Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: 100-летие со дня рождения
Как кого? То Украину, когда к немцам перебежал, то немцев, когда против них стал воевать. Так и есть, исходя из Ваших же слов, дважды предатель получается.
У мене таке відчуття, що Ви закрили очі і вуха, а самі кричите: я вас не слухаю, бла бла бла...
Прочитайте, будь ласка, це ще раз і ВДУМАЙТЕСЬ! Шухевич ніколи нікого не зраджував, за такі слова прошу відповідати. Він захищав інтереси українського народу й України, навіть коли співпрацював із німцями.
Це Вам не стояти в 2004 році за помаранчевих, а в 2006 за 100 грн продатись Регіонам. Часи були інші і люди набагато краще.
Я не відмовлялась від своїх переконань. Я як була націоналісткою, так нею і залишилась. Що ж до моїх аргументів, то прошу їх читати, а не одразу відповідати, я погодилась частково з фактами і пояснила, чому з Вами в основній частині не погодилась.
А з Вами дуже корисно спілкуватись, чесно скажу, я виховую в собі терпіння, просто янголське.
Я вже кілька років не змінюю свої переконання. І сподіваюсь, що не зміню. Кожен день виникають якісь події чи цікаві факти, які потребують обдумання і відпрацювання своєї позиції. Але основна лінія залишається незмінною.
Тому якісь "метанія", не знаю про що Ви.
Мені подобається, що в гілці склалась немала кількість опонентів. Тільки б ще не зводилось все до необгрунтованих аргументів: нацисти, фашисти... Це дуже неприємно і нерозумно.
З.І. Ну не будьте дитиною. Ви розмістили той недоречний коментар про ракети, який не ніс ніякого навантаження по темі, окрім не дуже цікавої для загальної аудиторії інформації. А тепер пишаєтесь нею і всіх темах.