Разгон протестующих

• Автор теми 21h
  • Дата створення

UL22

Active Member
Re: Відповідь: Re: Разгон протестующих

:)
На біса ж їм своїх стріляти?
Чи ви справді вважаєте, що це не провокатори бульдозер той притягнули і провакації на банковій влаштовували? Тим більш десь там Корч засвітився.
Даже не провокаторы а бандиты уна-унсо / свободы и т.д. и действовали не за деньги а из своих гнилых, абсурдных но все ж идейных соображений. За деньги не думаю так на беркут рвались бы - убили бы хоть одноо беркутовца или тракторам или теме петардами жа коктейлями молотова или плиткой тротуарной там бы такое побоище было ... нет за деньги на такое не идут...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Разгон протестующих

Міліція частково встановила ініціаторів безладів у столиці.

Про причетність цих громадян до подій у центрі столиці повідомляють активісти, які нещодавно були затримані правоохоронцями, повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.

Зокрема, повідомляє МВС, «неправомірні дії біля Кабінету міністрів України були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук. До правопорушень біля Адміністрації Президента України причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського. Крім того, затримані повідомили, що безлад біля будівлі Київської міської державної адміністрації супроводжувався представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на прізвище Мірошниченко».
Я підсумую, щоб одне до одного не ліпили.
Кабмін:
неправомірні дії біля Кабінету міністрів України були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук....

Адміністрація Президента:
До правопорушень біля Адміністрації Президента України причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського.

КМДА:
безлад біля будівлі Київської міської державної адміністрації супроводжувався представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на прізвище Мірошниченко.

Це зовсім різні місця. Де справді був безлад, трактор, флаєри і можливо 1 коктель молотова, це АП, де, УВАГА! були 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського.

Тому, будь ласка, не приплітайте те, що було під АП, до інших подій і не приписуйте проведення цієї акції опозиції. Повернеться Штайн, в нього спитаєте, що там і як було ;)

Yrik

МТВ-РУЛЕЗЗЗ!!!
Re: Відповідь: Re: Разгон протестующих

Даже не провокаторы а бандиты уна-унсо / свободы и т.д. и действовали не за деньги а из своих гнилых, абсурдных но все ж идейных соображений. За деньги не думаю так на беркут рвались бы - убили бы хоть одноо беркутовца или тракторам или теме петардами жа коктейлями молотова или плиткой тротуарной там бы такое побоище было ... нет за деньги на такое не идут...
что-же вы сами себе противоречите, не провокаторы говорите а бандиты? беркут ведь тоже не мелиция а бандиты потому как выполняют приказы обычного ЗЭКА. вот и получилось что одни бандиты встретились с другими бандитами, узнали друг друга и поэтому не применяли силы. всё это проплаченный ход в первую очередь для новостей российского телевидения а так-же *типа дать основания* для силового действия птицефермы.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Разгон протестующих

:lol:
Відповів у попередньому пості ;)
Викресліть зі свого повідомлення "уна-унсо / свободы" і замініть їх "«Братство»" і все встане на свої міста.
А з приводу грошей... ну, не можу я прямо писати, звідки Корч гроші бере... здогадуйтесь ;)

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Разгон протестующих

Кабмін:
неправомірні дії біля Кабінету міністрів України були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук....

До правопорушень біля Адміністрації Президента України причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського.

КМДА:
безлад біля будівлі Київської міської державної адміністрації супроводжувався представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на прізвище Мірошниченко.

Це зовсім різні місця. Де справді був безлад, трактор, флаєри і можливо 1 коктель молотова, це АП, де, УВАГА! були 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського.

Тому, будь ласка, не приплітайте те, що було під АП, до інших подій і не приписуйте проведення цієї акції опозиції. Повернеться Штайн, в нього спитаєте, що там і як було ;)
Это завтра с утра Штайн после такого вознегодует:lol:
Самое смешное, что судя по онлайн-трансляции мы должны поверить, что трактор сдержали руками... 3 ряда Беркута. Ребятки, такой трактор стену рас*ерачит:mrgreen: Ну а картинку "красивую" пустили, конечно...

UL22

Active Member

Кабмін:

КМДА:

Братство / уна-унсо какая разница? Вы скажите прямо неужели вы считаете что эти как Вы сказали 300 человек (хотя там было намногобольше) за деньги такое вытворяют? Могли бы ведь так получить, а потом еще на столько лет сесть что даже грабеж банков более перпективный методзароботка. Полагаю что большинство там в самом деле националисты и отстаивали там свои бредовые, преступные идеи.

UL22

Active Member

Это завтра с утра Штайн после такого вознегодует:lol:
Самое смешное, что судя по онлайн-трансляции мы должны поверить, что трактор сдержали руками... 3 ряда Беркута. Ребятки, такой трактор стену рас*ерачит:mrgreen: Ну а картинку "красивую" пустили, конечно...
Трактор то может и "стену рас*ерачит" особенно домика современного из гипсокартона и стены в пол-кирпича по евространдарту. Но вот как только кто то из беркутовцев оказаля бы под тракторам полагаю кто то из беркутовцев не выдержал бы и начал стрельбу на поражение. Полагаю это ублюдки в треакторе прекрасно осознавали...

gadiks

Active Member
сейчас пересмотрев ряд видео, как-то учен все странно
в начале около 100-300 чучел и трактор - идут на беркут и беркут ничего не делает когда на них едет трактор, тут действительно не понятно почему командующие ничего не сделали....
а позже когда пришли действительно митингующие и остановили все это, то через время беркут погнал народ и грубо избивали людей!
явно что-то не так!
думаю на данный момент ни одному из оппозиции в голову не взбрело бы ехать трактором на беркут или других людей, 99% что - провокация!

lion.ts

[deleted]

Забаньте уже этого упоротого утырка . Реально достал . Это часом не брат-близнец Штайна . Про таких говорит мудрая украинская пословица : Йому ссиш межи очі, а він каже Божа Роса !!
Штайн пишет исключительно в рабочее время:)
За подработку внерабочее ему не платят:mrgreen:

lion.ts

[deleted]

Трактор то может и "стену рас*ерачит" особенно домика современного из гипсокартона и стены в пол-кирпича по евространдарту. Но вот как только кто то из беркутовцев оказаля бы под тракторам полагаю кто то из беркутовцев не выдержал бы и начал стрельбу на поражение. Полагаю это ублюдки в треакторе прекрасно осознавали...
Я так понимаю, видео ты не смотрел))
Ну ок, будь по-твоему.

Зверху