Евросоюз- хорошо, или плохо....опрос

• Автор теми tmd3
  • Дата створення

x3mal

In Trance
Це путєн все побудував. :) Але куди поділися ті прості люди, що на фото вишче? Цей "грозний" чомусь мені нагадує другу частину "Назад в майбутнє". Це все не робить життя простих людей кращим. Просто кадирочний "оазіс".
Простые люди живут в простых домах:
You must be registered for see images

и учатся в простых университетах:

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Простые люди живут в простых домах:

и учатся в простых университетах:
От я ж і кажу, "Назад в майбутнє - 2". Це й є "найвищі стандарти"? Оцей смітник ти хочеш порівняти з Південною Кореєю? :) Ну, ти смішний.

goool

Well-Known Member
Ну из Сеула нету столько беженцев сколько из Чечни в "мирное время".

bortn5

Well-Known Member
Одноглазый шахматист тоже был уверен, что все поменяется в Васюках с приходом великого гроссмейстера. А "гроссмейстер" этот даже не знал что такое шахматы. Зато рассказывал красиво)
Один в один сеня :). или петя:)
Побольше книг - там все эти схемы уже давно описаны, и поменьше тв
Чет вы так за эти ваши Васюки держитесь-расширяйте кругозор.
По меньше демагогии-по больше свежих продуктов!

vsvhf

мимо проходила :)
лучше не в чужом гавне колупались, а хвастались достижениями нашей неньки, уверена, эффект будет разительный )))

Stydent

Well-Known Member
Грозный 2015

Из любого гавна можно сделать конфетку - было бы желание и деньги.
Грозный по сравнению с Сеулом, это потемкинская деревня, сделали для показухи центр, а вся Чечня живет за чертой бедности и ничего не производит, чеченчы массово уезжают в Москву.
Сделать из гомна конфетку можно, но та конфетка будет красивая только снаружи, а на вкус гомном и останется.

valmi09

Active Member
Плач Ярославни, тобто щирої українки Аїди Болівар, кандидата психологічних наук

Один день у пеклі – з Будапешта до Відня на потязі з мігрантами.

Це було жахливо. Температура під 40 градусів і величезне скупчення людей, які тиждень не милися.
Поряд зі мною опинилася молода сирійка з трьома дітьми. Дівчата 5 й 6 років та маленький хлопчик-немовля. Попереду неї сів її чоловік.
Батьки сіли, а їхні маленькі дочки стояли у проході. Пізніше "любляча мама" влаштувала своє немовля на підлозі між моїми черевиками...
Вже не перший рік триває сирійська війна.
На мій погляд, коли ці жінки народжували, вони усвідомлювали, що умов для виховання дітей немає, та не хотіли про це думати...

Мені довго не давало спокою те, що я побачила: як мати відбирає у дитини їжу, як люди не соромляться "ходити під себе", як ніхто з них не має поваги до іншої нації, але всі вимагають кращого життя і навіть не планують жодної подяки до тих, хто їх приймає...

Я знаю, що багатьох "вразила" новина про померлого сирійського хлопчика, про його батька, який обіймає свою дитинку зі сльозами...
Але я бачила інших – які ходили ногами по дітях, які відбирали харчі, які били своїх жінок...
То толерантна Європа має прийняти їх?
Переконана – ці мігранти ніколи не будуть лояльними до своєї нової країни. Тільки невеличка кількість з них підтримає європейські цінності!
Водночас сирійці вимагають доступу до країн з найвищим рівнем життя.
Вони не лишаються в Греції, Словаччині, Угорщині. Вони прагнуть до Німеччини, Швеції, Австрії... А чого це раптом?
Чому в той самий час українці мають терпіти принизливу процедуру отримання візи та кожного разу більш суворі умови для реєстрації?
Чому Європа не відкриває кордони для нас – для людей, які соціалізуються, які працюватимуть, які мають освіту, які вивчать мову, які все ж є християнами. Це інша ментальність!

Та особливо мене непокоїть, що за 10 років саме ці новоприбулі "німці" та "австрійці" впливатимуть на рішення своєї країни: а чи приймати Україну в НАТО і ЄС?
Вони мешкатимуть в Європі, а де будемо ми – я не знаю...

Зверху