Skoda

Очарователен

Спасут и Сохранят
Roomster – це автомобіль з досить новим дизайном; він зминіть ваше бачення світу та принесе вам та вашій родині неочікувано велику насолоду від попорожей у ньому. Цей автомобіль динамічний, емоційний та спортивний одночасно.
 

Очарователен

Спасут и Сохранят
Был в командировке в Харькове там етих Румстеров ужас сколько и люди о нём ниче плохого не говорят там на Техногранде Шкода их розберают на Ура..
Только почемуто в Сумах у нас на СТО Техногранд их покупают очень очень редко во сновном берут или А5 или Супер Б бывает Спорт Пакет...
 

Очарователен

Спасут и Сохранят
Roomster Scout – наступна модель конструкторського ряду після Octavia Scout з характерними елементами автомобіля - позашляховика.

Roomster Scout допоможе вам налаштуватися на активний стиль життя - він гармонійно поєднує в собі різноманітні деталі інтер’єру, комфортні елементи салону та має привабливу зовнішність. Обладнання пакету Scout розроблено з врахуванням характерних особливостей лінії Scout, спеціальні захисні панелі, сріблясте покриття нижньої частини заднього бампера і легкосплавні диски Scout, сконструйовані саме для цієї моделі. Система SunSet, затемнене скло задньої частини автомобіля, підкреслює елегантність автомобіля. Подібно до інших версій моделі Roomster, Roomster Scout має привід на передні колеса. Модельний ряд двигунів складається з двох чотирьохциліндрових бензинових і двох турбодизельних двигунів.
 
Зверху