Тут дело не только в женщинах. А в целом в семье. А зачем заставлять? Семья сама захочет ребенка и не одного. Рожают вить и воспитывают.с помощью каких "православных ценностей" вы заставите женщину рожать каждый год??? или через год???
Чтобы снизилась смертность, нужно решить проблемы, выше мной написанные. Вот, только как это сделать? Свою версию решения вопроса я высказал. Жду другие, но пока не вижу.TerAn: А я от думаю, а може проблему зменшення чисельності населення слід вирішувати не тільки шляхом підняття народжуваності, а й шляхом зменшення смертності?
так ,тут ви цілком правіА я от думаю, а може проблему зменшення чисельності населення слід вирішувати не тільки шляхом підняття народжуваності, а й шляхом зменшення смертності?
напомнило одну штуку....А я от думаю, а може проблему зменшення чисельності населення слід вирішувати не тільки шляхом підняття народжуваності, а й шляхом зменшення смертності?
:razz:... понизте социальный статус женщины лишите ее возможности учится и работать и она будет плодится как кролик...так как другого не остается
Ви маєте на увазі мрії батька чи матері? Тому що якщо замість дитини обирається мрія зробити кар"єру і тп, то це і є емансіпація.А так же не желания рожать. Сейчас модно отказываться от ребенка, так как это помешает купить машину или сделать ремонт, или съездить отдохнуть. Или просто ребенок мешает мечте или не входит в жизненные планы.
А хто Вам заважає створити таку програму? Є купа конкурсів проектів, які з радістю профінансують правильно складений та оформлений, реалістичний проект.Замете – нет никаких социальных программ, не по одной из проблем, выше перечисленных. (по крайне мере действующих)
Ну чіткою програми дій, я тут не бачу. Все це занадто загально: християнські цінності. Яким саме чином їх популізувати? А якщо я принципіально не визнаю церкву, ну впав авторитет у цієї інституції. Так я тепер погана?Что делать? – Подымать нравственность и семейные цености, тогда многие причины отпадут.
Как? – Хотя бы по Достоевскому «Христианство это высшая мера нравственности»
Все эти проблемы, следствия отхода человека от Бога и от его заповедей.
Виховання зі школи. Не робити табу із теми секс та сімейне виховання. І не треба казати, що зараз діти знають побільше дорослих. Що вони знають? Що таке презерватив? Частина з них упевнена, що в перший раз дівчина не може завагітніти, а потім через місяці 4 дізнаються, що вона вагітна. Частина моїх знайомих хлопців впевнена, що аборт-це не важче уколу, ну на крайній випадок, операції по видаленню апендикса. Не здивуюсь, коли такий змусить одного разу зробити свою дівчину аборт.Если есть другое объяснение этих проблем и способ их решения, с удовольствием почитаю
Мечты мужчин и женщин. Что такое эмансипация я и так знал, но все равно спасибо за объяснениеВи маєте на увазі мрії батька чи матері? Тому що якщо замість дитини обирається мрія зробити кар"єру і тп, то це і є емансіпація.
Создать темы, теперь создать гос. программы. Мы так дойдем «А что вам мешает стать президентом?» А теперь примерьте рубаху на себя, а что вам мешает создать такую программу?А хто Вам заважає створити таку програму? …
Как же не видите? если вы написали вот это:Ну чіткою програми дій, я тут не бачу. Все це занадто загально: християнські цінності. Яким саме чином їх популізувати?
Откройте 10 заповедей и увидите ИДЕАЛЬНУЮ ПРОГРАММУХоча я згодна, якщо взяти християнські цінності за основу, не висвітлюючи це як подарунок церкви, то на їх основі можна побудувати гарну, моральну ідеологію для нації. Повірте, це те, що нам так не вистачає
А что вы хотели после 70 лет репрессий на церковь и активной атеистической пропаганды? Только вот, авторитет церкви во многом зависит от самих людей.А якщо я принципіально не визнаю церкву, ну впав авторитет у цієї інституції. Так я тепер погана?
Лучше сказать. Не надо делать табу из темы целомудрие и девственность.Виховання зі школи. Не робити табу із теми секс та сімейне виховання…
Будь ласка, так ви згодні, що емансіпація-це вже не таке й дивне поняття для України?Мечты мужчин и женщин. Что такое эмансипация я и так знал, но все равно спасибо за объяснение
Ну от. Почалось. Легше перевести стрілки на іншого, ніж відповісти самому. Це ж Вас так хвилює ця проблема, Ви займаєтесь її вивченням. Я займаюсь трохи іншою. І не хвилюйтесь, у цьому році отримала гроші на свій проект. У минулому році і в цьому, допомагала реалізовувати іншим.Создать темы, теперь создать гос. программы. Мы так дойдем «А что вам мешает стать президентом?» А теперь примерьте рубаху на себя, а что вам мешает создать такую программу?
Я так і не почула шляхів популяризації цих заповідей. Масово загоняти людей у церкву?Откройте 10 заповедей и увидите ИДЕАЛЬНУЮ ПРОГРАММУ
Хм, я не атеїстка. Я християнка. Я не розумію, чому маю обирати певний напрямок у своїй релігії. Тому утримуюсь від жодного. І ЗМІ тут ні при чому (до речі, ця стаття є нічим іншим, як черговим продуктом цього ЗМІ, просто з іншого боку)А что вы хотели после 70 лет репрессий на церковь и активной атеистической пропаганды? Только вот, авторитет церкви во многом зависит от самих людей.
+ еще СМИ старается. Предлагаю почитать вот этуYou must be registered for see links
Плохая вы или хорошая не мне решать
Ну я впринципі такого від Вас й очікувала. Наступним кроком буде заборона абортів й протизаплідних засобів? Була вже програма направлена на незайманність. Багато років була. До сексуальної революції. І в радянському союзі сексу не було. Тільки все одно це не допомагало.Лучше сказать. Не надо делать табу из темы целомудрие и девственность.
Вместо того чтобы детям рассказывать как относительно безопасно заниматься сексом. Рассказали бы почему нужно хранить девственность.
Уже даже в США есть школьные уроки девственности. И все меньше уроков безопасного секса. Потому как поняли относительно безопасный секс иллюзия.
А еще лучше вести в школьную программу ОПК (Основы Православной Культуры) Тут вам и уроки целомудрия и нравственные уроки, и основы духовной безопасности, и для души полезно
Вот почему-то эту программу так усердно отвергают власть имущие мужи. Та еще СМИ вопит против. А альтернативы пока НЕТ!