать вам - в инете полно такого добра для хомячков ))))
 

Miksa

Active Member
Більше, більше таких повідомлень!
Якщо ви не можете від цицки московської пропаганди видлипнути, не розумієте, що її завдання пересварити нас, то не дивуйтесь наслідкам, коли нормальні і адекватні люді потім справді перетворяться на таких, як їх там зображують, і перестануть замислюватись на тим, насправді ви такі тварюки, як ті беркутовці, коли підтримуєте розправу беркуту, і свідомо ви їх провокуєте, чи просто по життю дурні.
Вы утверждаете что вся история с Гаврилюком - чистой воды правда???? Что Вы пристали к "московской пропаганде"?! Или это московская пропаганда сняла ОРИГИНАЛЬНЫЙ ролик об "избиении Гаврилюка"?? Почему никто здесь не может ответить что он верит в то что Гаврилюка серьезно били и издевались над ним???? Куча постов и ни одного четкого ответа. Вы юлите и приплетаете сюда ДРУГИЕ страшные истории о беркуте. Прокомментируйте конкретное! оригинальное!! видео с Гаврилюком и скажите правда это или нет!
 
Останнє редагування:
Зверху